De Raad: Jullie zijn Wonderbaarlijk 16 februari 2018 / Ron Head

De Raad:
 Jullie zijn Wonderbaarlijk
16 februari 2018 / Ron Head
Wij willen jullie een ander perspectief bieden op iets van de vroegere informatie die we gedurende de afgelopen paar jaren hebben benadrukt. We hebben met jullie gesproken over energie. We hebben gesproken over frequentie. Wij hebben jullie herhaaldelijk verteld dat alles, wat in essentie is samengesteld uit energie en frequentie, materie wordt. En wij hebben benadrukt dat dit betekent dat jullie energiewezens zijn, elektromagnetische energiewezens. Jullie zijn frequentie, ingebed in wat HET energieveld is. En jullie hebben een energiefrequentie die, binnen haar eeuwig veranderende wezen, in de hele schepping uniek is.
Velen van jullie beginnen dit soort gesprek nu te begrijpen. Maar vandaag willen we een beetje licht werpen op hoe dat op een bepaald soort leerstelling van toepassing is. Jullie is altijd gevraagd om anderen om je heen niet te oordelen. Jullie is altijd verteld dat zij, in hun goddelijke aard, net zoals jullie zijn. En natuurlijk is dit waar. Maar jullie vinden het vaak moeilijk om consistent volgens deze informatie te handelen. Dit komt omdat, wat jullie waarnemen, jullie of jullie overtuigingen op een of andere manier lijkt te bedreigen.
Welnu, we hebben vaak de reden voor deze bedreigde gevoelens verklaard, verklaringen die waar waren, maar vandaag willen we dit onderwerp iets anders benaderen.

Omdat jullie leven in een driedimensionale, materiële omgeving en omdat jullie veel van jullie natuurlijke zintuigen afgestompt of afgesloten hebben, zien jullie de wereld als “mij” en “niet mij”. Dit stelt jullie in staat om dingen te zien die “niet mij” lijken te zijn op manieren zoals jullie niet zouden bezien wanneer jullie wisten, echt zouden weten, dat ze feitelijk een deel van je eigen veld waren. Er bestaat zowaar een verklaarbare manier waarop ze niet “niet mij” zijn.
Het allereerste om te begrijpen is dat wat jullie ook waarnemen feitelijk een andere verzameling frequenties is in het veld van je hersenen, die prachtige ontvanger/vertaler/overbrenger, en die deze vertaalt in beelden en geluid en reuk enz., die deze dan vergelijkt met dingen die jullie al eerder waargenomen hebben. In jullie geest bouwen jullie een replica op. Het is NIET noodzakelijkerwijs een exacte replica. Waarom? Wat bedoelen wij? Wij bedoelen dat er, voor de meesten van jullie, geen enkele manier is om meer dan een nietig deel van alle informatie te ontvangen van wat wordt waargenomen echt is. Bijvoorbeeld, diegene die jou net in het verkeer heeft afgesneden probeert wanhopig zijn kind in het ziekenhuis te krijgen, maar jij weet dat niet.
Maar dat is niet het punt van deze boodschap. Het punt is dat jullie feitelijk een innerlijke constructie zien. Dus, wanneer jullie dit vervloeken, of het oordelen iets minder te zijn dan goddelijk, dan storten jullie die energie over je eigen energieveld uit. Dit brengt frequenties met zich mee waarvoor jullie niet zouden kiezen, eveneens biochemische. Jullie veranderen je eigen wezen op manieren die tegengesteld zijn aan jullie intenties. Wij mogen dit zeggen omdat jullie deze boodschap lezen. Begrijpen jullie, wat jullie zien zit altijd weer binnenin jullie. Dat betekent niet dat er daarginds niets aan de hand is. Het is eenvoudigweg een uitleg van het mechanisme van jullie waarneming.
Maar dit begrijpen kan jullie helpen om je reacties te veranderen. Jullie zouden kunnen begrijpen waarom het, op een zeer praktische manier, veel beter zou zijn om dat schouwspel te zegenen dan het af te keuren. Het is tenslotte “jullie”. En het is “jullie” op veel directere manieren dan jullie je misschien ooit kunnen voorstellen.
De veranderingen in de frequenties en de biochemie, die jullie binnenin jezelf produceren, zullen dienen om het wonder, dat jullie manifeste wezen is, op een wonderbaarlijke manier te vernaderen. Weet je, jullie manifesteren een wezen. En jullie zijn een wonder. Zelfs één enkele cel van dat wezen dat jullie zijn is een wonder. En de biljoenen cellen, waaruit jullie zijn opgebouwd, verrichten een heleboel wonderbaarlijke dingen zonder dat jullie je daarvan bewust zijn.
Aan welk soort wonderen zullen jullie vandaag deelnemen?
Vertaald: Sjra