De Raad Toewijding / 18 Mei 2015 / Ron Head

De Raad

Toewijding

18 Mei 2015 / Ron Head

Wij zullen nu over toewijding spreken.Jullie hebben zeer waarschijnlijk niet aan jullie zelf gedacht als zijnde toegewijd, toch zijn jullie allemaal aan iets toegewijd. Geef dit een momentje om te overdenken. Waar ben jij aan toegewijd?

Zijn jullie toegewijd aan dingen welke de aard van jullie wezen reflecteren? En het antwoord daarop is, ja. Natuurlijk zijn jullie dat. Schrijf nu op wat deze dingen zijn. Je zult een zeer accurate omschrijving ontdekken van wat de huidige staat van je bewustzijn is. Wij suggereren dat dit zeer bruikbaar zou kunnen zijn. Dit is een spiegel, zie je.

Wat wij proberen om jullie te geven is een besef van de dingen waar jullie doorheen kunnen sorteren en kunnen houden, verbeteren of kunnen verwerpen. Ben je aan de familie toegewijd? Hmmmm, dat is een blijver. Ben je aan je werk toegewijd? Zo ja, waarom? Wij hopen dat jullie kunnen zien dat dit ofwel een voordelige of een schadelijke soort van toewijding zou kunnen zijn.

Maak deze lijst zo lang als dat je kunt. Deze zijn dingen waar jullie je energie in plaatsen. Jullie energie is het meest waardevolle ding dat jullie hebben. Het is jullie kracht. Het is wat jullie zijn. Als jullie leren te zien waar jullie het het beste toe kunnen passen, kan het in/naar een extreem machtige kracht in jullie leven veranderen.

Natuurlijk is het al krachtig, maar gebruik je het voor het meest gunstige effect voor jou? Wordt het gefocust op jou te krijgen waar je naartoe wilt gaan, waar dat dan ook maar mag zijn. Wij oordelen dat niet. Jij bent degene die vrij is om te kiezen.

Wij zouden jullie erop willen attenderen dat het voor jullie zeer voordelig is als de keuze bewust gemaakt werd. Besef van wat je doet en waarom je kiest om het te doen is een groot deel van wat jullie noemen wakker zijn. Het is niet alleen het besef van wat er rondom je heen gaande is. Dat is belangrijk, maar het besef dat je eigen groei brengt is het werkelijke krachtige besef. Dat is wat jou zal veranderen. En die verandering is wat uiteindelijk alles zal veranderen.

Terwijl we ermee bezig zijn. Laat ons ook uitduiden dat je dit besef niet doelmatig kunt verhogen zonder “in het Nu” te zijn. En nu is het een goede tijd voor jullie om daarin te zijn.

Ook zijn, “Ik ben ______.”, “Ik wijd mezelf toe aan_____.”, en “Ik kies om____,” krachtige uitspraken/verklaringen. Deze zijn gedachten die je kracht terugwinnen. Verwezenlijk het goddelijke, krachtige wezen dat je bent. Kies wat je daarmee zult doen. In plaats van te vragen waarom je hier bent, creëer waarom je hier bent. Dat is je ware kracht.

Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:http://oraclesandhealers.wordpress.com/