Bron: Mijn Belofte Aan Jullie/ door: A.S.

Bron: Mijn Belofte Aan Jullie

Gechanneld door: A.S. – voor eraoflight

 

Mijn liefste kinderen, Mijn liefste delen van Mij, Mijn liefste gelijken:

Dit is de Bron die spreekt. Ik groet jullie met oneindige liefde.

Ik ben jullie en jullie zijn Mij. Ik groet jullie en accepteer jullie als Mezelf, want alles is EEN.

Ik heb deze grote speeltuin gecreëerd in de hoop dat jullie, en dus ook Ik, kunnen onderzoeken en ervaren en uitbreiden, en dansen en de liefde bedrijven en genieten van heerlijk eten en genieten van de aanraking van zijde en lachen en weten hoe het voelt om de eerste woordjes van je kind te horen.

Ik verzet me nergens tegen, en ik heb deze grote speeltuin evenzeer geschapen zodat jij, en dus ik, kunt weten hoe het is om lief te hebben en te verliezen, hoe het is om te huilen, hoe het is om zonder liefde te leven, hoe het is om te voelen hoe je hand wordt afgehakt. Want ook dat zijn ervaringen, en ik sluit niets uit.

Dat gezegd hebbende, jullie zielen, en dus ook ik, hebben geroepen om een beëindiging van zoveel pijn en ontbering en scheiding daar op Aarde. En er is naar jullie geluisterd. Want inderdaad, er is zoveel lijden geweest op jullie mooie Blauwe planeet dat mensen voor het grootste deel niet in staat zijn geweest de vreugdevolle delen van het bestaan te ervaren. Voor een groot deel is het jullie onmogelijk gemaakt de ervaringen op te doen die jullie wensen, en vervolgens is jullie verteld dat het jullie eigen schuld was dat jullie niet konden bereiken wat wiskundig gezien slechts zeer weinig mensen zouden kunnen bereiken. Want jullie huidige systeem is gebouwd op een grote en berooide onderklasse. Het is mathematisch onmogelijk voor iedereen om uit de armoede te klimmen in het huidige systeem zoals het nu is opgebouwd.

De tijd is gekomen dat ik jullie, mijn Aardse kinderen, een nieuwe belofte doe. Mijn belofte aan jullie is dit: jullie zullen de vrijheid hebben om te onderzoeken en te ervaren wat jullie willen ervaren, zolang jullie diezelfde vrijheid bij anderen niet beperken.

Ik zeg niet dat jullie levens volledig vrij van lijden zullen zijn. Want ook dat zijn ervaringen. In feite wil jullie ziel af en toe lijden ervaren om contrast te begrijpen, en jouw ziel is een deel van jezelf. Wat ik jullie beloof is dat jullie de vrijheid zullen hebben om dingen te onderzoeken en te ervaren die je wilt ervaren, zolang je diezelfde vrijheid bij anderen niet beperkt. En ja, dat houdt ook in dat je fysiek kunt omgaan met jullie galactische broeders en zusters. Het omvat de mogelijkheid om op vakantie te gaan naar andere planeten.

Jullie galactische broeders en zusters, evenals mijn engelen en andere wezens die gemaakt zijn van liefde en wijsheid en licht en sterrenlicht, hebben mijn decreet gehoord dat de Aarde vrij zal zijn. Er is een ongekende hoeveelheid hulp beschikbaar, en elke dag richten meer en meer wezens hun aandacht op het ondersteunen van de Aarde en de Aarde-mensen. Elke dag schijnt het licht steeds helderder daar op Aarde, en onthult steeds meer. Elke dag stijgt de energie op Aarde. De klok keert zich tegen degenen die de dingen in de schaduw willen houden.

In werkelijkheid, zoals jullie het waarnemen, zal het nog enige tijd duren voordat jullie vrijheid arriveert, want het is mijn keuze dat jullie en de galactici jullie bevrijdingsproces ervaren, want het is zo’n zeldzame ervaring om te hebben. Weet dat jullie gesteund worden op manieren die zichtbaar en onzichtbaar zijn. Er zal in de toekomst een ongelooflijk doeltreffende genezing beschikbaar zijn, en zij die voor die tijd sterven, zullen alles ontvangen wat zij nodig hebben in de zalen van het hiernamaals of in de hemelse rijken, en zullen dan vrij zijn om een nieuw leven te kiezen zoals zij dat willen. Niemand wordt vergeten. Niemand wordt achtergelaten.

Weet dat vanuit mijn perspectief alles wat jullie doen en denken en voelen volledig wordt gezien en volledig geliefd en volledig geaccepteerd. Ik hou Onvoorwaardelijk van jullie, precies zoals jullie zijn, want jij bent Mij en Ik Ben jou.

Jullie krijgen de vrijheid om te onderzoeken en te ervaren wat je wilt, zolang je die vrijheid niet beperkt in anderen. Dat is mijn belofte aan jullie. En zo zal het zijn.

Dit was Bron

Kanaal: A.S. – Voor Era of Light

Vertaling: Reinier