De Raad – “Jullie zeggen nooit iets”   –

14 augustus 2020 / Ron Head

Om de boodschap van vandaag in het juiste perspectief te plaatsen, moeten we naar een commentaar verwijzen dat over ons geplaatst werd of aan ons gericht over onze laatste boodschap. Het commentaar was: “Jullie sturen ons al jaren deze boodschappen en jullie zeggen nooit iets”.

Op deze uitspraak zijn veel reacties te geven. We zullen er een paar geven.

Wij zijn begeleiders en leraren. Binnen onze leden sluiten we, dat kunnen we iedere lezer naar waarheid zeggen, jullie eigen Hogere Zelf in. Onze taak is om jullie altijd langs het pad van je groei en de ontwikkeling van je bewustzijn te leiden. Wij vertellen jullie echt wat jullie werkelijk moeten weten en jullie vinden dat, te midden van alle boodschappen in je omgeving, wanneer jullie het nodig hebben.

Het is niet ons doel om jullie op de hoogte te houden over zaken die gemakkelijk beschikbaar zijn vanuit bronnen in jullie wereld. Dat is allemaal snel en gemakkelijk beschikbaar voor jullie via apparaten op je schoot of die jullie meedragen in je broekzak.

Daar is de kwestie van wat jullie wensen te geloven en wat niet. Dat is een vrijheid waarmee jullie zijn begiftigd en daar zullen wij ons nooit mee bemoeien.

Waar we echter wel voor kiezen is, wanneer ons dat wordt toegestaan, om jullie geest hoog, jullie moed sterk en jullie ogen op het doel gericht proberen te houden. En we zullen jullie absoluut nooit iets vertellen wat jullie reis zou verlengen. Jullie kwamen om, tegen bijna onmogelijke verwachtingen in, een monumentale taak te volbrengen. Jullie hebben hulp nodig, geen interventie.

Welnu, dit alles gezegd hebbende, laten we ons dan nu, indien toegestaan, bezighouden met het directe heden en toekomst.

Wij hebben er voor gewaarschuwd dat zaken heel hobbelig zouden worden. Het alles op z’n kop waarover we gesproken hebben komt nu heel snel in jullie heden. Zaken die voor velen moeilijk te geloven zullen zijn liggen nu aan jullie directe horizon. Zaken die zelfs meer dan moeilijk te slikken zijn, zwaar op de maag liggen en die voor bijna iedereen tentoongesteld zullen worden. Velen weten hier al van, maar ze hebben dit onderdrukt of geloven het niet.

Een vloedgolf van ontwaken, als we dat zo mogen uitdrukken, heeft een niveau bereikt dat nu een grote verandering in het bewustzijn van jullie samenlevingen zal veroorzaken. In het nieuwe licht, in de nieuwe energetische omgeving, waarover wij al jaren over spreken, kunnen dingen niet verborgen blijven. Waarheid moet gekend worden . . . . en geleefd.

Begrijp alstublieft dat het niet betekent dat jullie alles moeten zien wat er te zien is. Maar het betekent wel dat jullie moeten weten wat er is toegestaan om te zijn. En het is toegestaan geworden. Het mag nooit meer worden toegestaan. Er moet verantwoordelijkheid genomen worden.

Dit zal het moeilijkste zijn wat de mensheid ooit ondernomen heeft, MAAR . . . wij willen dat jullie dit onthouden. Dit zal redelijk snel voorbij zijn. En het zal worden verzacht door de ervaring van het doorschuiven in een nieuwe wereld die voor jullie nauwelijks herkenbaar zal zijn.

Gedurende de laatste decennia zijn er op vele gebieden enorme ontdekkingen gedaan en vooruitgang geboekt die voor jullie verborgen zijn gehouden. Dat zal aan jullie worden overgedragen. Dingen, die jullie tegen de natuurlijke wet in werden ontnomen, zullen aan jullie worden teruggegeven. Jullie zullen ontdekken wat het woord vrijheid werkelijk betekent.

Jullie wisten dit alles toen jullie je intekenden. Jawel, jullie zijn het zat om dit te horen. Maar jullie moeten moed scheppen uit het weten dat jullie het eindelijk volbracht hebben.

Dit zijn zaken waarover wij jullie vertellen. Wij spreken niet over jullie bankrekeningen, jullie liefdesleven enz. We weten dat ze belangrijk zijn voor jullie. Maar die hebben betrekking op de keuzes die jullie maken. En dat zijn kansen. Het leven is voor jullie om te ervaren en er van te genieten.

Zegeningen zijn onderweg.

Vertaling: Sjra Knippenberg

Copyright © Ronald Head. Alle rechten voorbehouden. U mag dit materiaal kopiëren en herdistribueren, zolang u het op geen enkele manier wijzigt, de inhoud compleet blijft en u deze copyrightkennisgeving en -link opneemthttp://ronahead.com/