Wat Als Jezus Zich Zou Aansluiten Bij De Ufo-Gemeenschap?

 

Wat Als Jezus Zich Zou Aansluiten Bij De Ufo-Gemeenschap?

Door: James Gilliland – 16 Januari 2023

Ik heb vaak nagedacht over de vraag wat er zou gebeuren als Jezus zich zou willen aansluiten bij de UFO-gemeenschap. Allereerst zouden de christenen hem veroordelen omdat hij sprak over andere beschavingen, zijn vaders vele huizen. Zelfs als de Pleiadiërs, Zonen van Arcturus en UFO’s in de bijbel werden genoemd. Dan zouden de Luciferianen, die zwaar verankerd zijn in de UFO-gemeenschap en bijna alle andere instellingen, hem censureren en proberen een karaktermoord op hem te plegen. Hij heeft hen immers gewaarschuwd voor het schaden van kinderen, en kinder- en sekshandel is een absoluut nee. Ze zouden de reguliere media inschakelen om zijn karakter te schande te maken en te vernietigen, en hem waarschijnlijk beschuldigen van Russische samenzwering en het kennen van al hun geheime geheimen. Dan zouden de wetenschappers hem te lijf gaan en hem vertellen dat hij een idioot is. Zij zouden zeggen dat metafysica en spiritualiteit geen wetenschap zijn, ook al erkennen zij minstens 11 andere dimensies en 100 miljard, triljoen waargenomen planeten die alleen al in deze 3e dimensie leven kunnen ondersteunen. Zij brengen deskundigen mee waarvan de meesten oplichters “overheidsagenten” en geplande tegenstanders zijn om hun zaak te bepleiten, waarvan de meesten nog nooit een UFO hebben gezien of meegemaakt en niets weten over de inzittenden. Deze tegenstanders zijn de bekende ufologen in alle ufo-documentaires, waarvan de meeste moreel en integer zijn. Zij geven alleen maar om de roem en het geld en gaan graag door in het gecontroleerde verhaal, geven nooit antwoorden en stellen alleen maar dezelfde vragen. Vragen als: zijn we alleen, bestaan ufo’s en de klassieke 75 jaar oude vraag: was Roswell echt? Dan zijn er de bezitters die bedreigd worden door het authentieke. Zij zullen alles doen om Jezus neer te halen. Waarom? Omdat hij de waarheid en hun ware motieven kent, hun maskers vallen af in zijn aanwezigheid.

Wat zou er gebeuren als Jezus het gecontroleerde verhaal vernietigde en zei dat wij niet alleen zijn, er zijn hele beschavingen van zeer geavanceerde wezens die oorlog, ziekte en armoede hebben overwonnen, hun omgeving in evenwicht hebben gebracht en onderhouden, en als het leiderschap dat zou willen, zouden zij contact maken en helpen de Universele Wet en genezing naar de Mensheid en de Aarde te brengen. Een uitnodiging om zich aan te sluiten bij een Federatie van werelden in vrede. Hoe zou dat gaan met de oorlogsindustrie? De medische en farmaceutische industrie? De olie-, gas- en steenkoolindustrie die in onze transport- en energiebehoeften voorzien. Hoe zouden regeringen reageren met de meeste leiders in de achterzak van deze grote bedrijven? Wat als ze replicators hadden? Geen behoefte aan Wall Marts, in al uw behoeften zou worden voorzien door gewoon op een knop te drukken. Elektrische auto’s zouden geen batterijen nodig hebben, ze zouden geen banden nodig hebben vanwege de anti/tegen zwaartekracht. Vliegvelden zijn niet meer nodig, u kunt gewoon teleporteren of de ondergrondse hogesnelheidstreinen met magneetzweeftrein nemen waarover wij niet mogen praten. Begrijpt u nu waarom we geen contact hebben? Waarom ze doorgaan in het gecontroleerde verhaal dat alle wijsheid van geavanceerde buitenwereldse mensen censureert. Waarom alleen een paar onkreukbare mensen contact leggen en waarom die contacten zwaar gecensureerd worden. Waarom de hemel op aarde inluiden als je rijk kunt worden door de massa’s tot slaaf te maken door afhankelijkheid, hen ziek, onwetend en in armoede te houden.

Wat zouden ze met Jezus doen als hij zou landen in een prachtig lichtschip? Waarschijnlijk hetzelfde als de vorige keer en dat mijn vrienden is de reden waarom jullie geen contact hebben met spiritueel en technologisch geavanceerde wezens en waarom er zoveel weerstand is tegen het ontwaken en genezen van de mensheid en de Aarde. Er is echter een plan. Niets kan het tegenhouden. De kracht en de krachten erachter zijn onvoorstelbaar. Het is ingeschakeld en het draait allemaal om frequentie. Tirannie is niet frequentiegebonden aan de ascentie van de Aarde. Hun wereld implodeert. Karma, Actie/Reactie wordt versterkt en versneld. De waarheid kan niet langer worden onderdrukt, geen rots zal ongemoeid worden gelaten en alle ongerechtigheden zullen van de daken worden geschreeuwd. De leugens en misleidingen lopen ten einde. Geniet van de rit. Trouwens, Jezus is slechts een gedachte verwijderd. Hij heeft geen schip nodig en is niet alleen. Er komen Armada’s om te helpen bij de overgang. Let op de lucht, vooral ’s nachts is het gemakkelijker om de lichtschepen te zien. Ondanks de angst die ze kunnen inboezemen, zijn ze welwillend en alles wat kwaadaardig is, zal worden verwijderd.

Wees veilig en gezond,

James Gilliland

https://www.eceti.org/home.html

Kijk op ECETIstargate.tv

Vertaling: Reinier