De Raad – Jullie Hebben Onbeperkt Krediet – 16 mei 2019 / Ron Head

De Raad
Jullie Hebben Onbeperkt Krediet
16 mei 2019 / Ron Head
 
Het statement dat we gemaakt hebben in de kop van dit artikel, jullie hebben onbeperkt krediet, is waar voor ieder van jullie, maar om zoveel mogelijk misvattingen te voorkomen heeft het wat uitleg nodig.
Laat ons allereerst uitleggen wat er bedoeld wordt met onbeperkt krediet. Het betekent dat jullie, het goddelijke wezen waarvan jullie, de geïncarneerde persoonlijkheid, een uitbreiding zijn, alles kan en mag scheppen, het is jullie recht en jullie taak om dit te doen.
Het is in deze tijd normaal om te vragen: “Waarom ben ik hier?” in de zin van wat deed ik verkeerd om dit te verdienen. Jullie worden NIET gestraft. Wanneer jullie zouden beseffen dat jullie hier zijn omdat jullie de kracht hebben om bij te dragen aan het maken van een nieuwe versie van deze wereld, dan zou jullie wereld duidelijk nagenoeg overnacht veranderen. Jullie perceptie er van zou zelfs nog sneller veranderen.
Er bestaan een heleboel verkeerde veronderstellingen waarop jullie wereld gebaseerd is. Een daarvan is dat jullie voor alles moeten betalen. Welnu, we weten dat in jullie wereld, zoals die tegenwoordig is opgebouwd, jullie niet zo maar iets kunnen pakken wat jullie graag willen en er dan mee weglopen. Maar het ontwikkelde bewuste wezen dat jullie gaan worden zal leren dat hij of zij in staat is om alles te hebben, alles kan creëren wat nodig is. Het hoeft niet van waar of wie dan ook te komen. In feite zouden jullie er goed aan doen om beginnen te beseffen dat Bron de bron is ….. van alles.

De mate waar jullie op dat gebied nu al functioneren zal als een aardige schok komen, zelfs voor degenen die denken dat ze dit statement begrijpen. We gaan niet uitleggen welke bekwaamheden jullie zullen verwerven. Wij brengen jullie op de hoogte van de bekwaamheden die jullie niet gebruiken, maar wel al hebben. Jullie zijn je er ofwel niet van bewust, of jullie zijn er van overtuigd dat het niet mogelijk is, tenminste voor jullie.

Een ding waarvan jullie je bewust moeten zijn, zelfs wanneer jullie denken dat iets mogelijk is, is dat  jullie gelijk hebben wanneer jullie geloven dat iets mogelijk is in de toekomst. Jullie creëren niet de toekomst. Jullie creëren nu. En jullie zeggen dat het nu is in jullie toekomst. En dat is zo. Begrijpen jullie dat? 
Dus …. Jullie onbeperkte krediet. Wanneer jullie eenmaal begrijpen dat jullie een goddelijk aspect zijn van de Ene, zullen jullie zonder enige twijfel weten dat er niets is wat jullie niet kunnen hebben, dat er niets is wat jullie niet kunnen ervaren, nergens waar jullie niet kunnen gaan. Hoe zou dat ook kunnen?
Een goed punt voor jullie om mee te beginnen zou zijn om regelmatig te beseffen dat jullie Bron als en door jullie heen werkt. Jullie zijn de handen, voeten, ogen enz. van de Ene. Wanneer jullie je geest rondom de onvermijdelijke logica daarvan kunnen slaan, zullen jullie onderweg zijn naar een groots begin.
Er zullen een heleboel moeilijkere concepten zijn voor jullie om op te nemen dan deze. Waarheid is in feite niet moeilijk, maar de weerstand ertegen overwinnen is dat vaak wel. Jullie zouden er kunnen zijn om een concept te leren. Jullie zouden er kunnen zijn om dat te demonstreren. Misschien zijn wel beiden waar. Maar jullie doelen zijn veel gevarieerder en belangrijk dan wie van jullie jezelf zouden toevertrouwen.
Het is nu de tijd voor de mensheid om de planeet met alles erop op te tillen. Echt waar, dit is iets wat gedaan wordt. Zoek manieren om iedere dag te helpen. Deel vriendelijkheid. Til je eigen gevoelens op, je manier van denken, je emoties. Door dit te doen zullen jullie betere dingen naar je toetrekken. Het zal gemakkelijker worden. Het zal een manier van zijn worden in de wereld. Zelfs wanneer je denkt dat dit niet de manier is om te zijn, kun je het een reden maken om te zijn.  
Laat ons nu onmiddellijk een kleine verandering voor jullie doorvoeren. Hoewel je het niet zou kunnen zien, jullie wereld staat aan de vooravond van grote transformatie. En nogmaals, hoewel jullie het niet zouden kunnen zien, het is vanwege jullie grote inspanningen. Wij eren jullie.
De Raad
Copyright © Ronald Head. Alle rechten voorbehouden. U mag dit materiaal kopiëren en herdistribueren, zolang u het op geen enkele manier wijzigt, de inhoud compleet blijft en u deze copyrightkennisgeving en -link opneemt: http://ronahead.com/
Vertaald door Sjra