De Echte Bedreiging Voor De Democratie

De Echte Bedreiging Voor De Democratie

Door: James Gilliland  – 14 Juni 2022

Allereerst willen wij erop wijzen dat wij in een republiek leven met de grondwet als hoogste wet van het land, niet in een democratie. Uw regering is een dienstverlenend bedrijf, gecontracteerd om te goeder trouw en diensten te verlenen aan het Amerikaanse volk. Zij hebben allen een eed afgelegd om het volk en de oorspronkelijke grondwet te beschermen en te handelen in het hoogste en beste belang van het volk. De overgrote meerderheid van onze leiders heeft die eed gebroken, is egoïstisch geworden en heeft het contract ongeldig gemaakt. De waarnemend president heeft duidelijk verklaard dat de rechten die in de grondwet staan niet absoluut zijn en heeft dat overduidelijk aangetoond door de consequente schendingen van uw rechten. Vrijheid van meningsuiting, het recht op privacy, onschuldig tot het tegendeel is bewezen, het recht op een eerlijk en snel proces door gelijken, en nu ook het recht op wapens, zijn allemaal in gevaar.

 Wanneer zij zeggen dat wij de democratie moeten beschermen, zeggen zij dat wij onze illegale en onwettige greep op het Amerikaanse volk moeten beschermen en verborgen houden wat wij hebben gedaan. Ze hebben de mainstream media, sociale media en handhavingsinstanties gepolitiseerd en bewapend, zoals we hebben gezien bij de willekeurige arrestaties van conservatieven, moeders, iedereen die tegen hun verhaal ingaat. Ze steunen de vernietiging van het kerngezin, bestendigen en escaleren de verdeeldheid in ras, kleur, geslacht en religies, inzicht rellen en geweld tegen degenen die het niet eens zijn met hun doelen. Misdaad is onbestraft gebleven in de meeste democratisch geleide staten en steden, tenzij je tegen hun beleid ingaat of je ertegen uitspreekt. Als ik niet beter wist, zou ik zeggen dat we zijn overgenomen door een crimineel syndicaat of nazi-regime. Klinkt dat als een samenzweringstheorie? 

 Laat ons je helpen de punten te verbinden. Soros begon en financierde veel organisaties die verdeeldheid zaaiden over ras, huidskleur en geslacht, waaronder BLM en Antifa. De vlag van Antifa is identiek aan de Nazi vlag. Klaus Swab en George Soros, vertegenwoordigers van de globale elite, hebben sterke Nazi banden. Het is goed gedocumenteerd. Het draaiboek van de globale elite is bijna woordelijk hetzelfde als het draaiboek van de Nazi’s. Zelfs Oekraïne heeft een staand Nazi leger, een bolwerk van de globale elite. Het riekt naar corruptie, huisvest meerdere biolaboratoria, 46 zoals toegegeven door het Pentagon, die massavernietigingswapens maken. Door de financiering van deze labs duiken steeds weer dezelfde figuren op, die proberen een oorlog met Rusland te beginnen om hun investeringen te beschermen. Kinder- en sekshandel is ook epidemisch in Oekraïne en als het niet gestopt wordt, zal Oekraïne de basis worden van het lopende ontvolkingsprogramma van de wereldelite. Deze Oekraïense nazi’s zijn het leger van de wereldelite, samen met andere landen met corrupt leiderschap onder hun duim. De CCP is er ook bij betrokken, de Communistische Chinese Partij. Velen vragen zich af waarom wij 40 miljard dollar sturen naar dit corrupte land dat is opgericht door een staatsgreep van de “deep state” en waarom onze leiders dit land steunen? Om hun investeringen en hun mondiale elitemeesters te beschermen. Is het niet tegen de internationale wet om nazi’s te financieren? Dat is het wel. We waren bondgenoten van Rusland tegen de nazi’s. Waarom kiezen we nu de kant van de nazi’s tegen Rusland? Hoe kon dit gebeuren gezien het verleden? Corrupte politici en een misleidende mainstream media is hoe het gebeurd is.  

