Waarom Ik Anderen In De UFO Gemeenschap Niet Beoordeel Of Aanval

Waarom Ik Anderen In De UFO Gemeenschap Niet Beoordeel Of Aanval

Door: James Gilliland – 20 Juni 2022

Zodra we oordelen, komen we uit ons ego. Als we wachten, observeren en naar de dingen kijken met een frisse geest, wat ze de Boeddha geest noemen, kunnen we een ander beeld zien dan wat ons wordt voorgeschoteld. Wat zich ontvouwt is als een kristal met vele facetten, verschillende ervaringen, verschillende percepties. Mij is ooit verteld dat verbeelding echt is op het niveau van verbeelding, dus wie heeft er gelijk, wie niet, wat is echt? Het belangrijkste is, waarom maakt het jou wat uit? Als ik aan de kant van de één sta, hoe kan ik dan de ander helpen? Als we getriggerd worden is er iets waar we naar moeten kijken. De hele planeet is in proces. Wonden en trauma’s uit vorige levens, jeugdtrauma’s, oude herinneringen die opengaan, dingen die vandaag misschien niet relevant zijn, worden nog steeds in een heel andere tijd uitgevoerd. Wat is de oplossing? 

Oordeelsvorming beheersen, de waarnemer zijn, en persoonlijke verantwoordelijkheid nemen voor onze houding en emoties, vooral wanneer ze ons uit ons centrum trekken. Een sterk geloof in Karma, ja het is echt, niet een of ander verzinsel van de baas. Het helpt ook te weten dat iedereen alles wat hij anderen heeft aangedaan onder ogen zal moeten zien en voelen in zijn lichtreview. Het ego zal er niet zijn om je te verdedigen en ontkennen is vruchteloos. Als je een stap terug doet en bij de dingen gaat zitten, ontvouwt zich een heel ander beeld. Velen kunnen niet voorbij hun eigen projecties kijken die door hun ego’s worden bevestigd. Hoe sterker de behoefte om gelijk te hebben, hoe sterker de invloed van het ego. Het beoefenen van liefdevolle onthechting en de waarnemer zijn opent een heel nieuw universum.

Laten we channeling als voorbeeld of implantaat gebruiken. Channeling is slechts zo duidelijk als de geest die de informatie ontvangt en overdraagt. Elke channeling heeft een percentage van nauwkeurigheid omdat het door de filters van degene die channelt gaat. De helderheid en bruikbaarheid van de informatie hangt af van verschillende factoren. Een daarvan is de helderheid van het individu, hun motieven of herkomst, hun training met betrekking tot het creëren van een heilige ruimte als afscherming en het opruimen van ongeziene negatieve invloeden. De spirituele evolutie van degene die ze channelen speelt ook een rol. Er zijn veel valse geesten, meester manipulators in 4d die dolgraag een mens als huisdier zouden hebben. Niet iedereen is wie ze zeggen dat ze zijn. 

Degenen die informatie ontvangen uit externe bronnen moeten nederig zijn, eerlijk tegen zichzelf zijn en altijd open staan voor het feit dat sommige van deze andere factoren in het spel kunnen zijn. Onthoud altijd dat alleen het ego verdedigd hoeft te worden, en dat juist deze woorden het ego zullen triggeren in sommige of de entiteiten waarnaar verwezen wordt als zij niet uit een plaats van spirituele vooruitgang komen. Het negeren van deze voorzorgsmaatregelen opent iemand voor beïnvloeding door ongeziene negatieve entiteiten, het doorgeven van bedorven informatie samen met het verdelen van de spirituele en ufo-gemeenschap in facties.

Het ego, ontkenning en ongeziene negatieve invloeden kunnen zeer uitdagend zijn. Sommige van de grootste uitdagingen komen van meester-manipulators zoals Koninklijke Reptilians, Slangenwezens, Hoge Grijzen, Gevallen Annunaki enz. Er zijn ook computers van geest tot geest die ervaringen en herinneringen kunnen planten, evenals implantaten op laag niveau. Dit zijn de redenen waarom we niet zo snel oordelen. Er is een multidimensionale oorlog gaande, slechts weinigen kunnen helder blijven en niet verstrikt raken in de verdeeldheid en drama’s waarvan de diepte en reikwijdte voor de meesten niet te bevatten is. Dan zijn er nog de trauma’s uit vorige levens, de Orion Oorlogen, andere littekens die overgebleven zijn van enkele zeer traumatische gebeurtenissen die zich in de hele Melkweg en de 4e dimensie hebben afgespeeld. Dit komt allemaal aan de oppervlakte. Ik vroeg eens aan een 7de Pleiadiër hoe zij ons zien, we moeten er wel barbaars uitzien als apen. Ze zei nee, we zien jullie als evoluerende meesters en vol ontzag voor de uitdagingen die jullie aangaan. Voor een zeer spiritueel en empathisch ras zou dit onoverkomelijk zijn.

Eén hulpmiddel is om bij de basis te blijven. Als het je niet bevalt wat je voelt, doe dan een healing, maak je ruimte vrij. Maak het vaak leeg. 

 Hier is de methode die wij gebruiken.

 Een Clearing Techniek

https://www.eceti.org/clearing-technique.html

STAPPEN OM DE ENERGIE TE ZUIVEREN

1. Sluit je aura door een wit of goudkleurig licht om je heen te visualiseren.

2. Roep de door jou gekozen culturele vertegenwoordiger van God aan, of het nu Jezus, Boeddha, Babaji, Maria, Mohammed, Whitte Eagle of een ander is van de
vele Gechristende Wezens.

