Eceti Nieuws & Updates

Eceti Nieuws & Updates

 Maandelijkse Nieuwsbrief

James Gilliland – September 28,2022

Het is een tijdje geleden sinds de laatste nieuwsbrief, vooral omdat we rotswanden hebben gebouwd om pigzilla en zijn vrienden buiten te houden. We hebben ook veel fruitbomen geplant, en tuinen aangelegd en we maken een voedselbank van het land om de overvloed aan fruit aan te vullen. Niet veel tijd om achter de computer te zitten. De Kilauea barst uit met een zwerm bevingen, ze maakt het eiland alleen maar groter. De contacten gaan door en we krijgen veel informatie over de komende dagen. Het is belangrijk te beseffen dat zij volgens hen al meer dan 80 jaar werken aan de planetaire bevrijding met hen die van nobele deugd zijn. Er is een voorwaarde voor contact en slechts weinigen hebben de morele basis en integriteit om samen te werken met de spiritueel en technologisch geavanceerde buitenwerelders. Er zijn echter velen die willen werken met de geregenereerde ET’s met beloften van roem, fortuin en macht. Dat netwerk loopt ten einde. 

 De meesten kunnen niet bevatten hoe duister en corrupt het leiderschap, de muziek- en filmindustrie en zelfs de grote religies zijn geworden. Het heeft ook de UFO- en spirituele gemeenschappen geïnfecteerd en aast op mensen met een gebrek aan onderscheidingsvermogen en innerlijke gevoeligheid. Er is zonder twijfel een zeer krachtige Satanische/Luciferiaanse invloed in bijna alle machtsposities. Dit alles zal in de komende dagen worden blootgelegd en aangepakt. De aftrap is begonnen en de witte hoeden zien eruit als een team neushoorns dat op volle kracht vooruit gaat. De laatste overblijfselen, de tunnels en stortplaatsen, de diepe ondergrondse bases zijn uitgeschakeld of onder controle van de witte hoeden. Er zijn veel geruchten dat de cabal zich overgeeft. Ze weten niet hoe ze zich moeten overgeven of hun woord moeten houden, dus reken daar maar niet op. Hier is een kleine hint, de Oekraïne is hun thuisbasis, het Oekraïense leger heeft er het Azof Bataljon, dat zijn NAZI’s, er zijn extreme biowapenlaboratoria, gecontroleerd door de NWO, die nodig waren om hun 80 tot 90% vermindering van de bevolking te bereiken. Het Russische leger schakelt die laboratoria uit en maakt een einde aan de nazi’s die de NWO, Nieuwe Wereld Orde AKA Global Elite/Cabal, beheersen. Niet wat de politici en het nieuws u vertellen.  

 De “openbare aankondiging” van het overlijden van de koningin, de machtigste persoon op het schaakbord, is het scharnierpunt dat het einde van de tirannen inluidt. De kinder- en sekshandel en de rituele offers zijn echt. waarvan de meeste mensen de omvang niet kunnen bevatten. Zij die de omvang van dit ontaard gedrag niet kunnen bevatten, krijgen een eyeopener die ze niet kunnen ontkennen. Er kwam een mysterieuze stem uit het niets die zei: “Ze is weg, we kunnen haar niet terughalen, ze zit vast.” die van You Tube werd geschrapt. Deze tirannieke leiders kunnen niet terugkeren naar de Aarde. Er is een 7e dimensionale interventie geweest. Geen enkel ritueel zal haar terugbrengen. Zoals we al eerder zeiden is dit een multidimensionale oorlog. Zo boven, zo beneden. We dachten dat de geit die Baphomet vertegenwoordigt een duidelijke boodschap was voor de kritische denk- en onderzoeksgestoorden die haar begrafenisstoet leiden.

 We willen de chaos in de UFO-gemeenschap aankaarten. Deze wordt georkestreerd en uitgevoerd door de geregenereerde ET’s en andere duistere krachten. De UFO-gemeenschap zit vol met geplande oppositie, shills, een gecontroleerd verhaal samen met velen met andere agenda’s dan het dienen van de mensheid. Zij zijn in dienst van zichzelf, hun eigen ego’s, roem, fortuin. in sommige gevallen zoeken zij macht over anderen om een aanhang te creëren. Dit is het doel van hun handlangers. Ze zullen je 80 tot 90% waarheid geven en dan het einde verdraaien met hun agenda. Ze houden je gevangen in het intellect en halen je weg van je hart, je verbinding met God, waar het echte onderscheidingsvermogen moet plaatsvinden. Namen, beelden, verhalen vervagen, veranderen als sokken, wat heeft dit alles te maken met je verlichting, je ascensie, hoe verhoogt dit je frequentie, brengt het je in contact met het directe weten? Dit wordt epidemisch samen met alle drama en concurrentie. 

 Er zijn geen tussenpersonen met God/Grote Geest/Schepper, hoe je het ook wilt noemen. Er zijn geen drive in verlichtings franchises. Iedereen moet zijn eigen persoonlijke God-verbinding maken en zo gaat het ook met spiritueel en technologisch geavanceerde buitenwereldse mensen. Als die meesters, leraren en genezers je niet in staat stellen jezelf te helen en je eigen persoonlijke verbinding te maken, zijn ze een afleiding en die afleiding leidt je ascensieproces af. Het gaat erom je frequentie te verhogen, het individu te bekrachtigen, onze eigen schaduwkant aan te pakken, het verleden los te laten en te weten wie we zijn in plaats van dat iemand ons vertelt wie we zijn.

Een kleine hint: Jullie hebben de genen van de goden. De Schepper is alomtegenwoordig in de hele schepping, inclusief jullie. Je kunt nergens anders heen dan naar binnen. Het ene bewustzijn dat alle bewustzijn op alle vlakken en dimensies omvat, is binnenin. Het is het verenigde veld waarin wij allen verblijven, de Meesters, Heiligen, Wijzen, hogere trillingswezens en ja, de ET’s bestaan allemaal in dat veld. Verruim je bewustzijn en word het veld. Daarom zei de Boeddha dat jij het Universum bent, het hele Universum huist in jou. 

Denk je dat de hogere vibratiewezens zich bezighouden met alle concurrentie en drama, de geruchten en roddels, de geplande oppositie, gecontroleerde verhalen? Aan de andere kant, denk je dat de geregenereerde ET’s, duistere krachten het inspireren en beïnvloeden? Alles zal worden onthuld en velen zullen geschokt zijn dat hun iconen niet zijn wat ze dachten dat ze waren. We zijn popcorn aan het maken om het allemaal te zien ontvouwen. Daarom heb ik mijzelf verwijderd van de meeste openbare gelegenheden en breng veel meer tijd door in de natuur. We gaan moeilijke tijden tegemoet, en we hebben niet de luxe van ontkenning en minder belangrijke agenda’s. Stel je voor dat je met een grote grijns op je gezicht op een strand zit, in de oceaan zwemt, in bossen wandelt, bomen en tuinen plant en met de natuur werkt terwijl al die andere onzin zich ontvouwt. Dat is waar je ons zult vinden.  

Het ga je goed, 

James Gilliland
https://www.eceti.org/

Vertaling: wakkeremensen.org