De Bewuste Schepper

De Bewuste Schepper

Gechanneld door: Kejraj – 19 Februari 2022 – EraofLight

Gegroet Goddelijke Mensen! Van hart tot hart in dit moment spreken we, Ik ben Kejraj.

Jullie zijn het licht. Hoe meer jullie je dit licht realiseren, binnen in jullie hart, hoe groter jullie expansie. Een versnelling van jullie ware ontwaken, leidend tot jullie afstemming op de 5e dimensionale kristallijne matrix. Manifesteer een hele nieuwe realiteit doorheen jullie hart.

Jullie focus, we benadrukken het nogmaals, moet op het hartcentrum liggen, dit is van het grootste belang. Het is de plaats van jullie Goddelijke Vonk. De Goddelijke Matrix van de Ziel. Het is het punt van meesterschap. Via het hart, moeten jullie een Bewuste Schepper worden.

Jullie gaan 5D binnen als een Bewuste Schepper. Volledig bewust van jullie gedachten en energieën te allen tijde. Focussen op jullie energie en afgestemd raken op de frequentie van jullie verlangens. Manifestatie moeiteloos maken.

De splitsing van werelden is begonnen in 2012. Dit begint voor velen duidelijker te worden. Het is een splitsing gebaseerd op frequentie. Het collectief dat zich wenst vast te klampen aan de oude matrix, zijn oude manier van 3D leven, zal in die oude wereld blijven tot zijn uiteindelijke ontbinding.

Terwijl het andere collectief, op zoek naar een hogere manier van leven, zichzelf zal vinden in de 5D werkelijkheid. De 3/4D en 5D realiteiten bestaan gelijktijdig in dit nu. Echter, sommigen zullen verankerd zijn in de 5D goddelijke matrix. Terwijl anderen verankerd zullen zijn in de 3/4D kunstmatige matrix.

Velen die er klaar voor zijn en verandering omarmen, en zich bewust zijn van ascensie, zijn al begonnen meer en meer tijd door te brengen als hun 5D zelf. En minder als hun 3/4D zelf. Eerder vroeger dan later zullen ze “onzichtbaar” worden voor degenen die in 3/4D realiteiten blijven.

Degenen in 5D zullen niet beïnvloed worden door of geen interesse hebben in wat er zich in de oude wereld afspeelt, ook al zijn ze in staat om het waar te nemen. Zij zouden zich bezighouden en gericht zijn op het creëren en opbouwen van hun nieuwe gemeenschappen, waar de uitwisseling van wijsheid de “valuta” van hun nieuwe werkelijkheid zal zijn.

De verschuiving van de mensheid en de Aarde naar 5D is al aan de gang. Vanuit een hoger perspectief is het compleet. Het enige wat van jullie wordt verlangd is je af te stemmen op je innerlijke essentie, en liefde uit te stralen. Op zijn beurt zal dit een lichtspoor achterlaten voor hen die blijven zoeken naar hogere paden.

Dat is alles voor vandaag.

Kejraj

https://eraoflight.com

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org