Boodschap van Vader/Moeder God, via Eillie Deus’ – 14 november 2019 – “Weer is één van onze geliefde kinderen naar ons teruggekeerd”

 Boodschap van Vader/Moeder God,

via Eillie Deus’ – 14 november 2019 –

“Weer is één van onze geliefde kinderen naar ons teruggekeerd”

Bij de boodschap van vandaag hoort een verhaal: de dochter van een vriendin stapte uit het leven.  Een beetje onverwacht draaide de hele boodschap rond dit gebeuren, een boodschap die we mogen delen.

Lieve Kinderen van het Licht,

Weer is één van onze geliefde kinderen naar ons teruggekeerd. Wég van de zwaarte die heerst op Moeder Aarde, wég van de zware weg die ze voor zichzelf had gekozen. Het is geen toeval. De energieën én hààr energie waren er klaar voor. Alles gebeurde volgens haar goddelijk plan. Het is dan ook passend en rechtvaardig haar te loven.

Voor diegenen die achterblijven met vragen, onbeantwoorde vragen: alles is goed, ze was niet alleen toen ze overging naar het Licht, ze voelde zich gedragen, veilig, rustig, vol vertrouwen.

Ze heeft reeds een kleine rustperiode achter zich en blikt nu terug op wat was. Daarbij denkt ze ook aan jullie die haar zo na waren. Een grote dankbaarheid, waardering en ronduit warme liefde gaat uit van haar naar jullie toe. Een grote, brede glimlach siert haar gelaat wanneer ze aan jullie terugdenkt of contact neemt met jullie energie. 
“Dank u om mijn ouders geweest te zijn, om mijn zus geweest te zijn, dank u aan iedereen die in mijn leven een rol speelde. Ik heb het gefikst, het is voorbij, afgelopen, volbracht. Wees blij om mij, zo kan ik ook voluit blij zijn. Veel liefs, L”

Verenigd in liefdevol medeleven, vertolken jullie – de aanwezigen van vanavond – de mooiste kant van het mens-zijn: leven vanuit je hart. Zolang een mens leeft vanuit zijn hart, kan niets mislopen. Het kan moeilijk zijn, maar het kan niet mislopen, want Liefde toont/volgt altijd de juiste weg.

Dit zijn onze kinderen op hun best, gelijkend op Ons, hun afkomst waardig be-levend.

In liefde, in dankbare fierheid, in warme verwelkoming,

Vader/Moeder God