DE RAAD – ZEGENINGEN ZIJN ER 

DE RAAD – ZEGENINGEN ZIJN ER 

Gechanneld door: Ron Head – 4 April 2021

Al diverse jaren hebben reiken wij jullie boodschappen aan die zijn bedoeld om jullie voor te bereiden op grote verandering. Onze vorige boodschap was geen uitzondering.

Nu is de tijd gekomen om jullie te vertellen dat de “dingen achter de schermen” en “spoedig” stadia, de noodzakelijke voorbereidingen, achter ons liggen. Wat er gedaan is zal zich nu beginnen te onthullen. Het zal absoluut noodzakelijk zijn dat jullie er op voorbereid zijn om rustig te blijven. Alleen dit zal helpen om de velen die niet voorbereid zijn te helpen de storm, die onafwendbaar zal zijn, te doorstaan.

Alles zal en moet veranderen. De beloofde wereld, de wereld waarvoor jullie gebeden hebben, zal verschijnen. Maar zo’n gigantische verandering zal velen tot in hun kern raken. Hoor daar niet bij. Jullie zijn voorbereid. Het licht zal er zijn. Het duister niet. Maar veel zal moeilijk als waarheid aan te nemen zijn. De waarheid moet bekend worden.

Er zal een grote vreugde op volgen. Dit was en is onze belofte. We beloven niet wat we niet kunnen waarmaken. Jullie alledag zal gaan lijken op wat jullie science fiction noemen. Jullie zullen alles ontvangen wat je onthouden is en alles wat je is afgenomen.

De “sterksten onder de sterken” kwamen om het ergste van het ergste te doorstaan. En jullie beloning zal het beste van het beste zijn.

Zegeningen zijn er.

De Raad

 

Ron Head

 

 

Vertaling: Sjra