Boodschap van Vader God Waar sta ik en waar wil ik naartoe? / via Eillie Deus’ / maart 2018

Boodschap van Vader God
Waar sta ik en waar wil ik naartoe?
via Eillie Deus’ / maart 2018
Lieve kinderen van het Licht,

In de sterren staat geschreven dat het jullie steeds beter zal gaan. Vooreerst nog even wiebelen op de golven van verandering.

Verandering die voor deze maand inhoudt: waar sta ik, waar wil ik naartoe?

Handel ik consequent?  Dit is, handel ik in overeenstemming met mijn innerlijk beeld of vervorm ik het door mijn keuzes, door mijn gedrag?

Handel ik in overeenstemming met het verlangen dat mijn ziel duidelijk voelbaar maakt?  Of rangeer ik het op een zijspoor en geef ik voorrang aan wat ‘men’ me heeft geleerd als zijnde belangrijker dan mijn eigen verzuchtingen? Doen mijn keuzes mijn hart zingen?  Of bezwaren ze mijn hart?

Voel, lieve kinderen van Mij.  Voel.  En als je hart niét gaat dansen bij je keuze, bekijk je keuze dan opnieuw. Wat weegt zo zwaar?  Is het een ingebakken overtuiging?  Is het een ingebakken gewoonte? Is het een overbelasting?  Waartegen is er verzet    en wat ligt aan de basis?

Ga op zelfonderzoek. Laat je hierin bijstaan, de kijk van anderen werkt soms verhelderend en bevrijdend.  Maar, hoe je het ook aanpakt, ga steeds checken bij je hart. Laat je hart je vertellen waar je noden liggen en wat de oplossingen zijn. 
Vraag hulp. Laat ons helpen. Stel je open om inspiratie en heling te ontvangen.

Jullie zijn op weg naar authenticiteit, naderen steeds dichter jullie ware authentieke Zijn. 

Ik omarm heel jullie Zijn.

Vader God

Vertaling: Agnes