De Raad – Meer Niets

De RaadMeer Niets

Gechanneld door: Ron Head – 6 Maart 2022

Wij komen weer eens om niets te zeggen en om te praten over dingen die nooit gebeuren.

Ja, we spreken in grappen op jullie kosten. Degenen die dit weten, zullen het humoristisch kunnen vinden.

Als iemand zou denken dat wij niets zeggen, zou dat kunnen zijn dat hij of zij belang hecht aan dingen waar wij geen belang aan hechten. Wij begrijpen waarom, maar dat verandert ons doel niet. Meer belang hechten aan de dingen die wij het belangrijkst vinden, zal jullie kijk en dus jullie ervaring zeker veranderen.

Wat betreft dingen die niet gebeuren, als je iemand bent die de dingen op die manier ziet, zou je misschien verder willen kijken dan je huidige bronnen van informatie. Wij verzekeren je dat er op dit moment inderdaad enorme hoeveelheden verandering plaatsvinden. Ja, ze kunnen verwarrend zijn. Daarom hebben wij altijd benadrukt dat je in staat moet zijn om gunstige uitkomsten te zien, ook al lijkt de weg daarheen duister.

De reden waarom wij echter terugkeren is onze intentie om nogmaals te wijzen op ons hoofdonderwerp, datgene waarover wij keer op keer hebben gesproken, datgene waarop wij de nadruk leggen via elk kanaal dat het aan de orde zal stellen.

Het is noodzakelijk dat jullie, de mensheid, onze woorden ter harte beginnen te nemen. Hoor ze aan. Geloof ze. Leef hun waarheid. Zie jullie levens veranderen als jullie dit doen, in de mate dat jullie dit kunnen. JULLIE ZIJN GODDELIJKE WEZENS! Jullie zijn gecreëerd door de Schepper, uit het materiaal van de Schepper, om scheppers te zijn. Het is niet dat jullie leren om scheppers te zijn. Het is dat jullie GEEN scheppers kunnen zijn.

Jullie creëren. Jullie creëren voortdurend. Jullie creëren wat jullie voor mogelijk houden. En dat is jullie zegen. En dat is jullie last.

Last omdat jullie gedurende vele levens geleerd werd te geloven dat het niet waar is. Beslis. Beslis dat het waar is en zie wat er gebeurt. Leef de waarheid en zie wat er gebeurt.

Nu… zullen wij jullie zeggen dat jullie collectief die beslissing hebben genomen op andere planeten die jullie bezetten, en dat is waarom jullie wereld eindelijk evolueert. Het is nog steeds in jullie belang om dit voor jezelf hier te verinnerlijken om dingen vooruit te helpen, individueel, collectief, voor dit leven, en voor jullie toekomst.

Als dit een berg was, zouden we kunnen zeggen dat jullie de top ZULLEN bereiken. Maar jullie kunnen kiezen voor een directe route of een omweg. De ene is niet ‘beter’ dan de andere. Maar de ene kan zeker korter en gemakkelijker zijn. Het heeft jullie heel wat levens gekost om zover te komen.

Jullie hebben de mogelijkheid om het resterende deel van de reis in te korten. We dringen er alleen maar op aan die te nemen.

“Schepper IS! IK BEN! Het is zo! Dit is mijn waarheid.” Leef dat. Het is waar voor jou. Het is waar voor iedereen en alles.

Dat is al het ‘niets’ dat we vandaag met jullie zullen delen.

De Raad

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. http://ronahead.com/

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org