3. Zeg tegen de entiteiten dat ze geheeld en vergeven zijn, opgetild en verlicht.

4. Zeg hen dat ze geheeld zijn en omringd met het Christuslicht en de Christusliefde.

5. Vraag uw gekozen vertegenwoordiger om hen naar hun volmaakte plaats te brengen.

6. Vraag dat alle negatieve gedachtevormen en beperkende mentale concepten worden opgelost en opgeheven in het licht van de waarheid.

7. Vraag dat alle psychische banden worden verbroken, en sluit hun aura’s voor alles behalve geest van de hoogste vibratie.

Herhaal dit proces tot je je helder voelt. Het kan zijn dat je meer dan één healing
moet doen. Onthoud dat je woord heel krachtig is, en dat wat op hun niveau
gezegd wordt, zich onmiddellijk manifesteert. Veel verlichte mensen gebruiken
dit proces voordat ze zich openstellen.

*****

Gebruik altijd onderscheidingsvermogen als informatie niet goed aanvoelt, leg het dan op de plank. Het zal wel drie keer bij je terugkomen als het nodig is voor je spirituele ontwikkeling. Aanbid niets anders dan de God/Schepper/Grote Geest van binnen. Er zijn vele waarschuwingen geweest voor afgoderij, het toestaan van externe krachten om je lot te bepalen. Maak jouw eigen persoonlijke God/Schepper/Grote Geest verbinding intern, dit geldt voor spiritueel en technologisch geavanceerde multidimensionale wezens. Het is een interne verbinding. Als zij je niet bekrachtigen in deze richting, dan zijn ze je aan het ontkrachten, je aan het afleiden. 

 Velen springen van het ene glimmende nieuwe object, goeroe of persoon naar het andere en nemen niet de tijd om hun eigen informatie van binnenuit te halen. Anderen verdelen zich in clicks, groepen, scheiden zich af, sommigen nemen zelfs het zwaard op tegen andere clicks of groepen. Verdeeldheid is het werktuig van de duistere harten, eenheid is het werktuig van de meesters. Persoonlijk ben ik, na jaren van aanvallen, karaktermoord, projecties van mensen, het zwartepietenspel, bijna kogelvrij geworden. Het is niet dat ik niet om anderen geef of hun mening niet waardeer, de wijsheid die ik uit deze ervaringen heb opgedaan is van onschatbare waarde. 

 Hoe meer je evolueert, hoe meer je alles weerspiegelt en versterkt wat mensen leuk vinden en haten aan zichzelf. Daarom heb ik het T-shirt gemaakt: “Ik ben niet je vader, moeder, of ex-geliefde. Ik zit hier gewoon”. Hoe meer verlicht je wordt, hoe minder vrienden je hebt en hoe meer je met kinderen en dieren wilt omgaan. Er is een deel van mij dat wil dat iedereen genezen en gelukkig is. Ik ben er eindelijk achter gekomen dat dat niet mijn taak is. Ik kan alleen maar de ruimte creëren en vasthouden om dat te laten gebeuren. Wees het voorbeeld. Baba Ji heeft eens gezegd dat de beste bijdrage die je kunt leveren is om een door en door liefdevol, vreugdevol, voorspoedig leven te leiden als een voorbeeld voor anderen. Dat is een werk in uitvoering. 

 Het is echt een eenvoudig pad. Wees vriendelijk voor anderen en voor de planeet. Wees dienstbaar en weet wanneer je iemands evolutie mogelijk maakt en wanneer je hem helpt of remt. Er zijn tijden dat je jezelf moet verwijderen en het universum de boodschappen moet laten doorgeven. Quan Yin staat bekend om het uitdrukken van wraakzuchtig mededogen. De mensheid en de Aarde hebben behoefte aan liefdevolle onthechting met brute eerlijkheid. Dit komt naar voren in de dagen die komen. Je hoeft niet te wachten op de levensherziening. Het enige wat je hoeft te doen is observeren, vergeven, de wijsheid uit de ervaring halen en je vrolijke weg vervolgen op je pad naar ascensie. Je hebt de toestemming van God/Schepper/Grote Geesten. Soms is het beste wat je voor jezelf en anderen kunt doen gewoon nee te zeggen, het dient mij niet of voelt niet goed om deel te nemen. Dan zal je volgende les liefdevolle onthechting zijn. Klinkt dat makkelijk of te simpel? Probeer het eens. Teruggaan naar de basis en eenvoud is een van de moeilijkste uitdagingen. De psychische turbulentie, chaos en verdeeldheid is met opzet. Hetzelfde als je gevangen houden in de eerste drie chakra’s, overleven, seks en macht. Laat het hart en de hogere chakra’s je leiden. Laat geest je overleving overnemen, seks is een heilige scheppingsenergie en ware macht overmeestert nooit. De ultieme kracht is liefde en we hebben het vermogen om de liefde van de Schepper in elke situatie te kanaliseren. Negeer het wat over, wat als, of een man/vrouw-schap. Ascensie is geen competitie.

Het ga jullie goed,

James Gilliland

WEBSITE: https://www.eceti.org/

VIMEO: https://vimeo.com/event/1422029

RUMBLE: https://rumble.com/v122b3a-james-gilliland-live-as-you-wish-talk-radio.html

Vertaling: wakkeremensen.org