ECETI Nieuws – Maandelijks nieuws & updates

ECETI Nieuws – Maandelijks nieuws & updates

Door: James Gilliland 9 December 2021

Het is een tijd geleden sinds de laatste nieuwsbrief vanwege reizen en andere uitdagingen. Ik hoop dat deze nieuwsbrief alles op een rijtje zet.

Kort na de landing op het Grote Eiland stak er een enorme storm op, de grootste in 50 jaar. Het was een zuivering. Dit is al 4 keer eerder gebeurd toen ik de eilanden bezocht. Er zijn problemen in het paradijs. Het eiland staat onder democratisch bestuur met strenge regels, mandaten enz. De afwezigheid van vreugde op het eiland is triest, zelden zien we een glimlach. De eilandbewoners lijden nog meer dan in het verleden. Lage inkomens, offshore-investeringen, de toeristenhandel enz. hebben wat ooit een paradijs was, veranderd in een strijd om te leven. Met de lockdowns, mandaten, hardhandigheid, valse winstgedreven wetenschap en politici die op één lijn zitten met de CCP is het leven overal hard.

Het meest trieste is te zien hoe de kritisch denkende, door onderzoek gestoorde en sociaal gemanipuleerde mensen meewerken aan hun eigen slavernij en ondergang. Voor degenen die het nog niet door hebben, de CCP heeft het virus gecreëerd, zij bezitten de Verenigde Naties, de Wereld Gezondheid Organisatie, controleren de CDC en ook de meeste politici in de democratische partij, sommige republikeinen. De wereldelite, narcistische miljardairs eugenetisten hebben samengewerkt met de CCP, Communistische Chinese Partij om hun agenda’s uit te voeren, 21 en 30 wereldwijde massa depopulatie programma’s. Amerika met zijn Grondwet en Bill of Rights, vrijheidslievende mensen hebben hun socialistische en communistische agenda’s voor wereldheerschappij in de weg gestaan.

Alle genocidale tirannen waren socialistisch of communistisch, zij centraliseerden de macht in de handen van enkelen, ontnamen de mensen hun rechten, inclusief het recht om zichzelf te verdedigen, “wapens” gevolgd door genocide in de miljoenen. Zij beloofden alle gratis dingen totdat het geld op was en de prijs die betaald moest worden was bittere armoede en het totale verlies van vrijheid.  Dat is wat er achter de verdeeldheid in ras, geslacht, religie, cultuur, het defunding van de politie, het leger, lockdowns en vaccinatiemandaten zit. Het is allemaal onderdeel van een samenzwering, geen theorie, om Amerika ten val te brengen. Als je zou vragen hoeveel politici en instanties geld uit China hebben aangenomen en ze waren eerlijk, dan zou je een zee van handen zien. Project Care heeft miljarden doorgesluisd naar politici, gouverneurs, schoolbesturen, allemaal om de lockdowns, vaccin- en maskermandaten af te dwingen, waarbij de echte wetenschap genegeerd wordt. Dit is allemaal winst gedreven wetenschap, gefinancierd door de CCP en de vaccinfabrikanten om naleving af te dwingen en de economie te vernietigen. Volg het geld.

De beste maskers blokkeren .3 micron, het virus is .125 micron, gaat door de maskers als water door een zeef. Een hoest of nies gaat minstens 30 meter ver, dus hoe kan 6 meter je beschermen? Ga naar buiten op een kille ochtend en kijk naar de stoom die door het masker komt. Onderzoek van Stanford bewees dat de maskers niet effectief waren, hersen- en orgaanschade veroorzaakten, bacteriële longontsteking en psychologische stoornissen. Het gebrek aan zuurstof en het recyclen van bacteriën, virussen en andere giftige stoffen uit de longen die door het masker worden opgesloten, hebben ernstige bijwerkingen. Ze werden gedwongen hun studies in te trekken kort na de publicatie. De grote vraag die de mensen zich moeten stellen is wat er in de vaccins zit, waarom de fabrikanten de informatie achterhouden, nu de inhoud vragen, een overvloed aan gifstoffen, kankerverwekkende stoffen, en nanotechnologie die pas over 50 tot 70 jaar onthuld mag worden.  Een betere vraag is, waarom keurt de FDA dit allemaal goed? Ze zijn eigendom van de Big Pharma, de vaccin bedrijven.

