De Bekrachtigende Droom Voor Alle Leraren, Genezers En Het Dagelijkse Leven

De Bekrachtigende Droom Voor Alle Leraren, Genezers En Het Dagelijkse Leven

Gechanneld door: James Gilliland – 14 Augustus 2022 – ECETI News #42

Ik was tussen de slaap- en waaktoestand een gesprek aan het voeren met een meester. Ik vroeg waarom de mensen je aanvallen als je alleen maar probeert hen te helpen.

Zij zei dat je hen niet geeft wat zij willen. Je vertelt hen wat zij moeten horen, niet wat zij willen horen. Mensen komen naar je toe voor erkenning en steun. Terwijl je hun lichte kant steunt, erken je ook hun donkere kant, maar je steunt die niet. Alleen al het kennen van hun duistere kant maakt jou tot een bedreiging voor hun ego’s en alles wat nog niet geheeld is, hoe diep zij het ook begraven hebben. Hoe meer men spiritueel gevorderd is, hoe meer je hun wonden, trauma’s en verkeerde conclusies uit vroegere ervaringen spiegelt en versterkt. Men noemt dit de wake van een Yogi. Het dwingt en versnelt het genezingsproces. Je bent een bedreiging voor de aanstellers, degenen die in ontkenning leven en degenen die zich niet volledig inzetten voor hun eigen genezing en ascensie. 

De Meester zei toen dat velen die beweren sterke leiders te zijn, een façade opwerpen om diepe wonden en trauma’s te bedekken, hun eigen slachtofferpatronen. Zij proberen hun eigen patronen uit te werken door anderen te helpen, niet wetend dat zij het zelf zijn die zij proberen te helen. Slachtoffers komen vaak met agenda’s. Wanneer je hun agenda niet vervult, verschuiven zij naar vervolgers en wordt jij het slachtoffer. Voordien was je de redder. Hoe dieper de wonden, hoe duisterder en venijniger de aanval. Zij moeten jouw karakter vermoorden om in de leugen te blijven. Hun ego’s vechten voor hun leven om te overleven, maar hun vijand is vaak fictief. Zij vechten alleen tegen hun eigen projecties. 

Ik vroeg hoe je uit het hamsterwiel van slachtoffer, redder en vervolger kunt komen. Zij zei door liefdevolle onthechting te beoefenen. Weten dat de enige reden waarom mensen macht over je hebben, is dat je iets van hen wilt. Of het nu liefde, aanvaarding, goedkeuring, steun emotioneel of financieel is, zoek het in jezelf. Wordt soeverein zonder uiterlijke vervulling te zoeken. Blijf gecentreerd in jouw hart, want dat is jouw verbinding met God en van daaruit heb je de macht om de liefde van God, de ultieme macht van het Multiversum door je heen te kanaliseren in elke situatie. Zorg er alleen voor dat je weet wat God is, neem geen genoegen met de beelden van bebaarde goden uit de oudheid. Een beter beeld is het ene bewustzijn dat alle bewustzijn op alle vlakken en dimensies in het hele multiversum omvat, dat in zijn meest onbeperkte begrip de alles liefhebbende alles vergevende God is, pure onvoorwaardelijke liefde, vreugde en gelukzaligheid.  

Ik zei tegen de Meester dat het geen gemakkelijke wandeling is. Van nature verlangen wij naar liefde, mededogen, intimiteit, wij zijn er hard bedraad voor. De Meester zei dat je op een zeer gewonde planeet leeft, met een zeer gewonde geschiedenis, niet alleen dit leven, maar een geschiedenis die miljoenen jaren teruggaat. Het is gepsychometriseerd in het land zelf. Dit is in het proces van genezing en als het om mensen gaat zijn sommigen verder in dat proces, terwijl anderen achterblijven in ontkenning niet klaar om de pijn, het verdriet onder ogen te zien en het verleden los te laten. Men hoeft niet genezen of verlicht te zijn om vreugde te vinden in elkaars gezelschap, dat is een voortdurend proces, men hoeft zich alleen maar in te zetten voor het ontwakings- en genezingsproces. Er zullen ups en downs zijn, dat is het leven. Kies er voor om een waarnemer te zijn van en persoonlijke verantwoordelijkheid te nemen voor jouw houding, emoties en de gebeurtenissen die zich in jouw dagelijks leven ontvouwen. Ga altijd terug naar het hart, jouw centrum depersonaliseer elke situatie, zoek de triggers in jezelf die je uit jouw centrum trokken en beoefen liefdevolle onthechting. Dat is de weg van Zelf Meesterschap.