Engelse bisschop over Vladimir Poetin.

https://t.co/PYR6nZ9Hag

(https://twitter.com/colonelhomsi/status/1529964710950494238?t=1-JxgxtiIDuGLHe2hKRW_Q&s=03)

Holly Rode Pil

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=825308305115152&id=100063674034797

De wereldelite is een consortium van miljardairs, leiders, politici die een eed hebben gezworen aan de wereldelite die ingaat tegen de eed aan het Amerikaanse volk en ook tegen de internationale wet. Volg het geld en je zult zien dat miljoenen, zo niet miljarden aan belastinggeld naar wereldleiders, politici en regeringsleiders worden gesluisd, helemaal naar de top. Waarom heeft het Oekraïense leger geen munitie meer? Waar is het geld gebleven? Waarom waren de meeste politici onvermurwbaar tegen het wetsvoorstel van Rand Paul om te controleren waar het geld naartoe gaat? 

De twee meest voor de hand liggende met hun handen in de koekjestrommel zijn de familie Biden, andere leiders voornamelijk democraten met een paar rinos en Trudeau. Miljarden meer worden doorgesluisd naar de grote farmaceutische bedrijven die medeplichtig zijn aan het depopulatieprogramma zoals we dat nu zien gebeuren. De nieuwste propaganda is dat het plotselinge sterfte syndroom bij volwassenen te wijten is aan de opwarming van de aarde, gevolgd door een nieuwe plaag veroorzaakt door apen-eukers en degenen die multi-orifice seks hebben op Europese feesten. Het klinkt alsof we steeds dichter bij Sodom en Gomorra komen, waar de Andromedanen twee steden die in verval raakten, moesten bombarderen om het collectieve bewustzijn te redden en ervoor te zorgen dat de evolutie in een opwaartse spiraal voortging. Voor degenen die niet weten wie de Andromedanen zijn, zij zijn mythologisch bekend als Aartsengelen.  

Volgens de ruwe gegevens koelt de planeet af, de oceanen stijgen niet, op sommige plaatsen stijgen ze slechts millimeters, terwijl andere dalen. De groene new deal is niets meer dan een overdracht van macht en rijkdom aan de globale elite. Volg opnieuw het geld. Het heeft niets te maken met het herstel van de planeet. Dit laatste plotselinge sterf syndroom omvat de atleten die op de velden en banen vallen en 1400 jonge mannen en vrouwen die hartaanvallen krijgen kort na de tweede dosis. De echte wetenschap bewijst nu dat het een directe bijwerking is van de prik. De nieuwste documenten bewijzen dat de vaccinbedrijven op de hoogte waren van de dodelijke en slopende bijwerkingen voordat ze de vaccins vrijgaven. Onderzoek naar Luciferase, grafeenoxide, biochips die je lichaam verbinden met het internet en wat er gebeurt met je immuunsysteem inclusief je vermogen om kanker te bestrijden na de prik. 

De Water documentaire bewijst de beweringen van Dr. Arits

https://rumble.com/v10qyzj-patents-proof-of-worldwide-envenomation-support-ardis-covid-claims-in-watch.html

