De Bestemming van Sterrenzaden / Door: Kejraj

 

De Bestemming van Sterrenzaden

Door: Kejraj – 2 Februari 2023 – www.EraofLight.com

Gegroet! Van hart tot hart in dit moment dat wij spreken, ik ben KejRaj(KayRy). De informatie die hier wordt uitgedrukt is die van mijn perspectief, mijn standpunt. Want alle waarheid wacht op u in uw hart. Stem af op het licht in je.

Het gezegde “je bent hier voor een reden” of doel is voor velen inspiratieloos geworden. Er is niemand die dat of iets dergelijks niet ooit in zijn leven heeft gehoord. Mensen willen het niet weten of ze weten al dat ze hier zijn voor een reden, maar ze willen “de reden” weten. En die is voor niemand gemakkelijk te achterhalen.

We hebben lotsbestemming en vrije wil, die ook altijd op elkaar inwerken, in elk leven. Volgens ons zijn alleen belangrijke gebeurtenissen in iemands leven voorbestemd. Al het andere bepaal je zelf. Soms, hoewel dit zelden voorkomt, kunnen zelfs deze belangrijke gebeurtenissen veranderen op basis van jouw handelingen of de wil van het Goddelijke.

Dit brengt ons bij jullie, de Sterrenzaden, de oude zielen, en welke term ook wordt gebruikt om deze groep mensen aan te duiden die dit pad hebben gekozen.

Merk op hoe we gekozen zeiden. Jullie hebben je lot gekozen, maar misschien zijn jullie dat vergeten. Of heeft het lot jou gekozen? Dat beslis je zo meteen.

Waarom word je een Sterrenzaad of een Oude Ziel genoemd? Ten eerste kom je van de sterren, net als iedereen. Maar je hebt veel meer door het Universum gereisd dan de meeste mensen op Aarde. Je bent een Oude Ziel, in termen van ervaring. Je werd een geïndividualiseerde ziel miljoenen jaren vóór de meeste mensen op Aarde en sommigen van jullie vóór de Aarde zelf.

Het plan was uitgestippeld, het Universum wist wat er moest veranderen en de plaats was gekozen waar dit alles zich zou ontvouwen. Dus werd een uitnodiging verstuurd, een echo gehoord in de sterren. Wie bereid was alles achter te laten, inclusief alle herinneringen aan zijn vorige lessen, zijn meesterschap, en af te dalen naar de Aarde.

Toen meldden zich miljoenen en miljoenen zielen aan voor deze missie, en jij, de Oude Ziel, was een van die miljoenen. Maar vrijwilligerswerk was niet genoeg, het was niet helemaal aan jou of je hieraan mocht deelnemen of niet. Je moest gekozen worden door de Hogere Raden, want dit was een grote onderneming, niet voor de zwakkeren zoals het gezegde luidt.

Eenvoudig gezegd kun je zeggen dat je alles hebt gedaan, en daarom ben je gekozen. Jullie zijn hier niet zomaar. Jullie zijn nu op Aarde voor het grootste doel. En dat is om een wereld te verheffen naar een hogere dimensionale realiteit. Niet alleen om licht te brengen in een wereld die schijnbaar vast zat in de afgrond, maar om deze wereld permanent uit de duisternis naar het licht te brengen. En met deze daad en missie de hele melkweg en daarbuiten naar een hogere realiteit te tillen.

Hier zijn jullie nu, ja we kunnen zeggen dat de missie bijna voltooid is. We weten dat je zult zeggen, maar het voelt niet alsof ik iets heb gedaan om iets te veranderen. En wij zeggen dat jouw aanwezigheid alleen al deze wereld heeft doen veranderen. Je hebt grote werken gedaan, niet alleen in dit leven maar in vele levens hier op Aarde. Ook de manier waarop deze wereld alleen al in de komende drie jaar gaat veranderen, zo’n enorme verandering heeft zich in de afgelopen honderd jaar of meer niet voorgedaan.

Opnieuw zijn jullie het die naar voren zullen stappen, deze keer als leiders van de nieuwe wereld.

Dit is de bestemming van de Sterrenzaden. Jullie kunnen en zullen niet ontsnappen aan deze volgende golf van verandering, want niet alleen streeft jullie ziel ernaar dienstbaar te zijn, maar ook kozen en werden jullie gekozen om te volbrengen wat op een bepaald moment door velen in de Galactische Gemeenschap onmogelijk werd geacht.

In de zeer nabije toekomst zullen jullie opnieuw worden opgeroepen, hoor de echo, om naar voren te stappen en deze wereld het laatste zetje te geven dat zij nodig heeft om zich naar de vijfde dimensie te verheffen, en jullie zullen opnieuw reageren. Jullie naderen nu een unieke tijdlijn.

Van hart tot hart, ik ben Kejraj!

www.EraofLight.com

Vertaling: wakkeremensen.org