De Raad: – Kantelpunt – 10 oktober 2018 / Ron Head

De Raad:
–  Kantelpunt  –
10 oktober 2018 / Ron Head
Nu, terwijl de tijd voorbij gaat, of meer precies, terwijl steeds meer van jullie binnen je bewuste ontwaken  een grotere ontwikkeling ervaren, nadert jullie collectief steeds dichter het kantelpunt in jullie collectieve ervaring van jezelf. Wanneer dat kantelpunt eindelijk wordt bereikt en de bergtop is gepasseerd, zullen jullie, velen van jullie, op een of andere manier voelen of zien of weten, misschien wel alle drie, dat de mensheid zich ontwikkeld heeft naar wat jullie escensie noemen. Het is mogelijk dat jullie iets zullen waarnemen dat jullie een ‘Gebeurtenis’ noemen. Het is net zo goed mogelijk dat jullie tijdens de laatste korte tijd tot potentiaal gebracht hebben dat als een veel zachtere overgang ervaren kan worden. Jullie zitten in het beslissingsproces hoe zich dat zal manifesteren.  
Voor welk resultaat jullie ook beslissen, het vereist dat velen van jullie in een heel korte periode nog een heleboel zuiveringswerk zullen moeten ervaren. Wij willen dat jullie weten dat de meesten van jullie deze lessen niet meer opnieuw hoeven te leven of te leren, maar jullie voelen het op het moment dat ze worden losgelaten. Jullie wordt de absolutie gegeven door het licht en onvoorwaardelijke liefde van de Al Dat Is, of welke naam jullie er aan willen geven. Met andere woorden, beste vrienden, het is nu ‘erop of eronder’ (crunch time: een betere vertaling heb ik niet)
Jullie hebben gevraagd om – en is jullie geschonken – een veel geleidelijkere serie veranderingen dan voorheen gepland was. Dit brengt een veel grotere deelname van de wereldbevolking met zich mee. Maar zoals jullie zullen zien, wanneer jullie dit even overwegen, zal dit voor velen een gigantische en mogelijk ongemakkelijke verandering betekenen in hun begrip van de werkelijkheid. Het is niet gemakkelijk om tot de ontdekking te komen dat het meeste, of zelfs alles van wat jullie geloofden waar te zijn, in werkelijkheid nooit waar was. Om dat in balans te brengen, ben er dan op voorbereid om degenen rondom jullie heen te tonen hoeveel beter hun levens gaan worden.
We weten wel  dat jullie deze geweldige voorspellingen al jaren lezen en horen. Hier zullen we twee dingen over zeggen. Allereerst, wat jullie ‘jaren en jaren’ noemen is in dit universum slechts een tel, vooral want het belang van deze verandering in aanmerking wordt genomen. En dan vragen wij jullie om rondom je heen te kijken en te zien dat het meeste van waar jullie naar uitkijken op veel manieren gezien kan worden in voortgang en duidelijk te zijn. Zelfs met jullie normen zal het heel spoedig niet te ontkennen zijn.
Dus, zoals jullie zeggen, hou vol. En hoe meer jullie voelen haast te hebben, hoe meer we jullie vragen om door te gaan met het doen van je intentie en affirmaties, je gebeden en meditaties, voor de resultaten die jullie voor je wereld wensen. En zoals wij jullie altijd vertellen, onthoud  dat waarvoor jullie verantwoordelijk zijn – kunnen zijn – is voor de veranderingen in jezelf en jullie eigen levens.

Vertaald door Sjra