Energie Opwaardering: Het Goddelijke Samengaan van Ons Authentieke Zelf via …….

Energie Opwaardering:
Het Goddelijke Samengaan van Ons Authentieke Zelf via Ziel Fragmenten die Terugkeren.
door Diane Canfield / 17 juni 2017
Dierbare Geliefden,
                                                                                          
We komen vandaag om je te vertellen over het Goddelijke Samengaan van ons authentieke zelf dat in het NU plaats vindt. Wat betekent dit en hoe ziet het eruit?
De energie opwaarderingen die in de kortgeleden tijd binnenkwamen (in de laatste 2 weken) zijn heel subtiel maar heel krachtig in hun manifestatie.
De energie is verbonden aan de Zonnewende van 21 juni die een Poort Gebeurtenis is van Goddelijk Samengaan. Deze golven liefkozen delicaat onze zielen en herinneren ons er dagelijks aan wie we WERKELIJK zijn. Ze laten ons zien waar we van het spoor afgingen en wenken ons zachtjes om terug te gaan op het spoor en in het werkelijke/echte te gaan van onze ZIELEN.

Velen van ons hebben een deel verloren van onze zielen door deze reis in de rijken van 3D. Dit wordt ziel fragmentatie genoemd. Dit kan gebeuren als iemand anders een ziel overheerst met hun eigen energie en alles eist om hun pad te gaan. De lichtwerker ziel wordt dan gefragmenteerd omdat hij zijn pad kent waarop hij moet zijn maar door de omstandigheden meer dan hun beheersing worden ze dan gedwongen om van hun pad af te gaan.
Telkens in het leven als iemand anders voor ons besluit welke richting we zouden moeten nemen, kunnen we verder en verder van ons ware pad afkomen. Dit is zo DUIDELIJK nu, nietwaar?
Als een ziel fragmentatie plaats vindt kun je je voelen alsof je een deel verloren hebt van jezelf en dat dit er niet bij hoort. Dit gebeurt omdat we uit deze werkelijkheid zijn gestapt en in een werkelijkheid gegaan zijn die niet van ons is.
We zullen in staat zijn om terug te springen in onze werkelijkheid door dat ziel-verlies te helen en door het opnieuw op te eisen en te zeggen dat dit is gebeurd. Er zijn veel redenen voor ziel-verlies, ze houden schok in, misbruik, intens verdriet, ontkrachting, en veel meer.
Op dit moment in de tijd gaan onze ziel fragmenten naar ons terug, een voor een. Deze fragmenten zijn essentieel voor onze ontwikkeling in het Ascentie proces. Zonder hen zullen we gaan vast zitten in een voortdurende cyclus en nooit vooruit gaan.  Dit kan zich manifesteren in woorden zoals: ”Ik hoor hier niet.” Velen van ons hebben dit allemaal gevoeld. Dit gebeurt als we eindigen op een andere tijdslijn.
Het GODDELIJKE schenkt ons onze ziel fragmenten om terug te keren naar ons met de toegenomen downloads die er plaats vinden. Deze fragmenten zullen ons terug nemen en ons terug leiden naar de werkelijkheid waarin we oorspronkelijk planden om (in) te zijn als we hier incarneerden.
We moeten OPEN zijn om deze fragmenten en verliezen te accepteren als ze terug komen. We moeten geen angst hebben over het verleden. We moeten op goede voet komen met wat ons naar de plek gebracht heeft waarop we zijn en onze kracht oproepen om de weg terug te gaan naar ons AUTHENTIEKE Goddelijke Zelf.
Hoe gebeurt deze manifestatie? Ons worden nu glimpen gegeven van ons verleden om in staat te zijn wat niet in verbinding was en hoe dit gebeurde. Ons worden scenes getoond uit ons verleden, wakend of slapend. We kunnen dan deze gebeurtenissen healen en terug op het spoor brengen om onze bestemming te vervullen. We moeten op goede voet komen met alles dat ons is gebeurd en elk aspect healen van ons leven. Dit is allemaal deel van het Ascentie proces en wat ik op dagelijkse manier doe met cliënten.
Wat kunnen we nu verwachten nu onze Goddelijke Zielen aan ons worden terug gebracht? We kunnen meer focus verwachten, meer authenticiteit, een meer samengaan met het Goddelijke zelf als we in verbinding komen met wie we zijn en waarom we hier zijn. We zijn hier in deze tijd om het bewustzijn van Planeet Aarde en de Mensheid op te heffen. Met onze ziel die weer is samen gebracht… worden onze reizen door de hogere rijken veel gemakkelijker voor alle kristallijnen lichtwerkers.
Onze Ziel wacht op ons, we moeten daarop antwoorden met zelf liefde en zelf bekrachtiging. NU.
Kom bij ons en registreer je voor mijn 21ste juni Zonnewende Activatie Gebeuren. Hier.
Kom bij ons en registreer je voor mijn komende interview met Charlotte View waar ik zal praten over de komende Zonne Eclips Poort Hier.
Ik houd van jullie allen!
  
In Dienst en Liefde
Diane Canfield

Ascension Teacher-Psychic Medium-Star Races Contactee-Energy & Wave Expert

Copyright © 2017 by Diane Canfield. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material as long the full article and all links are included

Website and sign up for my newsletter : http://www.dianecanfield.com/

Follow me on Facebook https://www.facebook.com/diane.canfield1