Als de provaxers naar je toekomen met hun deugdsignalen vraag hen dan of ze weten wat er in de vax zit? Zelfs de dokters en verpleegsters kunnen je dat niet vertellen. In de meeste gevallen staat er geen informatie op de flesjes, sommige hebben beperkte informatie, en belangrijke informatie is achtergehouden vanwege octrooien.  De artsen en verpleegkundigen die zich aan hun eed van Hippocrates hebben gehouden en hebben onderzocht wat er in de vaccins zit voordat zij het vertrouwen van hun patiënten hebben beschaamd, weten het wel en de meesten zijn ontslagen. Zij konden de last niet dragen van het toezien hoe hun patiënten de ziekenhuizen overspoelden met volledig gevaccineerde covid 19 van de spike-eiwitten in de vaccinaties, samen met de verlammende bijwerkingen, beroertes, hartaanvallen, zelfs bij de jongeren kort na de vaccinatie. We zullen de ware statistieken pas over een paar jaar kennen vanwege de reacties en sterfgevallen die over deze periode zijn verspreid en de censuur en het in de doofpot stoppen van de echte statistieken. 

Nobelprijswinnende wetenschappers, hoofdonderzoekers van de vaccinbedrijven, eerstelijns doktoren, verpleegsters en verplegers roepen dat men het vaccin niet moeten nemen. Velen hebben hun baan en hun leven verloren omdat ze naar buiten zijn gekomen met de echte statistieken, de echte wetenschap en de echte ingrediënten in de vaccins, samen met het feit dat het een biowapen is, gemaakt door de CCP.  Het werd gefinancierd door Fauci en vrienden met een lange geschiedenis van het pushen van valse, op winst gerichte wetenschap met hun vuile handen in de taart. De vragen die niet gesteld worden zijn: wat zit er in de vaccins, waarom zijn er verschillende batches met verschillende formules, waarom zou ik eugenetisten-biljonairs vertrouwen die de vaccins financieren en die zich zeer uitgesproken hebben over extreme bevolkingscontrole. Waarom zouden we China vertrouwen, en het belangrijkste: hebben degenen die het masker en de vaccinatiemandaten promoten geld aangenomen van China, de vaccinbedrijven of agenten daarvan?

Elk van deze vragen zal hun verhaal en agenda vernietigen. Heeft iemand van u gelogen tegen het Congres of het volk over valse, op winst gerichte wetenschap, uw eed aan het volk en de grondwet verraden of op een of andere manier samengespannen met een vijandige buitenlandse regering? Mandaten zijn illegaal! Ze gaan in tegen de grondwet en de Neurenberg Codes…………. Daarom hebben ze verloren in de rechtbanken. Zij die ze uitvoeren plegen VERRAAD. De federale mandaten van de president zijn vernietigd, ze zijn onuitvoerbaar en ongeldig. Hoewel ze ons verraden hebben door immuniteit te verlenen aan de vaccinproducenten, zijn zij die de mandaten uitvoeren niet immuun en onderworpen aan rechtszaken. Denk hier eens over na bedrijfseigenaren, jullie worden erin geluisd. OSHA kan niet toezien op de naleving van masker- of vaccinatievoorschriften, dus degenen die dat wel doen staan er alleen voor. Weer een poging om kleine bedrijven te vernietigen door aanstaande rechtszaken en serviceweigering. Het oorspronkelijke doel van de lockdowns.