Ik vroeg waarom er zoveel competitie, oordeel, strijd is in de spirituele en UFO-gemeenschap? De Meester zei omdat zij misschien nog niet zo ver zijn als zij denken in hun eigen zelf-meesterschap, vastzittend in het slachtoffer/verlosser/vervolger hamsterwiel dat hun ego’s verdedigt. Zij zei ook dat je hen niet kunt helpen, tenzij zij hulp willen en velen verlangen daar niet naar. Velen moeten koste wat het kost gelijk krijgen. Sommigen zijn er om zichzelf te begrijpen en te genezen, terwijl anderen er zijn om zaad van verdeeldheid te zaaien, de karakters van anderen aan te vallen. Er zijn er ook die willens en wetens en in onwetendheid gedreven worden door ongeziene negatieve invloeden. Zij worden niet door de waarheid gedreven en zijn niet bereid de leugens los te laten. Zij zijn de geplande oppositie van degenen die het verhaal beheersen. Hun leven buiten het toneel is vaak tegengesteld aan het beeld dat zij uitstralen terwijl zij in de schijnwerpers staan. Let op hun daden en met wie zij buiten het toneel omgaan, onderzoek waar hun financiering vandaan komt en waar die naar toe gaat. Het is belangrijk te weten waar ze vandaan komen. Wat is hun ware motief om te doen wat zij doen? Is het roem, geld, komen zij voort uit een onberispelijke integriteit? Proberen zij een leegte te vullen die in hun jeugd niet gevuld werd, een gebrek aan liefde, aanvaarding en goedkeuring? De maskers vallen allemaal af. Het doet zich voor in alle lagen van de bevolking, in alle instellingen. Het is onvermijdelijk. Het is voor iedereen belangrijk om voortdurend te controleren waar hij vandaan komt, vaak met brutale eerlijkheid. Het ego zal vaak de overhand nemen op wat voor anderen duidelijk is. Zet het ego opzij en word een goede luisteraar.   

Ga met jezelf in de natuur zitten, creëer heilige ruimte door alle ongeziene negatieve invloeden op te ruimen, wees brutaal eerlijk tegen jezelf. Vraag jezelf af waarom je hier bent, ben je bezig met zelfbediening of met dienstbaarheid aan anderen? Kom je uit jouw hart der harten of uit een gekwetst ego dat externe vervulling zoekt? Dit zijn moeilijke vragen die elke meester zichzelf vaak herhaaldelijk moet stellen. 

Helaas mijn zoon, jij kent de mensen beter dan zij zichzelf kennen, omdat je uit het hart komt. Vergeet het citaat niet: “Een Christus heeft geen plaats om zijn hoofd te leggen.” Helaas is dat op aarde in de meeste gevallen waar, tenzij je in de ongerepte natuur woont. Leg jouw hoofd in de hemel, daar wordt je gekend en bemind. Schep de Hemel op Aarde en leef volgens de Universele Wet. Je zult fouten maken en er zal een tijd komen om stevige grenzen te stellen. Doe de wijsheid op uit de ervaring en probeer het opnieuw vanuit een wijzere toestand. Zonde is slechts een boogschuttersterm; het betekent dat je het doel hebt gemist. Vergeef jezelf en vraag de anderen om vergeving en herlaad. Jouw werk blijft niet onopgemerkt. Daarom verschijnen de meesters en de lichten aan de hemel. Laat je niet definiëren door de oordelen en meningen van anderen. Zij definiëren alleen zichzelf. De meesten kunnen niet verder kijken dan de muur van hun eigen wonden, trauma’s en verkeerde conclusies uit vroegere ervaringen. Zij zien alleen wat die muur hen terug spiegelt. 

Bid, mediteer en ga door in jouw oefeningen. Weet dat wij een gedachte en een gevoel verwijderd zijn. Vertrouw op het plan, het is Gods plan, het zal vele wendingen hebben, concentreer je op het einddoel. God/Schepper/Grote Geest Wint. 

Kanaal: James Gilliland.

ECETI.org

Vertaling: Reinier