De Raad – NU – 19 November 2019 / Ron Head

De Raad
NU
19 November 2019 / Ron Head
Het gaat nu beginnen. Vaak hebben we in onze boodschappen gesteld dat er een stortvloed of waterval van een gigantische omvang stond te gebeuren en dat die zich al aan het opbouwen was. Vaak hebben we verklaard dat jullie voorbereid moesten zijn want er kwamen dingen die voor velen uiterst schokkend zouden zijn. We kregen altijd het antwoord: “Ik ben klaar. Laat maar komen.” Jullie gaan nu geraakt worden door de top van de golf waarnaar we verwezen. Jullie, die ‘klaar’ waren, moeten niet alleen jullie eigen hoofden boven water houden, maar ook gereed te zijn om als lijfwachten op te treden voor de massa’s mensen die er geen idee hebben van wat er gebeurt.
Velen hebben zitten worstelen om klaar te komen met innerlijke veranderingen die veroorzaakt werden door de getijdegolven van licht. Raak niet verward door deze uitspraak omdat, wat de meesten van jullie licht noemen, slechts een nietig deel van het spectrum is waar wij het over hebben. Die veranderingen, de innerlijke, die door de wegwijzers zijn gevraagd, zijn over het algemeen afgewerkt. Ze zullen nu steeds meer weerspiegeld worden door wat jullie ‘werkelijkheid’ noemen. Hou in gedachten dat wat jullie werkelijkheid noemen is wat wij illusie noemen. Het wordt illusie genoemd omdat het kneedbaar is hoewel jullie denken er op staat dat het blijvend is. Wat jullie als materie zien is een heel nietig deel van wat is samengesmolten tot geordende toestanden die gedachten uitbeelden – tijdelijk. Welk denken? Welke agenda? Denken. Wiens denken? 

Jullie moeten nu gaan begrijpen dat alle materie energie is en dat alle energie intelligente informatie in zich draagt. Dus het antwoord op jullie vraag blijft Denken. En het moeilijkste deel ervan voor jullie om te begrijpen is dat het jullie omvat. Jullie zijn een deel er van. Het is jullie allemaal.

En jullie hebben besloten om het veld van gedachten waar jullie in zitten op te schonen. Het is aan het koken om te worden vrijgelaten. Het zal niet leuk zijn. Het zal helemaal niet aangenaam zijn – totdat het uiteindelijk aangenamer kan zijn dan het voor lange tijd geweest is. Geen herinnering en geen geschiedenis die jullie hebben kan jullie laten zien wat dit betekent. Jullie moeten voorbereid zijn op een volledig nieuwe ‘werkelijkheid’. Dit is jullie Gebeurtenis. Dit is jullie Ascentie. Geniet van de show.  
Welnu, laten we niet vergeten om jullie er aan te herinneren dat jullie niet, nooit waren en nooit alleen kunnen zijn. Wij horen er ook bij en wij ondersteunen jullie altijd. Namasté. Wij zien het goddelijke in jullie. Wees het goddelijke dat jullie zijn.
Copyright © Ronald Head. Alle rechten voorbehouden. U mag dit materiaal kopiëren en herdistribueren, zolang u het op geen enkele manier wijzigt, de inhoud compleet blijft en u deze copyrightkennisgeving en -link opneemthttp://ronahead.com/
Vertaald door Sjra