De Raad “Jullie Collectief Nadert Dichter en Dichterbij naar het Overhellende Punt” / 29 Maart 2016 / Ron Head

De Raad

“Jullie Collectief Nadert Dichter en Dichterbij naar het Overhellende Punt”

29 Maart 2016 / Ron Head

Wat is er gaande? Waarom voel ik me bij tijden zo gedeprimeerd? Waarom zijn mijn dromen zo gewelddadig? Deze zijn een paar van de vragen die wij van jullie ontvangen deze dagen. Er zijn ook vele andere, maar zij allen laten jullie verwarring zien over door dingen heen te gaan waarvan jullie geloofden dat jullie ermee afgerekend hadden.

Welnu, dit is niet voor jullie allemaal waar, dus voel je alsjeblieft niet er buiten gelaten als je wonderbaarlijke gelukkige tijden hebt. Het is niet alsof jullie gemist werden en wij later aan jullie toekomen. Een ieder van jullie staat op een andere plek aangaande jullie eigen persoonlijke pad, maar er zijn velen die het gevoel zullen hebben dat wij hun huidige situatie adresseren met deze boodschap. En wij voelen dat als de dingen voor jou rooskleurig zijn in deze tijd, je ons niet nodig hebt om het aan je uit te leggen.

Welnu, terwijl de tijd voorbijgaat, of meer accuraat, als steeds meer van jullie een grotere evolutie in jullie bewuste ontwakingen ervaren, nadert jullie collectief steeds dichter en dichterbij naar het overhellende punt in jullie collectieve ervaring van jullie zelf. Wanneer dat overhellende punt eindelijk bereikt is en het hoogste punt is gepasseerd, zullen jullie, velen van jullie, op de één of andere manier voelen of zien of weten, misschien alles dat aangehaald wordt, dat de mensheid zich ontwikkeld heeft in/naar wat jullie noemen Ascentie. Het is mogelijk dat jullie iets zullen ervaren dat jullie noemen een “Gebeurtenis”. Daar is waarschijnlijk een evenwichtig positief, dat jullie in/naar het potentieel gebracht hebben in de afgelopen korte tijd, dat ervaren zal worden als een veel vloeiender overgang. Jullie zijn in het proces van te beslissen hoe dit zal manifesteren.

Wat de uitkomst ook zal zijn die jullie beslissen, het vereist dat een groot aantal van jullie tamelijk veel van een laatste opruiming te ervaren hebben in een zeer korte periode. Wij wensen dat jullie weten dat de meesten van jullie deze lessen niet opnieuw hoeven te doorleven of te leren, maar jullie voelen hen als zij losgelaten worden. Jullie worden schoongemaakt door het Licht en Onvoorwaardelijke Liefde van het Alles Dat Is, wat voor naam het ook is dat je kiest om dat te geven. Met andere woorden, dierbare vrienden, het is het “beslissende moment”.

Jullie hebben gevraagd om, en aan jullie werd toegestaan, een meer geleidelijke reeks aan veranderingen die voorheen gepland was. Het zal een insluiting met zich meebrengen van een veel breder gedeelte van de wereldbevolking. Maar zoals jullie zullen zien met een ogenblik van overdenking, zal het voor velen nog steeds een kolossale en misschien ongemakkelijke verandering omvatten aangaande hun begrip van de werkelijkheid. Het is niet gemakkelijk om te ontdekken dat het meeste of zelfs alles van wat je geloofde waar te zijn, werkelijk nooit waar was. Om dat te balanceren, ben voorbereid om aan diegenen om jullie heen te laten zien hoezeer hun levens beter aan het worden zijn.

Welnu, wij weten dat jullie deze schitterende voorspellingen gedurende jaren gelezen en gehoord hebben. Wij zouden twee dingen daarover willen zeggen. Ten eerste, wat jullie ‘jaren en jaren” noemen is in dit Universum slechts een moment, specifiek wanneer de invoer van deze verandering in overweging genomen wordt. En dan vragen wij aan jullie om rond te kijken en te zien dat het meeste van waar jullie naar uitgekeken hebben, gezien kan worden in voortgang te zijn en nu op vele manieren duidelijk is. Zelfs bij jullie standaards, zal het zeer spoedig onmiskenbaar zijn.

Dus, zoals jullie zeggen, houd vol. En hoe meer jullie van jezelf voelen haastig te zijn, hoe meer wij jullie vragen om door te gaan met het doen van jullie intenties en affirmaties, jullie gebeden en meditaties, voor de uitkomsten die jullie voor jullie wereld wensen. En zoals wij jullie altijd vertellen, denk eraan dat waar jullie verantwoordelijk voor zijn, de veranderingen zijn in jullie zelf en jullie eigen levens.

Zegeningen, Licht en voortdurende Liefde naar elk van jullie. Wij zullen spoedig weer spreken.

Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:http://oraclesandhealers.wordpress.com/