Een planeet in transitie / Door Kejraj

Een planeet in transitie

Door: Kejraj voor EraOfLight — 25 November 2023

Groeten! Van hart tot hart, op dit moment dat we spreken, Ik ben Kejraj (KayRy).

Niets kan stoppen wat er gaat komen.” Het punt is dat de meerderheid van de mensen die dat zeggen, heeft in werkelijkheid geen idee wat er gaat gebeuren. Dat zeggen ze alleen in de hoop dat er een politieke redder komt die de samenleving terugbrengt naar het oude normaal en de daders straft.

Sta ons toe jullie te vertellen dat dit niet is wat ‘komt’. Het is wat zich op deze momenten ontvouwt, alles wat je ziet is onderdeel van een grote verschuiving die plaatsvindt, waarbij de Aarde en de mensheid de Derde Dimensionale matrix transcenderen en een nieuw rijk van licht binnengaan. Waar de goddelijke ‘normale’ manieren de energieën van die realiteit zijn; vrede, harmonie, welvaart en eenheid.

Jullie zijn een planeet in transitie. Jullie laten een wereld achter die is gebouwd op dualiteit, bedrog en zelfbenoemde ‘meesters’.

“Niets kan stoppen wat er gaat komen.” Dit is waar. Want wat gaat komen komt voort uit de wil van de Goddelijke Stralende Schepper. De verheffing van de mensheid en de Aarde naar een nieuw rijk.

Begrijp alsjeblieft dat als je de oude wereld wilt transcenderen en de nieuwe wilt betreden, je de energieën van angst moet loslaten en niet moet proberen vast te houden aan het oude, dat op zijn plaats werd gezet om je tot slaaf te maken en te beperken.

Niemand gaat de oude manier van leven redden en voorkomen dat het systeem instort. Want het is ontworpen met een houdbaarheidsdatum, die je snel nadert.

Jouw opties zijn; Laat los, omarm de verandering, verhef je naar de hogere frequenties van licht en sluit je aan bij Moeder Aarde in haar volgende evolutiefase.

De andere optie is: je dagen doorbrengen met valse hoop op een leven van veertig tot vijftig uur per week in slavernij, deel blijven uitmaken van de matrix terwijl je wegzinkt in verdere beperking en slavernij.

Liefde, goddelijke vrijheid en expansie.

Angst, illusoire vrijheid en beperking.

De keuze is altijd aan jou.

Wij vragen dat je terugkeert naar je innerlijke essentie, naar de zuiverheid van liefde in je Hartcentrum, en je openstelt voor een realiteit van het paradijs.

Al het licht voor jou!

Kejraj

http://www.EraofLight.com

Vertaling: wakkeremensen.org