(Herplaatsing) De Raad – Er Is Nu Zo Veel gaande – 2 maart 2018/ Ron Head / 30 januari 2020

De Raad
– Er Is Nu Zo Veel gaande –
2 maart 2018/ Ron Head
30 Januari 2020

(Herplaatsing) Er gebeurt in deze tijd zo veel in jullie wereld dat uiterst belangrijk is voor jullie groei en voor de vormgeving van de wereld waarin jullie zullen gaan leven, dat we nauwelijks alles er van in één boodschap kunnen behandelen. Door dit alles op te splitsen in twee categorieën, kunnen we tenminste ieder van jullie iets geven wat op jullie van toepassing is.

Vanzelfsprekend, wat de meeste aandacht trekt is wat gebeurt in de waarneembare wereld die buiten jullie lijkt te zijn. En die lijkt in toenemende mate weg te zakken in absolute chaos. Het niet begrijpen van de functie van chaos, is voor jullie zeer zorgwekkend. Enkelen onder jullie kunnen in staat zijn om deze tijd te doorkruisen door te begrijpen dat chaos de noodzakelijke toestand is van waaruit iedere structuur ontstaat. Het is slechts een oceaan van onbeperkte mogelijkheden. Het is alleen noodzakelijk te weten wat precies uitmaakt welke mogelijkheden hieruit zullen worden verwezenlijkt. Noem dat jullie opdracht voor huiswerk. Jullie zouden hier binnen een paar seconden klaar kunnen zijn . . . . of een paar jaar. Wat zegt jullie weten je?

Sommigen van jullie kunnen kiezen om deel te nemen aan de afbraak en de wederopbouw die plaatsvindt terwijl jullie dit lezen. Anderen zullen zich hierbij niet op hun gemak voelen en zullen er voor kiezen om een resultaat af te wachten of om het gebied met intentie en zelfontwikkeling te beïnvloeden. Iedereen mag doen zoals hij of zij dat wenst, maar weet zeker dat jullie een bewuste keus maken en laat niet langer meer het leven, of anderen, jullie richting voorschrijven.

Zoals jullie hieruit kunnen hebben opgemaakt, is de andere optie de verandering in jezelf te maken die het menselijke bewustzijnsveld het beste zal beïnvloeden. Nu is er een oosters concept dat het meeste kan worden bereikt door niets te doen. Dit is niet iets wat door diegenen in jullie westerse samenlevingen gemakkelijk begrepen wordt. Misschien zouden jullie er aan kunnen denken als, door gedachte en intentie, het gebied te verschuiven vanuit je binnenste. Jullie kunnen binnenin geen verandering teweeg brengen zonder dat wat daarbuiten ligt te beïnvloeden. Wanneer jullie deze keus maken, zouden jullie je er het beste vlijtig aan kunnen wijden om later een gevoel te voorkomen dat jullie meer gedaan zouden kunnen hebben of meer hadden moeten doen.

Welnu, wij vertellen jullie dat ieder van jullie doet wat hem het beste lijkt en dat jullie de enigen zijn die een oordeel vellen over je eigen activiteiten. Jullie goddelijke zelf is alleen bezorgd over “wat heb ik daarvan geleerd?” en “wat kan ik nog meer leren?” Overweeg ook dat de vraag zou kunnen zijn “wat heb ik daarmee onderwezen?” Meestal zullen, in zekere mate, beiden van toepassing zijn. Jullie zien dat niet omdat jullie jezelf niet als onderdeel van een geheel beschouwen . . . tot nu toe.

Omdat dit het geval is, zouden jullie ook wensen te zien dat degenen rondom jullie heen alleen maar hetzelfde doen. Wat, indien de regisseur niemand zou kunnen vinden die bereid was om de slechterik te zijn. Wat, indien jullie huidige leven er een was waarin jullie alles wisten? Zouden jullie een klein beetje verveeld kunnen zijn? Maar er is daar niets om jullie ongerust over te maken. In een steeds uitbreidend multiversum zal altijd meer zijn.

Sommige dingen zullen “stimulerend” zijn. Anderen zullen “teleurstellend” zijn. Jullie zullen het niet altijd eens over zijn welke welke is. Probeer een leven te leiden waarop jullie terugkijken en zeggen:”Wow, dat was prettig!”

http://ronahead.com/

Vertaald: Sjra