Een persoonlijke channeling – met toestemming gedeeld. / Ron Head / 6 juni 2018

Een persoonlijke channeling –
met toestemming gedeeld.
Ron Head / 6 juni 2018
Dit is een bericht dat is gegeven aan een cliënt die mij een e-mail heeft gestuurd en toestemming heeft gegeven om het te delen. Ik ben haar daarvoor dankbaar. Ik herkende het belang van de informatie, maar had haar niet gevraagd of ik het kon plaatsen. Ik hoop dat jullie het allemaal leuk vinden om het te lezen.
Cliënt: Welke informatie moet ik op dit moment in mijn leven weten voor het hoogste goed van allemaal?
Gidsen, leraren en hoger zelf: 
Dit is zo’n prachtige vraag. Het antwoord is heel eenvoudig en bondig. We zullen het echter aan het einde van dit bericht plaatsen, want er is nogal wat dat we van tevoren zouden willen zeggen. Het kan teleurstellend zijn. De meesten van jullie willen dat wij je een opdracht geven die jullie je als belangrijk, wereldveranderend en glorieus kunnen voorstellen. We zullen het doen, maar het zal niet zijn wat je zou denken.

Als we wat details mogen aanbieden, het is op dit moment bijna noodzakelijk voor iedereen die ontwaakt om zoveel licht vast te houden als ze kunnen. We vragen iedereen om minstens vijf of tien minuten van hun dag door te brengen met het visualiseren van licht dat afdaalt in hun kroonchakra’s, derde oog en hartchakra’s en zich vervolgens verspreidt naar elke cel van hun lichaam. Dit is voedsel voor de cellen die te midden van immense veranderingen zijn.

We vragen iedereen om alles te doen waartoe ze in staat zijn om de vibratiesubstantie van hun lichaam te verlichten om de hoeveelheid licht die wordt vastgehouden te vergroten. Dieet is belangrijk, maar van nog groter belang zijn de gedachte- en geloofsstructuren van het individu. Angsten moeten worden losgelaten, twijfels worden verbannen en waarheid worden gevonden. We spreken hier van persoonlijke waarheid, niet van wat is onderwezen en geaccepteerd, maar wat zo bekend is in het hart.
En nu, naar de eenvoudige instructie. Wat het meest – zo niet als enigste – belangrijk voor je is om te weten, is Wie en Wat je echt bent. En natuurlijk is het ook het moeilijkste. Het is het hele doel van je wezen, geïncarneerd of anderszins. Het is tijd voor iedereen om niet langer de knieën te buigen voor anderen, die niet anders zijn dan zijzelf, en de waarheid van hun eigen goddelijkheid voor zichzelf te accepteren. 
Dit is misschien in theorie gemakkelijk te accepteren. Maar om te leven als degene in keuze en kracht in iemands leven, in het besef dat iemand werkelijk de Kracht IS in zijn eigen leven, is vrij moeilijk. Het betekent het omverwerpen van de overgeërfde denkwijze van duizenden jaren. Het betekent als waarheid accepteren dat wat je is verteld onjuist is, onmogelijk is, bijgeloof is. Het betekent ‘Ik kan niet’ vervangen door ‘Ik kan’. Het betekent dat ik ‘Ik mag niet’ moet vervangen door ‘Ik mag’. Maar het betekent ook: “Ik kan niet zijn als zij dat niet is.” En “Als ik dit ben, dan zijn zij dat ook.” Dat kan niet anders.
Dit zijn zeer moeilijke lessen voor sommigen om te leven – let op we zeggen niet leren. Maar op dit moment, dat de tijd is van het verheffen van de mensheid, zijn ze essentieel.
Nu, waar kunnen deze dingen worden geleerd en bekend worden gemaakt? Alleen in iemands hart. Alleen in je hart. Wat je ook plaatst achter de woorden IK BEN voor jou waar zullen worden. Ga daarheen, in je hart, en zeg op die plaats: “IK BEN hier.”
Wat er ook naar je toe komt, doe het. Wat er ook komt, zeg. Wat er ook komt, BEN. Elke leraar die in vorm is geweest op jullie planeet heeft dit geleerd. Ze hebben alleen geleefd en zijn gestorven, zodat ze konden wijzen op het licht dat jij bent, een ieder van jullie. Hun woorden werden gestolen. Hun leringen werden verdraaid. In sommige gevallen werd hun leven genomen. Wees wat je bent, in waarheid, op dit moment, en wat je ook kiest om te doen zal bewijzen dat ze waar zijn.

De vraag die je hebt gesteld is de vraag van een echte zoeker. Het antwoord zal je veranderen. Als je het antwoord leeft, verander je de wereld.
Moge alle zegeningen van de Schepper de jouwe zijn, mijn dierbare. De wereld waar je gedurende al je levens op hebt gewacht, komt dichterbij.
Bron: http://ronahead.com/2018/06/06/a-personal-channel-by-permission/
vertaling: wakkeremensne.blogspot.nl
Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIERvinden.
Alvast bedankt, Ine & Martien