Dit alles voor een mild virus volgens de CDC met een genezingspercentage van 99,98%. Onderzoek bewijst nu dat kudde-immuniteit 13 keer sterker is dan de voortdurende vaccins, boosters, boosters om de boosters te versterken etc. met verlammende en soms dodelijke bijwerkingen.  Het laatste waar ik mee wil eindigen is: waarom zou een verstandig mens met enige morele waarde als hoeders van de kinderen van onze toekomst een vaccin opdringen aan kinderen die geen risico lopen? Dit is waar mensen de grens trekken. De enige immuniteit die wordt geboden is aan de vaccinproducenten die miljarden verdienen ten koste van de mensheid, in lijn met het plan van de Elite en de CCP om Amerika ten val te brengen en onze economie en onze gezondheid te vernietigen.

De main stream en de sociale media, die de echte wetenschap censureren, zitten ook op één lijn met de Globale Elite en de CCP in een poging om de massa’s sociaal te manipuleren, zodat we uiteindelijk in een door de staat gecontroleerde media terecht komen, die rechtstreeks tegen het 1e Amendement ingaat. Ken uw rechten, ken de Grondwet en de Bill of Rights, ken de Neurenberg Codes, evenals andere internationale codes die worden geschonden. Sta op uw goddelijke recht om een liefdevol, vreugdevol en welvarend leven te leiden. Geef niet toe en houd diegenen verantwoordelijk voor het schenden van die door God/Schepper/Grote Geest gegeven rechten. Als u verdeeld bent en de rechten van anderen schendt, staat u aan de verkeerde kant van het hek. Het maakt niet uit welke cultuur, kleur, ras, geslacht, religie of beroep, dit zal schadelijk zijn voor de hele mensheid, al het leven als het wordt toegestaan om door te gaan. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje. STA OP

Een laatste ding over vaccinatie mandaten in het leger.

“De Chinese communistische partijen militairen zijn ongevaccineerd.” 

Niet bij Pitzer, Moderna, of Johnson and Johnson. Laat dat tot je doordringen. Laten we dit spellen. Met de extreme bijwerkingen en sterfgevallen, inclusief kinderen en gezonde atleten, waarom zou ons leiderschap vaccins verplichten in het leger, onze frontlinie van defensie? Waarom krijgen de piloten hartaanvallen en sterven ze in de lucht? 111 tot nu toe. Wat zou de logica hierachter zijn met een 99,98% overlevingskans, zelfs hoger bij gezonde mannen en vrouwen? Waarom zou ons leiderschap ons leger willen lamleggen? Alles gaat terug naar China. Rusland is altijd een afleiding geweest.

Een ander onderwerp waarover we het willen hebben is de extreme energieën die de lichtwerkers beïnvloeden. Er zijn verschillende redenen. Ten eerste is de Shuman Resonantie van de schaal af in intensiteit. De Zon flakkert ook op en gaat door veranderingen.  We gaan een sterk geladen gebied in de ruimte binnen dat sommigen de fotonengordel noemen, maar dit is minimaal vergeleken met psychische aanvallen door ongeziene negatieve invloeden.

Er is ook een intense instroom van bewustzijn en energie vanuit hogere dimensies. Dit brengt alles naar de oppervlakte, een geboorteproces. Lichtwerkers voelen dit door hun gevoeligheid en empathie. Er zijn ook andere negatieve krachten aan het werk. De Satanische/Luciferiaanse, zwarte magie en aanroepingen van demonische en lagere astrale energieën die door deze onheilige groepen worden ontketend, hebben nadelige gevolgen. Kijk naar wat er onthuld wordt in de politieke, muziek en film industrieën. Het Epstein effect. Het zou een hoop tijd besparen als ze gewoon zouden vragen wie er niet naar Epstein Island is gegaan betreffende leiders in de politieke, muziek en film industrieën. Dit omvat ook CEO’s in het bedrijfsleven, mainstream nieuws en sociale media. Ze stappen massaal op.  Mensen zullen geschokt zijn als ze erachter komen aan wie en wat ze hebben deelgenomen.

