Welkom in het land van OZ

Welkom in het land van OZ

Door: James Gilliland – 21 Januari 2022

In de komende dagen gaan jullie kijken naar een schaal spel, een psyops met zoveel wendingen dat je er gek van wordt. Bij elke goede psyops zijn er vele niveaus, geplande tegenstand, witte hoeden, zwarte hoeden, wissel hoeden. Als je niet weet hoe je het onderscheidingsvermogen van de ziel moet gebruiken, zul je op vele paden naar nergens geleid worden. Een van de beste manieren om te begrijpen wie wie is, is door associatie.

Onderzoek naar hun verleden, met wie je helden zich in het verleden hebben geassocieerd is meestal een goede indicator van hun karakter en agenda. Onderzoek waar hun financiering vandaan komt en hoe ze die gebruiken. Je zult veel mensen en organisaties vinden die zichzelf afschilderen als voorvechters van de waarheid en die op hun plaats worden gezet als geplande oppositie om je het gevoel te geven dat er voor alles wordt gezorgd. Een voorbeeld is dat hele agentschappen en afdelingen binnen agentschappen zijn opgericht om zaken als kinderhandel, pedofilie en andere misdaden aan te pakken, bemand door pedofielen en criminelen die zich achter badges en functies verschuilen. Departementen die ontworpen zijn om de gezondheid te verzekeren worden geleid door dezelfde mensen die verantwoordelijk zijn voor de slechte gezondheid van het land.

Milieu-agentschappen en de departementen van bosbouw worden gefinancierd door dezelfde mensen die het milieu vernietigen en het land ontbossen. Nu is de massa sociaal gemanipuleerd om hen miljarden, koolstofkredieten enz. te geven zonder zelfs te weten waar het geld naartoe gaat. Ze denken dat het de opwarming van de aarde tegengaat, “een mythe”, en dat het de ijsberen redt, waarvan uit onderzoek is gebleken dat ze snel in aantal toenemen. Klimaatverandering is echt volgens de ruwe gegevens, opwarming van de aarde is een mythe. Ben je onlangs nog in de natuur geweest? Heb je je ooit afgevraagd waarom het weer 10 tot 13 graden afwijkt in het voordeel van de opwarming van de aarde? Dat noemen ze de aangepaste gegevens. 

Als je iemand op de mainstream en nu ook op de sociale media met de vuist ziet zwaaien tegen de regering en grote bedrijven, is de kans groot dat als ze alle pers halen en niet gecensureerd worden, ze een geplande oppositie zijn. Het is al jaren een gecontroleerd verhaal. Zelfs Gretta had dat al door. Er zullen altijd mensen zijn die voor de juiste hoeveelheid geld hun ziel zullen verkopen, hun vrienden en families onder de bus zullen gooien samen met het welzijn van de planeet. Dat mijn vrienden ….is het probleem. Als je hoger op de ladder van macht, roem en rijkdom komt, stoot je uiteindelijk op de muur die zegt dat als je wilt doorgaan, je een prijs moet betalen. Als je lid wilt worden van de grote jongens/meisjes club zullen er bepaalde eisen en loyaliteiten zijn. Die eisen zijn meestal zeer duistere acties en die loyaliteiten zijn aan enkele zeer duistere organisaties.

In de komende dagen zullen jullie horen over sommige van deze acties en loyaliteiten die ervoor zullen zorgen dat jullie helden en iconen ten val komen. Onthoud dat zij geen rolmodellen zijn en dat zij in de meeste gevallen niet zover gekomen zijn door hun integriteit te bewaren en anderen te dienen. Dat is een andere wereld.

De grootste teleurstelling zal zijn bij de gecontroleerde volgelingen van de oppositie wanneer zij zich realiseren dat hun leiders deel uitmaken van datgene waartegen zij beweren gekant te zijn. Is er iets veranderd door hun daden in het verleden, ondanks de miljoenen die aan hen zijn geschonken?  

We zijn hier niet om namen te noemen, we zijn hier alleen om aan te geven dat we in de komende dagen uiterst kritisch moeten zijn. Volg niemand of geen enkele organisatie blindelings. Doe uw eigen onderzoek naar hun connecties in heden en verleden. Niets van buitenaf kan je naar God brengen, dat is een innerlijk proces. Niemand kan uw eigen unieke zielsdoel vervullen, alleen jij kunt dat doen. Niemand kan je vertellen wat dat unieke zielsdoel is, dat moet van binnenuit gevonden worden. Aanbid niemand of iets dat je eigenwaarde, je eigen persoonlijke God-verbinding vermindert. Als je iemand verafgoodt en extern aanbidt, ben je als een lekkende batterij die je kracht weggeeft aan hen die het in de meeste gevallen niet verdienen.

Er zijn leraren die het goede voorbeeld geven en nooit de vrije wil aantasten. Er zijn geen avatarklassen die je door de hele stad kunt volgen, hoeveel je er ook voor betaalt. Er zijn alleen herinneringen aan wat van binnen zit. Kritisch denken, onderzoek en de dingen door het hart laten gaan, zijn noodzakelijk. Volg de kudde niet, trek hun pad in twijfel, tenzij je natuurlijk voor kudde-immuniteit gaat. Vraag jezelf af, hoe voelt dit? Kijk om je heen met een frisse blik. Stap weg van het sociale bewustzijn, ga de natuur in, bevrijd jezelf van de maakbaarheid. Dan gaat het licht branden, dan besef je dat er iets niet klopt.

Al snel zul je de grote psyops doorzien, de maakbaarheid, de kronkels en dubbele kronkels om je verward, afgeleid te houden. Het is goed om jezelf te zijn, niet wat er van je verwacht wordt. Dat is wanneer het gordijn valt en je ziet wie er aan de koorden en kettingen trekt die de illusie creëren waarvan je ooit dacht dat ze echt was. Liefde is echt, vreugde is echt, de natuur is echt, liefde en vreugde zijn van binnenuit te vinden, de natuur is de beste omgeving om je liefde en vreugde te vinden, je ware zelf. Stap weg van de chaos. Chaos is de genezing, het is de ontmanteling van een oude wereld waarvan de tijd voorbij is. Vind gelijkgestemden en co-creëer een nieuwe wereld. Maar onthoud altijd dat de waarheid evolueert.

James Gilliland

ECETI website

www.eceti.org

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org