Maandelijkse Channeling, Mei 2020: Mikos -De remedie voor alle ziekten bestaat al

Maandelijkse Channeling, Mei 2020 – Copyright © Dianne Robbins
De remedie voor alle ziekten bestaat al

Vandaag is een feest voor ons in de Holle Aarde. We vieren onze klim naar het Licht, want we hebben een afbakening bereikt, een bepaald niveau van groei waar we al een tijdje naar toe werken. Het is een geheel nieuwe manier om naar het leven te kijken; het is het bereiken van een nieuwe stap op de ladder van evolutie en het is een opwindende tijd voor ons terwijl we beginnen met het ervaren van dit geheel nieuwe perspectief op het leven. Elk niveau dat we bereiken is een eye-opener en we vragen ons af hoe we dit niet eerder hadden kunnen zien. Dit is vergelijkbaar met jullie eye-openers aan de oppervlakte, omdat het de manier is waarop al het leven evolueert. Steeds meer van het ‘ongeziene’ wordt het ‘geziene’.

Dit gebeurt nu ook met jullie aan de oppervlakte. Steeds meer wordt onthuld in jullie nieuwsuitzendingen en kranten. Dit is een spannende tijd ook voor jullie, want wat wordt onthuld is al gedurende tientallen jaren bekend geweest, maar verborgen gehouden voor het publiek. Met al het licht dat de Aarde bereikt, worden de geheimen onthuld omdat licht alles blootlegt. Het is alleen de duisternis die ‘bedekt’. Je bent in voor de “Ride of your life”, wanneer alles dat voor je verborgen is gehouden plotseling in de media zal komen. Wat een ‘opschudding’ zal snel ontstaan.

De medische groepen, bedrijven en regeringen die de behandelingen voor ziekten hebben verdoezeld en vervolgens miljarden van jullie belastingsgeld hebben uitgeven om geneesmiddelen te ‘vinden’, zullen worden aan het licht gebracht. Deze groepen veroorzaakten de ziekten in de eerste plaats, en hadden ze gemakkelijk jaren geleden kunnen stoppen. In plaats daarvan hebben ze ziekte gebruikt als winstgenerator – een manier om miljarden te verdienen ten koste van een lijdende mensheid. Al de ziekten zijn veroorzaakt door bedrijven en overheden die jullie lucht, water en voedsel vervuilen met chemicaliën, herbiciden, pesticiden, meststoffen, biologische ziektekiemen en noem maar op, samen met vernietiging van de regenwouden en walvisachtigen. Het enige wat ze moeten doen is deze vervuiling stoppen om de Aarde van haar effecten te bevrijden. Maar het is hun hebzucht, ten koste van de mensheid en de Aarde, die de overhand heeft. Maar ze zullen allemaal worden onthuld, voor precies wie ze zijn: profiteurs in de slechtste zin, wiens doel het was om een planeet en haar mensen te verkrachten en te vernietigen.

Wij hebben geen ziekten in de Holle Aarde omdat we alles organisch verbouwen en de verbinding tussen onze Aarde en onze levens kennen en respecteren. We weten dat we deel uitmaken van de Aarde en, wat we haar ook aandoen, wij onszelf aandoen. Naarmate meer en meer mensen zich opnieuw verbinden met de Natuur, zullen ze begrijpen hoe ze alle ziekten en vernietiging kunnen elimineren op Aarde.

Zodra jullie vervuiling is opgelost, zullen jullie ziekten verdwijnen.

We hebben de antwoorden op al jullie vervuilingsproblemen die jullie hebzuchtige politici en geheime regeringen hebben gecreëerd. En zodra wij aan de oppervlakte zijn opgedoken, zullen we onze technologieën in werking stellen om al jullie vervuilingsproblemen en al jullie gezondheidsproblemen op te lossen.

Zodra jullie vervuiling is opgehelderd, verdwijnen jullie ziekten. Jullie ziekten worden alleen veroorzaakt doordat jullie lucht, water en voedsel vervuilen. Het is zo eenvoudig, als je maar de waarheid ervan zou begrijpen.