Kijk Naar Het Water

https://rumble.com/v10mnew-live-world-premiere-watch-the-water.html

 Het zou inmiddels steeds duidelijker moeten zijn dat de socialistische agenda’s van de democraten, die een totale mislukking zijn geworden, gebaseerd zijn op orders van de globale elite. Het zou beter genoemd kunnen worden “het neerhalen van Amerika”, alle andere regeringen die in de weg staan van hun Nieuwe Wereld Orde. De Georgia Guidestones hebben hun agenda in steen geschreven en er zijn vele andere openlijke publieke verklaringen en geschreven verklaringen waarin heel duidelijk hun doel staat. “U zult niets bezitten en u zult gelukkig zijn” is hun laatste, “Het bezit van eigendom zal tot het verleden behoren is een ander verklaard doel”. Ze maakten het heel duidelijk dat mensen bang maken met een virus dat vrij goedaardig is om zich te laten vaccineren hun doel was en dat de onwetende mensen hun families en vrienden zouden laten marcheren om het dodelijke vaccin te krijgen. Het grootste wapen is de demoralisatie van landen, waaronder het verdelen van rassen, geslachten en religies om onderling te vechten. Verdeel en heers. Ze hebben ook herhaaldelijk verklaard dat ze meer dan 80% van de mensen op aarde willen laten verdwijnen of als slaven willen laten chippen, die in bittere armoede leven in totale overheersing. Zij verklaarden dat zij het zwarte ras zouden gebruiken omdat zij gemakkelijk te manipuleren zijn om het leger te zijn voor hun agenda, Antifa, BLM, andere organisaties gefinancierd door Soros vechten in onwetendheid voor hun eigen slavernij en ondergang. Dit zijn niet mijn woorden, het zijn de woorden van de globale elite die je kan vinden met een eenvoudige zoekopdracht op de computer. 

Ze hebben ook gepland om de grenzen te overspoelen en de infrastructuur te belasten tot het punt waarop het instort. Brandstof- en voedseltekorten maken ook deel uit van het plan, samen met black-outs. De valse vlaggen, willekeurige schietpartijen op scholen en in winkelcentra, inclusief 911, maken ook deel uit van hun modus-operandi. Zonder je wapens af te nemen zoals alle andere genocidale tirannen deden met de dood van miljarden in de geschiedenis tot gevolg, zal hun plan falen. Daarom voeren ze de confiscatie van wapens op en de wetten die het onmogelijk maken om jezelf en je familie te verdedigen. Ze weten dat met genoeg geld moreel en ethisch uitgedaagde mensen alles zullen doen. De meest moreel en ethisch uitgedaagden komen aan de top, zoals we nu in onze eigen regering hebben gezien, totdat de mensen wakker worden en hun ware aard ontdekken, dan vallen ze.

Stalin zei dat het niet uitmaakt hoe mensen stemmen, het maakt alleen uit wie de stemmen telt. Kijk naar 2000 Mules. Als je het moeilijk te geloven vindt, het is eigenlijk erger. 

2000 Mules

https://rumble.com/v13v4sv-2000-mules.html

De overgrote meerderheid van onze leiders heeft enorme hoeveelheden geld aangenomen van de wereldelite, Russische oligarchieën en de CCP, vijandige buitenlandse regeringen en als het door hun daden nog niet duidelijk is, zijn ze hun loyaliteit aan hen verschuldigd, niet aan de landen die ze vertegenwoordigen. Nu is er een woord, vertegenwoordigen, de wil van het volk vertegenwoordigen is hun taak, niet de wil van de wereldelite, de grote bedrijven of andere al dan niet vijandige landen. Het is misschien een goed idee om jezelf vertrouwd te maken met de woorden opruiing en verraad. Ken hun definities. De corrupte politici en de mainstream media die verraad roepen, zijn zelf degenen die het plegen. Ze beschuldigen altijd anderen van wat ze zelf doen. 

 DIT IS DE ECHTE BEDREIGING VOOR DE DEMOCRATIE.

Degenen die betrokken zijn bij de laatste 6 januari hoorzittingen kunnen net zo goed hakenkruizen dragen. Aan dit alles kan een einde worden gemaakt door één vraag te stellen: “Heeft iemand van u geld aangenomen van vijandige buitenlandse regeringen, van mondiale elites die beweren Amerika ten val te willen brengen, en heeft u eden afgelegd en overeenkomsten gesloten die ingaan tegen of in strijd zijn met uw eed om de grondwet en het volk te beschermen en te dienen?” Als zij de waarheid zouden spreken, zou de meerderheid moeten aftreden. 

