De Raad – Niets Gebeurde … Weer / 2 April 2018 / Ron Head

De Raad
 Niets Gebeurde … Weer
2 April 2018 / Ron Head
En nu, volgens jullie berekening, gaan jullie de denkwereld van april binnen. Dat is alles wat het is weet je; denkwereld. Jullie gebruiken een concept van voorbijgaande tijd om iets te verklaren wat jullie nog niet begrijpen. Dit is een vergissing, maar het is niet de vergissing die wij vandaag wensen te bespreken.
Wanneer jullie ons willen toestaan, zullen we terugkomen op iets wat we in het verleden uitgelegd hebben, wijzen op de relevantie ervan en een beetje nadrukkelijk worden in onze aanbevelingen.
Ondanks de dringende verzoeken van veel van onze communicaties door dit kanaal en door andere, verbonden jullie datums – denkbeeldige mijlpalen in je denkwereld, weten jullie nog? – aan de verwachtingen van gebeurtenissen waarover wij jullie informeerden dat ze in de nabije toekomst in een waarneembare reeks van waarschijnlijkheden zouden plaatsvinden.
Wanneer jullie dit doen, gaan velen naar een hoge staat van verwachting dat iets naderbij komt dat eindelijk al hun problemen zal oplossen. En daarin zit wat jullie ‘de kneep’ noemen.  Het collectieve veld wordt nog steeds beïnvloed door genoeg: “eindelijk zal ik gered worden!” om het groeiende “dit is wat we hebben. Laten we het veranderen!” te overweldigen.

Welnu, dit verandert niets. Het vermindert ietwat het ‘magnetisme’ van jullie stijgende frequenties.

Wij adviseren om zo snel mogelijk die hoeveelheid teleurstelling, overgave en neerslachtigheid te vervangen door zo veel mogelijk intentie, vastberadenheid en verwachting als jullie maar kunnen bijeenrapen. Al deze positieve houdingen tillen jullie frequenties en de frequenties van het collectief omhoog. Zoals wij reeds vele malen eerder hebben verwoord, kunnen jullie je eigen vibraties niet verhogen zonder die van het geheel te verhogen. Dit werkt natuurlijk net zo goed andersom. Dat is waarom de verwachting van mislukking diende om dat wat in feite onafwendbaar is, ietwat te neutraliseren. Laten we dat beklemtonen – onafwendbaar!
We willen jullie ook vragen, nogmaals, om op te houden jullie persoonlijke hoop van iets wat gebeurt vast te pinnen, om je lot te verbinden aan een of andere aanstaande gebeurtenis. Dit maakt van die gebeurtenissen Paashazen en Kerstmannen. Jullie zijn degenen die dit doen. En wij bedoelen met jullie, het collectief. Laat die hoop van gered worden varen en stroop jullie spirituele mouwen op en doe die inspanningen samen. Ga samen in een eenheid waarvan de vibraties creëren wat jullie je voorstellen.
Dit wordt telkens weer gezegd. “Ben de verandering die jullie in de wereld willen zien!” Luister naar jullie Michael Jackson die zingt: “Man in the Mirror” Jullie wereld is slechts een weerspiegeling van jullie zelf. Maak het dus tot jullie werk om de honderdste aap te zijn. Misschien is er vandaag nog maar één extra aap nodig. Ben die aap! Wanneer jullie geen tijd hebben om te mediteren, om te bidden, om je intenties te plaatsen, glimlach dan veel. Lach een beetje. Help iemand gewoon een beetje. Draag zorg.
Als laatste, jullie kunnen het vertragen. Jullie kunnen het versnellen. Maar komen DOET het. En jullie brengen het voort.
Vertaald: Sjra