Tijdlijnen voor de ascentie van de aarde

 10 December 2020

TIJDLIJNEN VOOR DE ASCENSIE VAN DE AARDE

Vandaag zullen we het hebben over de tijdlijnen voor de Ascensie van de Aarde. Weet dat er enorme hoeveelheden Licht naar de Aarde stromen vanuit de Grote Centrale Zon en daar voorbij, inclusief alle Universums in ons multi-universum systeem. Alle systemen, overal, zijn zich bewust van wat er nu op Aarde gebeurt, en allen sturen hun steun in de vorm van lichtgolven. Al deze lichtgolven convergeren naar de atmosfeer van de Aarde en stromen naar elke cel van elke levensvorm op Aarde, inclusief onze Aarde zelf. Dit is een spectaculaire openbaring voor wezens op Aarde om te begrijpen, en een spectaculair gezicht om getuige van te zijn. Alle dichtheid wordt opgeheven, gevoeld en voor altijd in de ethers verbannen, getransmuteerd naar het licht, om nooit meer ergens naar terug te keren.

Terwijl dit alles zich voordoet, worden jullie onmerkbaar hoger en hoger opgetild in de lichtfrequentie die jullie verlieten toen jullie naar de Aarde kwamen. Jullie lichamen worden vernieuwd en geregenereerd op een niveau dat jullie fysiek niet voelen, en toch gebeurt het van moment tot moment, totdat zo’n frequentie wordt bereikt dat jullie plotseling zullen exploderen in het diamanten licht dat jullie zijn. Het gaat om het bereiken van kritische massa en tijdlijnen. De tijdlijnen voor dit alles komen dichterbij op jullie Aarde, en convergeren vanuit alle richtingen en dimensies, totdat ze allemaal dicht bij elkaar komen en ontploffen in het NU. En dan zijn jullie daar! Daar met Ons in het bewustzijn, en daar met al het leven, dat zich overal in alle Universa tegelijk bevindt.

Wat een gebeurtenis om getuige van te kunnen zijn, laat staan er deel van uit te maken, zoals jullie allemaal doen. Dit is nog nooit eerder gedaan, waar dan ook in het bestaan. Daarom zijn er hier enorme aantallen wezens uit grote aantallen universa, die om jullie Aarde cirkelen, dit alles zien gebeuren, en wachten op het grote moment van de synthese. En als dat gebeurt, zal er grote vreugde zijn in alle multiversums en daar voorbij.

Het gaat allemaal om tijdlijnen en bewustzijn dat een kritische massa bereikt, en dan stijgt alles exponentieel op met een snelheid die verder gaat dan wat jullie maar kunnen bedenken. De snelheid gebeurt op een nu moment, zonder dat er ook maar enige tijd verstrijkt. Ah, de wonderen van Gods schepping.

Wacht de resterende tijdlijn geduldig af, wetende dat alles tot een glorieuze conclusie zal komen van ogenblikkelijk ontwaken voor al het leven op Aarde, waardoor jullie allemaal aan

de sterren worden overgeleverd, en aan ons, natuurlijk.

Dianne Robbins

Artiest: IG @indg

Vertaling: Martien

♥  ♥  ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd. 

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien