Jezus – De Reis van Jouw Ziel

Jezus – De Reis van Jouw Ziel

Gechanneld door: Dianne Robbins – 27 December 2021

Ik ben Jezus, hier om je mee te nemen op een reis van je ziel. Je zal met mij meereizen terwijl we op deze excursie gaan. Je hoeft niets mee te nemen, behalve je gedachten en gevoelens, want al het andere zal worden achtergelaten. We zullen een lange brede weg nemen die zal leiden naar de verste uithoeken van tijd en ruimte.

Deze weg is gevuld met zowel obstakels als verlichting voor jouw groei en ontwikkeling. Terwijl we op deze weg reizen, vinden we vele kloven langs het pad, en vele gladde gebieden. Met onze wijsheid vermijden we de valkuilen. We reizen er doorheen alsof het glas is. Wij reizen er omheen zoals wij onze weg door het leven gaan, gebruik makend van alles wat wij hebben geleerd om ons te leiden.

Er zijn veel obstakels op onze weg, want dit is het parcours. Maar in het spel dat wij leven noemen, is het de bedoeling om je intuïtie te gebruiken om ze te vermijden. Het doel is om uit te blinken in dit spel en ongeschonden thuis te komen. Dit spel zal jouw vindingrijkheid en jouw kracht op de proef stellen. Je kunt er alleen maar beter van worden. Je kunt alleen maar winnen. Want alle schijnbare obstakels in het leven zijn slechts illusies die op je pad worden gebracht om je kracht te testen en je te dwingen om te groeien en je te ontwikkelen op dit vlak.

Je bewandelt dit pad niet alleen. Je Gidsen lopen met je mee en fluisteren je van boven toe – geven je altijd aanwijzingen en aanmoediging – opdat je de weg niet kwijtraakt. Dus wandel met ons in gelach en liefde, want alles is vrolijkheid en alles is leven.

De weg eindigt nooit, hij kronkelt en draait en gaat eeuwig door. Dus waar je ook bent op de weg, lach, en weet dat we naast je staan op de terugweg naar God. Jullie zullen allemaal je weg vinden, want er is maar één weg – al zijn de bochten talrijk.

Weet dat ik altijd met jullie meereis als een doorgewinterde reiziger die nooit moe wordt van het stof, noch klaagt over de ontberingen. Door je te richten op het Licht valt alles weg, en wordt je pad vrij van puin. Dank je dat je deze reis met mij maakt.

Jezus

Copyright © Dianne Robbins 

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org