De Raad – TIJD OM TE STRALEN – 2 Juni 2020 / Ron Head

De Raad
TIJD OM TE STRALEN   
2 Juni 2020 / Ron Head
Jullie zitten op dit moment middenin een heleboel beroering. Dit is de tijd voor jullie om te stralen. Jullie hebben vaak de vragen gesteld: “Waarvoor ben ik hier? Wat zou ik moeten doen? Wat kan ik doen?” Dit is het. Het is nu de tijd.
Jullie zijn een wezen van licht. Jullie noemen jezelf lichtwerkers, strijders van het licht, wegwijzers. Nu is de tijd waarvan jullie wisten dat de behoefte aan jullie licht het sterkste zou zijn. Bij daglicht zijn er geen lantaarns nodig. Dit is waarvoor jullie kwamen. Straal je licht zo helder uit, houd je vibratie zo hoog, dat jullie de wereld waarin jullie leven voor iedereen kunnen veranderen.
Wij zijn ons er van bewust dat velen van jullie zich op dit moment niet erg voelen als lichtdragers. Het “nieuws” dat jullie getoond wordt is niet bepaald opbeurend. Afgezien van de verklaring dat jullie kwamen om op te beuren, zullen we iets delen dat slechts enkelen van jullie zich herinnerd hebben.
Heel veel van jullie zijn empathisch. In feite zijn dat er veel meer dan jullie weten. Toen jullie je frequenties zijn gaan verhogen, zijn jullie empathisch geworden, of jullie dat voorheen geweest zijn of niet. Jullie beschaving komt zichzelf tegen in wat ze gekozen heeft om te zien. Dat is de hele waarheid van wat het is geweest en is …. op z’n minst totdat ze zich begint te zuiveren en begint op te tillen boven wat ze was. Dit is onderweg. Dit hebben jullie beslist en verordend. Echter, wanneer de stenen worden weggerold en de dingen van onderop beginnen weg te snellen en wanneer de slachtoffers worden bevrijd, zal ook veel pijn aan de oppervlakte komen. Dit zijn jullie gevoelens. Buiten je eigen gevoelens voelen jullie veel van het collectief.   
Wij vinden dat we jullie in deze tijd hieraan moeten herinneren en dringend moeten verzoeken om je tijden van rustige zelfreflectie, zelfs meditaties, te verhogen of toe te passen wanneer jullie dat nog niet gedaan hebben. Laadt jullie licht opnieuw op. Jullie moeten zo helder stralen dat er vanuit deze beroering en rotzooi een nieuwe wereld opreist. Daarvoor zijn jullie gekomen. Dat is wat gedaan zal worden. Dat is wat gedaan moet worden, zelfs wanneer het lijkt alsof jullie niets doen. Dat ‘niets’ is alles. Dat is wat er nodig is. Anderen zijn gekomen om andere dingen te doen, om andere lessen te leren. En dat is in orde en goed. Maar, of jullie dit nu geloven of niet, jullie zijn degenen die het zware tilwerk doen. Jullie kunnen je licht sturen waar of naar wie jullie kiezen. Doe dat. Doe dat. Breng licht binnen. Adem licht uit. Til op wat jullie ook maar zien. Weet dat er nu miljoenen zijn van jullie. Jullie zijn niet alleen. Dat waren jullie nooit. Jullie zijn niet hulpeloos. Dat waren jullie nooit. 
Op dit moment komt er immens licht naar jullie planeet. Hoeveel kunnen jullie opvangen? Hoeveel kunnen jullie leiden?
Zegeningen aan ieder van jullie.
De Raad
Vertaling: Sjra Knippenberg
Copyright © Ronald Head. Alle rechten voorbehouden. U mag dit materiaal kopiëren en herdistribueren, zolang u het op geen enkele manier wijzigt, de inhoud compleet blijft en u deze copyrightkennisgeving en -link opneemthttp://ronahead.com/