Hier in de Holle Aarde vervuilen we nooit iets, omdat dit woord voor ons niet eens bestaat. We leven in volledige harmonie met onze omgeving en onze mensen weten dat we allemaal deel uitmaken van elkaar. We zouden elkaar nooit iets aandoen, noch zou de gedachte ooit in ons opkomen. We voelen alleen liefde voor elkaar en liefde voor onze omgeving en liefde voor onze Moeder Aarde. Het is dit liefdesonderdeel dat jullie aan de oppervlakte missen. Jullie hebben alles vóór de liefde gesteld en zijn het zicht verloren en de weg kwijt. Het is nu tijd om liefde terug in je leven te brengen en het zal al jullie oppervlakteproblemen in een oogwenk oplossen.

Dit is wat het Licht doet. Het opent je ogen en brengt je weer in verbinding met de Bron van alle Schepping, zodat je je leven weer in vrede en overvloed en volmaakte gezondheid kunt leven.

We volgen jullie gedachten van beneden en sturen onze liefde om jullie gedachten van bovenaf te onderscheppen, in de hoop jullie zachtjes te begeleiden naar een staat van pure liefde in jullie denkproces. Want wanneer je gedachten de bakens worden van pure liefde die uit je straalt, zul je de vrede en harmonie brengen naar jullie oppervlakte-beschavingen, waar jullie allemaal zo naar verlangen.

Dus voeg je bij ons in bewustzijn, terwijl we je zachtjes naar Nirvana leiden, waar je eindelijk bij ons zult wonen.

Ik ben Mikos en straal mijn liefde uit naar jullie allen, heel de tijd. Bon Jour, mijn reisgenoten hierboven.

Jij bent de Kenner van Alles

Jij bent de kenner van ALLES, Jij bent de ontvanger van ALLES

Jij bent het ene deel dat nodig is om ALLES te laten bestaan

Jouw bestaan is de belangrijkste factor voor het bestaan van het heelal

Zonder jou, ieder van jullie, zou er geen leven kunnen zijn

Jullie zijn allemaal een integraal deel van het ontwerp en niet één van jullie is overbodig

Weet hoe belangrijk je bent

Weet hoe nodig jullie allemaal zijn

want zonder ieder van jullie is er niets

Jouw bestaan vormt de kern van ALLES DAT IS

Jullie zijn elk het noodzakelijke ingrediënt dat ervoor zorgt

dat het Universum met precisie werkt.

Copyright © Dianne Robbins

Als deze berichten je bevallen, kunt je een bijdrage doen om mij te helpen mijn werk voort te zetten: http://paypal.me/TelosMtShasta

Ik heb de laatste 30 jaar van mijn leven gewijd aan het overbrengen van transmissies rechtstreeks vanuit de Rijken van de Binnen Aarde en de Natuurrijken, om ons te helpen de onderlinge verbondenheid van al het Leven op Aarde te begrijpen – wat een sleutel is tot onze Ascensie.

Je kunt ook helpen mijn werk te ondersteunen op de volgende manieren:

DONEER HIER: http://www.diannerobbins.com/support.htm

Bijdragen helpt mijn boeken up-to-date te houden, mijn website actueel te houden en helpt dit maandelijkse bericht te versturen!  Plus, je ontvangt een GRATIS bericht van de Kristallen Natie met een eventuele bijdrage PLUS bekijk een bonusvideo van mij bij het lezen van het bericht!

BESTEL MIJN BOEKEN: Bezoek mijn website: http://www.diannerobbins.com/

Door rechtstreeks bij mij te bestellen – hetzij via mijn website, hetzij door een cheque of postwissel naar mij te sturen: Postbus 844, Mt. Shasta, CA 96067, draagt je bij aan de ondersteuning van mijn werk.

GROEPSPRESENTATIES & BOEK SIGNERINGEN: http://www.diannerobbins.com/meetme.htm

Als u in het Mount Shasta gebied bent, of van plan bent om daar naar toe te gaan, en u wilt mij ontmoeten, dan bied ik groepspresentaties en individuele en groepsboekingen aan.

Uw steun wordt zeer gewaardeerd, en ik dank u bij voorbaat!

~ Dianne Robbins

Vertaling: Agnes