De Nieuwe Droomwereld Creëren – Door KejRaj

De Nieuwe Droomwereld Creëren

Door: Kejraj – 26 Oktober 2021 – Era of Light

Gegroet! Van hart tot hart in dit moment dat we spreken, Ik ben Kejraj. De hier geuite informatie is die van mijn perspectief, mijn standpunt. Want alle waarheid wacht op je in je hart. Stem je af op het licht in jezelf.

De oude constructies moeten instorten om plaats te maken voor het nieuwe. Dit is wat er op dit moment op Aarde gebeurt. Niets zal dit tegen houden. Niets zal het licht tegen houden om te stromen en een nieuwe vorm aan te nemen. Het creëert schoonheid, overvloed, steden van licht, realiteiten en ervaringen die nog nooit eerder zijn gezien.

Jij, als een sterrenzaad, lichtwerker, draagt bij aan het oplossen van de oude, verouderde manieren van leven, en alles wat daarmee gepaard ging. Terwijl je tegelijkertijd positieve gevoelens uitstraalt, licht naar de wereld stuurt, visualiseert wat je wenst voor de wereld, hoe je je de nieuwe realiteit voorstelt.

Als je stopt en naar de buitenwereld kijkt, kan het aanvoelen dat we nog te ver weg zijn van de nieuwe realiteit, van het nieuwe rijk van 5D. Dit is niet zo.

Je kunt uitzoomen, je kunt dit doen tijdens meditaties. Zie jezelf een paar kilometer boven de Aarde. Je zult al het hogere licht waarnemen dat op dit moment de Aarde binnengaat. Alle tijdlijn constructies die door angst en oude overtuigingen bijeen werden gehouden, zijn in een staat van verval. De een na de ander worden ze “stilgelegd”.

Jullie zijn niet nog steeds de fundering aan het leggen voor de nieuwe wereld. Die is al voltooid.

Op dit moment, met de kracht van je hart, met het licht van je ziel, terwijl je de energieën van liefde uitstraalt, terwijl je je de (nu) toekomstige Aarde voorstelt, leg je de stenen, en bouw je al de lichtstructuren van de nieuwe wereld. De blauwdruk voor de nieuwe jij, voor de nieuwe wereld, ligt besloten in jullie DNA.

Terwijl jullie verdergaan in dit proces, zullen jullie meer en meer samenkomen, want het is waarlijk tijd. En jullie zullen beginnen met het creëren van de lichtgemeenschappen in real time. Ieder van jullie zal weten en resoneren op de manier waarop je verkiest bij te dragen aan de creatie van de lichtgemeenschappen.

De gaven van jullie ziel, de wijsheid die jullie gedurende vele levens hebben vergaard, worden geactiveerd en komen naar jullie nu bewustzijn. Dit zal jullie allen enorm helpen bij het creëren van datgene wat tot voor kort slechts een verre “droom” was.

Ik ben Kejraj!

www.EraofLight.com

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org