 Als de waarheid aan het licht komt, was de gebeurtenis van 6 januari een georkestreerde val om conservatieven te straffen en de toekomst van Trump in de politiek te vernietigen. Volgens Laura Logans onderzoek waren er Oekraïners bij betrokken, het Azov Bataljon “Nazi’s”, antifa en BLM vermomd als Trump supporters, de FBI en een groot aantal andere functionarissen die de gebeurtenis orkestreerden. De belangrijkste aanstichters waren FBI-informanten die zijn geïdentificeerd en vrij rondlopen.

Ze openden deuren, haalden barrières weg, wuifden de mensen naar binnen, zelfs de magnetische deuren die iedereen de toegang versperden, werden geopend met slechts een paar mensen die dat konden. Eenmaal binnen begonnen ze de demonstranten te slaan, en sommigen van hen te doden. Volwassen mannen in uniform sloegen oude vrouwtjes dood en iedereen die hen te hulp schoot. Is dit standaard Witte Huis of politie procedure? Het staat allemaal op camera. De grootste vraag is waarom Pelosi extra beveiliging en de Nationale Garde weigerde, zoals Trump had aanbevolen en het bevel had ondertekend? Zouden zij zich mengen in hun val, hun valse vlag? Niets van dit alles zou zijn gebeurd met de Nationale Garde als trouw aan hun eed aanwezig waren. Nu zijn de corporate mainstream en sociale media opgezweept tot razernij door het pushen van hun valse verhaal en agenda.

De waarheid over 6 januari

https://rumble.com/v17h6qx-the-truth-of-january-6th.html

Laura Logan Non-Stop Waarheidsbommen

https://rumble.com/vxnqfl-laura-logan-non-stop-truth-bombs.html

Het laatste wat we u willen meegeven is welke politici naar Oekraïne zijn gegaan en de 40 miljard aan hulp hebben doorgedrukt. Zijn dat dezelfde mensen die betrokken waren bij de hoorzitting van 6 januari zonder tegenargumenten of presentatie van bewijsmateriaal dat een donker licht zou werpen op hun gedrag? Als vrouwen met kinderen in de VS niet eens aan flesvoeding kunnen komen, onze economie in een vrije val verkeert, de criminaliteit door het dak gaat, we ons geen gas kunnen veroorloven en het een bekend feit is dat een groot deel van het Oekraïense leger belijdende nazi’s zijn die de insignes dragen, waarom geven we ze dan in godsnaam 40 miljard dollar? 

Het antwoord ligt voor de hand. Tenzij je niet kritisch kunt denken en weigert iets anders te onderzoeken dan wat pathologische leugenaars je op de mainstream en sociale media vertellen. Trouwens, ik zit weer in de farcebook gevangenis, omdat ik de waarheid vertel, ik breng meer tijd door in de gevangenis dan in de app. Voor degenen die denken dat ik hen in de steek heb gelaten of hun bericht niet terugstuur is dat te wijten aan Mark Smuckerturd. Censuur en de schending van het vrije woord is daar epidemisch. Misschien koopt Elon wel Face Book en maakt hij zijn mind controlling AI wereld Meta kapot. Het is de eerste stap naar transhumanisme. Kritisch denken, persoonlijk onderzoek en zelfbeheersing zijn noodzakelijk in de dagen die komen. Ontkenning en onwetendheid kunnen dodelijk zijn.

Ongeacht kleur, cultuur, religie of geloof, het is tijd om te ontwaken en te verenigen. Eenheid, liefde, vergeving, dienstbaarheid aan anderen, moed, deze eigenschappen worden door de wereldelite in grote minachting gehouden en vernietigen hun Nieuwe Wereld Orde. Tijd om te ontwaken en samen te komen.

James Gilliland 

www.eceti.org 

VIMEO:HTTPS://VIMEO.COM/EVENT/1422029

RUMBLE: ​HTTPS://RUMBLE.COM/V122B3A-JAMES-GILLILAND-LIVE-AS-YOU-WISH-TALK-RADIO.HTML

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org