DE ZIEL: Bron Van Onvoorwaardelijke Liefde

DE ZIEL: Bron Van Onvoorwaardelijke Liefde

KEJRAJ – 21 Maart 2022 – EraOfLight 

Groeten aan Jullie! Van hart tot hart in dit moment dat wij spreken, Ik ben KejRaj.

Het is nu in deze tijden dat we moeten beginnen met het versterken van de verbinding met ons ware zelf, ons ZIEL Zelf (Bron van Onvoorwaardelijke Liefde). Want het is onze ziel die ons de volgende stappen zal onthullen die we moeten nemen naar het vervullen van ons doel, naar onze expansie en verheffing naar de hogere vibraties.

De allereerste stap voordat je iets anders probeert te doen terwijl je aan je zielsverbinding werkt, is je aandacht ongeveer 12.5 cm tot 18 cm (varieert van persoon tot persoon) boven je hoofd te brengen, zo’n 25 cm tot 30 cm, dat is de plaats van je Zielster Chakra. Haal een paar keer diep adem, en zeg hardop de Ziel Invocatie mantra:

Ik Ben De Ziel

Ik Ben het Goddelijke Licht

Ik Ben Goddelijke Liefde

Ik Ben de Goddelijke Wil

Ik Ben het Goddelijke Ontwerp

Terwijl je elke regel zegt, pauzeer even voor je de volgende zegt.

De Zielester reageert als je elke regel zegt, hij begint groter en stralender te worden. En meer verfijnd licht komt dan vrij van je Zielester naar je fysieke, emotionele en mentale lichamen. Dit brengt een grotere hoeveelheid van het licht en evenwicht van je Ziel in je ‘aardse’ zelf.

Op deze manier nodig je niet alleen je ziel uit, maar ook andere hogere aspecten van je zelf in je NU, waarbij je je vermengt met de hogere frequenties. Je identificeert je ook met je ware zelf. Je kunt ook de mantra zeggen/herhalen: IK BELICHAAM NU MIJN ZIELZELF, of IK BELICHAAM MIJN ZIEL ESSENTIE.

Terwijl je in meditatie bent, concentreer je je op je Zielster, zeg je hardop de mantra’s, zie je een helder licht komen van je Zielster naar je Kroon Chakra, naar je Derde Oog, langzaam vul je met dit licht al je chakra’s, langs je ruggengraat, helemaal naar je Kundalini, en dan terug omhoog naar je Hoger Hart in het midden van je borstkas.

Hoe meer je dit doet, voor langere perioden, hoe sterker de verbinding wordt en hoe meer je de tekenen zult beginnen te voelen en op te merken in je nu fysieke realiteit.

Dat is alles wat we voor vandaag hebben. Neem wat je wilt en laat de rest voor later. Weet dat je altijd toegang hebt tot de waarheid in je hart en ziel.

Het helderste licht schijnt van binnenuit.

Van hart tot hart, KejRaj.

www.EraofLight.com

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org

♥  ♥  ♥ 

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien