De Raad – Snelheidsdrempels, kuilen en bakstenen muren – 26 Januari 2018 / Ron Head

De Raad
– Snelheidsdrempels, kuilen en bakstenen muren –
26 Januari 2018 / Ron Head
Laten we vandaag beginnen door jullie iets te laten zien dat velen van jullie vaak missen als het zich voordoet. Jullie hebben een korte periode van stilte doorgemaakt. De enorme hoeveelheid verandering die jullie teweegbrengen, gebeurt in wat je als een reeks golven kunt karakteriseren. Dit is een kans voor jullie om uit te rusten en jullie balans te herwinnen. De oorzaak is echter hoe energie beweegt op alle niveaus, zowel micro als macro. Profiteer ervan terwijl je kunt, want hoewel het een moment is om op adem te komen, is het ook een goed moment om je voor te bereiden op de volgende golf.
Dit bericht zal relatief kort zijn. Wat we jullie willen brengen, is een voorbereidend overzicht van hoe jullie 2018 zal zijn. En golven zijn een zeer goede metafoor voor wat jullie gaan ervaren. Jarenlang is jullie verteld dat er ‘veel achter de schermen gebeurt’. We weten dat dit een van de zinnen is die je redelijk vrolijk gezegd nooit meer zouden kunnen horen.
Deze zin is ook gebaseerd op een metafoor, een die verwijst naar een toneelstuk, zoals ‘let niet op de man achter het gordijn’.
Vrienden en familie, we zeggen jullie nu dat er verschillende gordijnen zijn die in vlammen opgaan. Veel van degenen om jullie heen zullen niet goed reageren. Velen zullen van streek zijn. Velen zullen niet kunnen accepteren wat er in het licht zal worden gebracht.
We vertrouwen erop dat degenen die zich hebben toegewijd aan hun eigen vooruitgang en evolutie niet alleen in staat zullen zijn om kalm en gecentreerd te blijven, maar bereid zullen zijn om de rust te zijn te midden van dit alles. We raden jullie aan om je te schrap zetten voor een wat zeer schokkende informatie en evenementen. Wees er ook op voorbereid om soms weg te kijken, omdat jullie beheersing vaak cruciaal zal zijn voor anderen om jullie heen.
Houd er rekening mee, als jullie dat zouden willen, dat niets van dit onnodig is. De mensheid heeft vastgesteld dat dit de tijd is voor ascensie, en dit kan niet gebeuren tenzij de mensheid in de spiegel kijkt en alle maskers verwijdert die hij/zij hebben gedragen. En dit zijn veel maskers. Sommige vind je deplorabel (treurig), anderen minder. Maar totdat mensen zich de waarheid van wat ze zijn kunnen begrijpen en accepteren, zal ascensie een mooi woord blijven.
Nu, duizenden jaren lang is jullie verteld dat ‘jullie goden zijn’. Het blijft het moeilijkste om te accepteren. Zelfs als jullie het idee kunnen recipiëren(ontvangen), vinden jullie het nog steeds onmogelijk om het toe te laten.
We willen dat jullie dit weten: als jullie niet helemaal aan de rand van deze prachtige sprong in het onbekende stonden, zou dit allemaal niet nodig zijn en zou het ook niet gebeuren. Dus pekel jullie tanden, blijf doorgaan voor jullie lieve leven, zoals we eerder hebben gezegd, en kom de komende maanden door. Het duurt langer om alles te veranderen wat moet worden gewijzigd, maar aan de snelheidsdrempels en de kuilen wordt voorbijgegaan en er hoeven geen stenen muren te worden tegengekomen.
We roepen zegeningen op voor iedereen. Goede dag.
De Raad
Vertaling: Martien