De sluiers tussen de lagere astrale niveaus waar de meeste van deze ongeziene negatieve entiteiten verblijven, worden dun. Zij zijn uitzinnig door deze ontwakende en helende energieën en weten dat hun tijd kort is. Zij doen alles wat zij kunnen om te verdelen, te scheiden, ontberingen te creëren, zij voeden zich met de verdeeldheid pijn en lijden. Zij zijn de krachten achter de profiteurs van oorlog en ziekte, samen met de Reptilian en de Grey Alliance, waarvan de meeste zijn verwijderd door de Spiritueel en Technologisch Geavanceerde buitenwereldse beschavingen die de Aarde aan het bevrijden zijn. Wat mensen de Engelen en Opgestegen Meesters noemen, spelen ook hun rol.

Een deel van het ontwaken en helen, wat sommigen een bevrijdingsproces noemen, is de chaos en het aan de oppervlakte komen van deze energieën, onze eigen ongenezen wonden, trauma’s en verkeerde conclusies uit vroegere ervaringen. Er wordt gezegd dat alle ongerechtigheden van de daken zullen worden geschreeuwd en dat geen steen onaangeroerd zal worden gelaten. Niets zal verborgen blijven. Wij hebben te maken met ons eigen proces samen met de invloeden van andere ongeziene negatieve invloeden. Sommigen noemen ze demonen, Djinn, lagere astrale wezens, afhankelijk van de cultuur en religie. Deze ongeziene negatieve invloeden hebben hun dag, maar hun dag zal kort zijn. Velen zijn zich niet bewust van deze invloeden, weinigen kunnen ze opruimen, sommigen roepen ze vrijwillig binnen anderen laten ze in onwetendheid binnen.

Zij zijn de verdelers, de controleurs die gebrek hebben aan liefde, mededogen en vergeving. De reden dat er zoveel onmenselijkheid op Aarde is, is dat er zoveel niet-menselijke inmenging is geweest. Wij kunnen anderen en de hogere dimensies helpen door niet deel te nemen aan de verdeeldheid, de scheiding en de vijandigheid. Zelfs als we het niet eens zijn, kunnen we anderen hun waarheid toestaan en onze eigen frequenties handhaven. Laat je niet meeslepen in deze drama’s door je eigen ongenezen slachtofferpatronen. Het zal allemaal in de toekomst worden uitgezocht, Karma werkt. Hou genoeg van jezelf om er niet aan deel te nemen, en als je het toch doet, beoefen dan liefdevolle onthechting. De binnenkomende energieën zullen het allemaal oplossen. Baba ji zei ooit dat de beste bijdrage die iemand kan leveren is om een liefdevol, vreugdevol, overvloedig leven te leiden.

Wees lief voor elkaar en voor de planeet. Zij die gezegend zijn met overvloed helpen hen die het moeilijk hebben.  De Universele Wet komt eraan. Het is bewaard gebleven door Meesters, Heiligen en Wijzen door de tijden heen. Het wordt gehandhaafd door de binnenkomende hogere dimensies. Alles zal worden versterkt en versneld wat sommigen karma noemen, het goede en het slechte. Zij die in een opwaartse spiraal zitten zullen zich blijven ontwikkelen en een spiritueel leven leiden in harmonie met elkaar en de natuur.

Degenen in de neerwaartse spiraal zullen devolueren, door gaan met hebzucht en concurrentie totdat zij en hun slecht vergaarde winsten, hun koninkrijken imploderen.  Zij zullen alles verliezen, inclusief hun leven. Zij zijn niet frequentie-specifiek voor de ascensie van de Aarde die al in volle gang is. Er is geen ontkomen aan persoonlijke verantwoordelijkheid voor onze gedachten en daden. Het is een tijd van kiezen. Kies verstandig. Kijk niet naar de imperfecties, zoek en verenig je op de overeenkomsten. De waarheid staat op haar eigen verdiensten, zij hoeft niet verdedigd te worden. Wat nu het meest verdedigd wordt is de leugen die uiteindelijk ontmaskerd zal worden.

Ga naar je hart en voel wat juist en Waar is voor jou. 

James Gilliland

https://www.eceti.org/home.html

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org