Boodschap van Vader/Moeder God: “Sta in spreidstand, ontspan, gun jezelf de nodige tijd” / 30 mei 2018 / via Eillie Deus’

Boodschap van Vader/Moeder God:
“Sta in spreidstand, ontspan, gun jezelf  de nodige tijd”

30 mei 2018 / via Eillie Deus’

Lieve kinderen van het Licht, 
Jullie bewegen zich aan een gigantische snelheid doorheen de ruimte, richting nieuwe bestemming.  Alles verloopt zoals verhoopt. Maar ga gerust even in spreidstand staan, even uitblazen. Zo herwin je je evenwicht en je energie.
Het zijn energetisch hectische tijden. Dit heeft zo zijn voor- en nadelen. Enerzijds evolueer je sneller, de situaties dienen zich een na een aan om bekeken te worden. Dit kan soms wat overdonderend zijn. Haal dan even diep adem. Vul je met de kosmische krachten.  Blaas het bevuilende van de aardse ervaringen uit. Een erg zinvolle en gemakkelijke reinigingsoefening die je dagelijks meermaals kunt doen.
Je aandacht mag zich in deze fase vooral naar jezelf richten: waar blijf ik (soms) nog haperen?  Waar gaat mijn aandacht naar iets wat er in feite niet toe doet, iets waarover ik zou kunnen zeggen “het is wat het is, ik laat het los”.

En is er iets wat je niet kunt loslaten, blijf het niet meezeulen – transformeer het indien je dit kan. Transformeren betekent niet altijd een ritueel doen of werken met de violette vlam.  Transformeren kan ook betekenen “ik ga praten met die persoon”. Transformeren kan ook betekenen “ik stop met deze activiteit”.

Jezelf transformeren doe je door jezelf, je denkwijze, je reacties, je handelingen onder de loep te nemen. Eerlijk. Zonder excuses of verklaringen te produceren, alles is immers gewoon wat het is. Waarom zou je je dan verontschuldigen, schoonpleiten, of verantwoorden ?
Accepteer jezelf zoals je bent in verband met een bepaald thema dat je wilt transformeren.
Kijk dan waar het in feite om gaat: voel ik me boos? voel ik me gekwetst? voel ik me verdrietig ?
Laat dan deze boosheid, deze gekwetstheid, dit verdriet gewoon toe. Duik in dat gevoel, laat het volledig door je heen gaan terwijl je ontspant. Doe dan je ademoefening. Laat bij het uitademen bewust alles wegvloeien dat niet meer dienstbaar is voor jou. En adem de kosmische krachten in om je weer op te vullen.
Voel dan of je boosheid/gekwetstheid/verdriet nog aanwezig is.
Aanvaard het als een deel van jouw aardse ervaringen  – waardevol, want leerrijk –  en geef het een plek in je geschiedenis. 
Indien nodig herhaal je alles. Maar je kunt ook rusten, het even de tijd geven, ontspannen.
Sta in spreidstand, ontspan, gun jezelf de nodige tijd.
Boodschap van Moeder God – via Eillie Deus’