De Raad – TIJD OM TE INVENTARISEREN – 1 December 2019 / Ron Head

De Raad
TIJD OM TE INVENTARISEREN
1 December 2019 / Ron Head
We hebben met jullie al de noodzaak besproken om voorbereid te zijn op de opschuddingen die er aankomen. Het is tijd om bij jullie zelf de stand op te nemen en serieus te zijn over het opruimen van iedere emotionele bagage die in de komende maanden ongemak bij jullie kan veroorzaken.
Emoties worden veroorzaakt vanuit jullie onderbewustzijn als reacties welke jullie onderbewuste of lichaamsgeest projecteert vanuit wat het zich verbeeldt hetzelfde te zijn of lijkt op ervaring uit het verleden. Jullie beslissen bijvoorbeeld niet om jezelf in een angstmodus te werpen. Jullie beslissen niet om boos te worden. En er is nog meer wat jullie als minder dan wenselijk zouden beschouwen. Is het niet zo?
Welnu, er is nog maar weinig tijd over voor het soort van verwerken dat er nodig is om deze dingen van vroeger op te graven. En de meesten van jullie die dit lezen zijn zo wie zo ervaren hierin. Daarom willen we jullie er vandaag aan herinneren dat het jezelf in het licht baden een van de beste dingen is die je kunt doen. Wij vragen dat jullie hier dagelijkse praktijk van maken, wanneer jullie dat al niet gedaan hebben. En ben bereid om dit nog vaker te doen …. naar behoefte. 

Dit zal jullie het komende jaar zeer behulpzaam zijn. Maar we willen ook dat jullie beseffen dat jullie niveaus van licht zijn waarop wij rekenen om anderen er met zo weinig mogelijk ‘schade’ door heen te helpen. Jullie zijn ook toegerust om hun ascensie op te starten wanneer ze dat wensen. Velen zullen zich afvragen hoe jullie omgaan met wat er gaat komen.

Welnu, laten we jullie ook vertellen dat er in deze tijd een heleboel verbazingwekkende informatie en vooruitgang naar jullie toekomt. Veel gebieden van wetenschap en technologie geven al veel vrij van wat er voor jullie werd achtergehouden. Het zal zoiets zijn als een vloedgolf, hoe betreurenswaardig dit ook is. Laat dit jullie drijvende houden totdat het ergste tot rust komt.
Onthoud, jullie kwamen om een verschil te maken. En jullie zullen dat. En jullie verdienen het recht om van het resultaat te genieten. Feitelijk zouden jullie het als je recht kennen wanneer jullie de waarheid zouden accepteren van wie jullie zijn. Namasté, geliefden.
Copyright © Ronald Head. Alle rechten voorbehouden. U mag dit materiaal kopiëren en herdistribueren, zolang u het op geen enkele manier wijzigt, de inhoud compleet blijft en u deze copyrightkennisgeving en -link opneemthttp://ronahead.com/
Vertaald door Sjra