De Raad: – Jullie zijn werkelijk alles wat we vaak gezegd hebben dat jullie zijn – 9 oktober 2018 / Ron Head

De Raad:
– Jullie zijn werkelijk alles wat we vaak gezegd hebben dat jullie zijn –
9 oktober 2018 / Ron Head

Jullie is verteld dat jullie een heleboel dingen in jullie levens kunnen verwachten. En we hebben jullie herhaaldelijk verteld dat datgene wat in jullie innerlijke wezen gebeurt de belangrijke dingen waren en dat de rest zou gebeuren als een resultaat daarvan. Wij hebben jullie verteld dat de buitenwereld niets anders kan zijn dan een weerspiegeling van jullie innerlijk. Het woord ‘spoedig’ werd iets als een grap. “Oh nee! Niet alweer ‘spoedig’!” En we hebben jullie verteld dat de veranderingen ‘nu’ plaatsvonden, maar dat deze nog niet naar de oppervlakte gekomen waren.

Welnu, het naar de oppervlakte komen is nu begonnen. We zullen nu enkele voorbeelden vermelden, maar wij waarschuwen jullie, dat te denken dat jullie er buiten gehouden werden, duidelijk vermeden zou moeten worden. Alles van wat wij vermelden gebeurde bijna overnacht en jullie zijn allemaal op een verschillende reis. Wat zal de dag van morgen jullie brengen?

Sommigen komen plotseling tot de ontdekking dat ze met mensen, die niet meer in het lichaam zijn, beginnen te communiceren. Sommigen spreken met dieren rondom hen heen. Velen gaan zich afvragen wat al die lichten rondom hen heen zijn. Nog meer zeggen: “Vertel mij niets over zonnevlekken en energieën. Ik voelde ze al voordat jullie er iets van wisten”. Velen moeten leren om met energieën om te gaan, het gevoel op openbare plaatsen, dat ze nooit eerder opgemerkt hebben. En nog meer.
Jullie veranderingen hebben nu dus een punt bereikt dat het resultaat veroorzaakt van het naar bovenkomen in jullie besef. Het is PRIMA wanneer jullie verrast zijn, in het begin zelfs opgewonden. Maar ben bescheiden en leer je op je gemak te voelen met alles wat je ontdekt. Begrijp dat dit, in termen van het grotere wezen dat wij jullie verteld hebben dat jullie zijn, helemaal niet nieuw is. Jullie brengen slechts dat wat jullie in vroegere tijden welverdiend hebben naar voren in jullie bewustzijn. Nu zal het een beetje antwoord tonen op jullie eeuwige vraag: “Wat doe ik hier eigenlijk?” En het zal ook dienen om jullie te laten zien dat jullie inderdaad alles zijn wat wij jullie zo vaak gezegd hebben dat jullie zijn.

http://ronahead.com/

Vertaald door Sjra