De Toekomst Van De Mensheid En De Aarde / Door KejRaj

 

De Toekomst Van De Mensheid En De Aarde

Door: Kejraj – 4 Februari 2023 –www.EraofLight.com

Gegroet! Van hart tot hart in dit moment dat wij spreken, ik ben Kejraj. De informatie die hier wordt uitgedrukt is die van mijn perspectief, mijn standpunt. Want alle waarheid wacht op je in jouw hart. Stem af op het licht in jouw.

De toekomst van de mensheid staat niet langer op het spel. Zij is verzekerd, met overvloed, vooruitgang op alle gebieden, met liefde en eenheid voor allen.

In tegenstelling tot wat jullie in de media zien, breekt de hel niet los. Er vindt een verandering plaats. De mensheid en Moeder Aarde zijn klaar om te worden opgetild naar een hogere dimensionale werkelijkheid. De deur naar de vijfde dimensie staat open voor allen die het oude paradigma van de derde dimensie willen overstijgen.

Wat jullie nu zien zijn de overblijfselen van de oude matrix. De anorganische manier van leven en alles wat daarbij hoorde, brokkelt af en lost op. Kunstmatige constructies van de oude driedimensionale wereld zijn niet bestand tegen het hogere licht van het Galactisch Centrum. Want in de hogere frequenties van dit licht wordt alles ontworpen, geschapen en aangedreven door pure goddelijke energie.

Er is geen Armageddon, er is geen dag des oordeels, de wereld vergaat niet. Wat jullie nu zien in jullie wereld is het instorten van de illusie. De valse, door mensen gemaakte matrix lost op, die werd aangedreven door angst. En de opkomst van een nieuwe wereld, een nieuwe goddelijke matrix, die wordt aangedreven door liefde.

Een hoger bewustzijn, een nieuw perspectief, een nieuw fundament is gelegd, een nieuwe vreedzame en welvarende manier van leven gaat beginnen voor de mensheid.

Jullie mogen de oude verouderde overtuigingen en ideeën loslaten om de omvang te begrijpen van wat zich werkelijk ontvouwt.

Ja, jullie zien reeds het einde van wat jullie het economisch systeem noemen, terwijl het in feite betaalde slavernij is. Jullie zien het einde van religie. Haar uitvinding had nooit goede bedoelingen. Want het werd voortgebracht door kwaadaardige entiteiten. Jullie zien het einde van “de wetenschap”. Want het is valse wetenschap, die altijd werd gesteund door mensen die nooit het belang van de mensheid voor ogen hadden.

Het belangrijkste is dat je zult begrijpen dat de oorsprong van de mensheid in de sterren begint, niet op aarde. Nu is het tijd om open te staan voor grotere waarheden. Een van deze grotere en opwindende waarheden is dat je nooit alleen was in het heelal. Want God zou geen miljarden sterren en sterrenstelsels scheppen, om ze allemaal leeg achter te laten, zonder leven. Alle sterren en planeten hebben leven. En we spreken niet van “bacteriële” levenssoorten. We hebben het over bewust leven.

Jullie waren nooit alleen op Aarde. Hogere dimensionale wezens, die in de oudheid door de verschillende beschavingen engelen werden genoemd, hebben miljoenen jaren over de Aarde gelopen. En velen doen dat nu nog steeds. Want zonder hun interventies en bescherming van de Aarde zou jullie wereld al lang geleden zijn uitgedoofd. Wanneer jullie naar de hogere frequenties verschuiven, zullen deze wezens van zuiver licht zich aan de mensheid openbaren en jullie allen welkom heten in de Galactische Gemeenschap.

Er zijn veel mensen die bang zijn voor verandering. Velen willen vasthouden aan de oude manieren, omdat zij de gedachte of het idee van volledige vrede en vrijheid niet kunnen bevatten. Openstaan voor de universele waarheid van andere beschavingen op vele planeten en sterrenstelsels. Jullie mogen de angst voor nieuwe waarheden die naar voren komen, loslaten. Want het maakt niet uit of je “puur bloed” (ongevaccineerd) bent, als je je blijft vasthouden aan de satanische religieuze teksten en dogma’s, en in overlevingsstand blijft, gevuld met angst, zul je je op hetzelfde pad bevinden en dezelfde ervaringen opdoen als degenen die ervoor hebben gekozen de nanotech-injecties te ontvangen. Angst is net zo dodelijk, zo niet dodelijker, en zal je in duistere toestanden houden.

Voor degenen onder jullie die ervoor kiezen om verder te gaan, om deel uit te maken van de nieuwe Aarde, zullen jullie het paradijs en verder ervaren. Jullie zullen het leven ervaren dat oorspronkelijk bedoeld was om hier op deze planeet te ervaren.

Miljoenen jaren geleden bestond er in de sterren een plaats die bekend stond als de Tuin van Eden, of de Tuin der Liefde. Deze planeet die jullie nu als Aarde kent, moet de tweede Tuin van Eden worden. Een plaats waar wezens van licht uit alle gebieden van het Universum elkaar zullen ontmoeten, met elkaar in contact zullen komen, zullen delen en samen zullen groeien.

Het ontwaken van de mensheid heeft weerklank gevonden in de melkweg en daarbuiten. Jullie hoop, jullie wil, en sterke geloof in verandering ten goede heeft vele beschavingen in het heelal verrast, velen van hen twijfelden, en dachten dat het bijna onmogelijk was voor een beschaving die in een bodemloze put van duisternis was gevallen, om weer terug te keren naar het licht. En nu juichen zij jullie toe, hun vreugde is vertienvoudigd. Veel van deze lichtwezens bevinden zich slechts enkele kilometers boven de Aarde.

Jullie zien al meer waarnemingen van hun sterrenschepen.

Veel van deze beschavingen zijn jullie voorouders, jullie familie. In de niet al te verre toekomst zullen zij, net als in het verleden, landen op jullie geliefde planeet. Alleen zullen ze jullie deze keer niet verlaten. Wij nemen zelfs het risico om hier een tijdschema te geven. Deze grote hereniging zal plaatsvinden binnen de komende vier jaren, of eerder.

Jullie kunnen ze nu misschien niet waarnemen, deze lichtwezens, maar ze zijn zeker dichterbij dan ooit tevoren. De bewegende “sterren” die jullie aan de hemel zien, zijn in feite de lichtschepen van jullie familie.

Zij waken over jullie, met de zuiverste liefde. Velen wandelen onder jullie. Weet dat jullie veilig zijn, jullie stralende en voorspoedige toekomst is gegarandeerd.

Houd jullie licht nu vast, want het is nodig in deze tijden van grote verandering. In de laatste fase van de verheffing. Want terwijl de illusie blijft oplossen, kunnen er hier en daar wat hobbels zijn. Daarom zeggen wij tegen jullie: haal de god in je naar boven en schijn jouw licht op alles, en zie het transformeren in de goddelijke essentie.

Wij beloven jullie dat jullie niet lang meer te gaan hebben. Jullie Staan werkelijk op de drempel van een nieuwe werkelijkheid. Een nieuwe wereld van eenheid, gevuld met het hoogste licht, en een wereld die geleid wordt door liefde.

Dit is een tijd van vieringen. Al het licht voor jullie dierbaren!

Van hart tot hart, ik ben KejRaj!

www.EraofLight.com

Vertaling: Reinier