De Raad – Ieder van Jullie Heeft een Raad – 27 Januari 2020 / Ron Head

De Raad
Ieder van Jullie Heeft een Raad
27 Januari 2020 / Ron Head
Er is één ding dat we in de twee heruitgaven, die we de vorige week onder jullie aandacht gebracht hebben, misschien niet duidelijk genoeg gemaakt hebben. En dat is dat ieder van jullie een raad heeft. Laat ons dat uitleggen.
De raden waar wij naar verwijzen bestaan uit gidsen, leraren, hogere wezens – engelen bijvoorbeeld – en zij zijn er onafgebroken. De samenstelling van de groep kan soms wat veranderen, maar wat er ook nodig is, is altijd aanwezig, of jullie nu in incarnatie zijn of niet. Ieder van jullie heeft zijn/haar raad voor zich beschikbaar. Een verschil is er dat jullie eigen wezen, in zijn/haar hogere vibrationele status, in je eigen raad zit. Dat belet dat wezen niet om elders een bijdrage te leveren. 
Het is regel dat alles waar jullie toegang tot moeten hebben om je taken te vervullen die jullie jezelf gesteld hebben, altijd beschikbaar is, egaal waar het vandaan komt.
In deze tijd op jullie planeet, zijn jullie aangekomen om dingen terug op het traject, dat nooit bedoeld waren om onderbroken te worden, te plaatsen. Het heeft een heel lange tijd gekost om dit punt te bereiken. Jullie hadden bijna een nieuwe interventie en herstart nodig. Maar het is jullie gelukt om hier, met jullie verbazingwekkende golf in de evolutie, aan voorbij te gaan. Jullie hebben nu jullie wereld teruggekregen in haar geweldige potentieel.    

We zouden nooit opzettelijk afbreuk doen aan de inspanningen die jullie gedaan hebben en die jullie zelfs nu doen, maar wees bewust dat jullie eigen licht, dat het algemene licht optilt wanneer jullie je met alle anderen verbinden, uiterst krachtig is in het optillen van het veld. Geringschat jezelf nooit.

Het was altijd noodzakelijk dat het collectief zich van binnenuit verandert. Daarom zijn jullie daar. Dat is wat jullie gedaan hebben. Jawel, er wordt nog andere hulp geboden. Dat zal zo door blijven gaan. Maar het zal altijd bekend zijn bij degenen die hier aan begonnen en hoe. Ben persoonlijk bescheiden over wie jullie zijn. Maar collectief mogen jullie zeker trots zijn op wat jullie tot stand brengen.
De mate van verandering neemt stapsgewijs toe. Dit is zo bedoeld. Ben bereid om elkaar te helpen wanneer jullie de noodzaak zien. Wanneer duister aan het licht komt kunnen sommigen ongunstig beïnvloed worden.
Laat jullie gloed zich tonen! Goedendag.

Copyright © Ronald Head. Alle rechten voorbehouden. U mag dit materiaal kopiëren en herdistribueren, zolang u het op geen enkele manier wijzigt, de inhoud compleet blijft en u deze copyrightkennisgeving en -link opneemthttp://ronahead.com/
Vertaald door Sjra