De Raad –H ET PAD DAT JULLIE KIEZEN – 29 Februari 2020 / Ron Head

 

De Raad
– HET PAD DAT JULLIE KIEZEN  
29 Februari 2020 / Ron Head
Jullie bevinden je midden in een energiegolf die voor velen van jullie enigszins verwarrend zal gaan zijn. Jullie zullen ontdekken dat je een heleboel keuzes zal moeten gaan maken. Welk pad is het ’juiste’ pad? Wij zeggen jullie dat het pad dat jullie kiezen het juiste pad zal zijn. Laat ons onze redenen geven voor het doen van zo’n uitspraak.  
Ten eerste is er het feit dat er geen verkeerd pad bestaat. Er kan een lang of een kort pad zijn. Er kan een hoge en een lage weg zijn. Maar, net zoals ‘alle wegen naar Rome leiden’, in jullie geval, leiden alle paden uiteindelijk naar jullie enig mogelijke bestemming. 
Sommige kunnen vlak zijn. Sommige kunnen hobbelig zijn. Sommige kunnen recht zijn. Sommige kunnen bochtig zijn. Maar jullie ZULLEN leren wat je behoort te leren. 
Jullie zien dus dat, welke keuzes jullie ook maken, jullie kunnen het niet ‘verkeerd’ doen. Dit zou moeten helpen om jullie geest tot rust te laten komen.
Vanwege de verwezenlijking van de enorme veranderingen die op komst zijn, zullen het aantal keuzes die jullie persoonlijk beginnen te zien, in het begin verbijsterend lijken te zijn. Ons advies is dat jullie een deur openen, welke deur dan ook, kijken naar wat jullie zien en dan beslissen of je er doorheen stapt of doorgaat om te kijken wat er nog meer mogelijk is.
Verlies het feit niet uit het oog dat eeuwige wezens de kans hebben om, wat ze ook maar denken gemist te hebben, opnieuw te bezoeken. Zoals we in eerdere verbanden gezegd hebben, jullie kunnen het niet verkeerd doen.  
Jouw pad zal jouw pad zijn en alleen het jouwe. De Ene heeft er geen behoefte aan om miljarden en miljarden zielen hetzelfde pad te laten belopen. Iedere ervaring is in zekere zin waardevol. In plaats van zo hard proberen om dingen goed te doen, zouden jullie misschien dingen gewoon moeten uitproberen. 
Zoals door sommigen van jullie onlangs gezegd is, tegeltjeswijsheid, “Wow! Wat een rit!”
Laat jullie gidsen kansen op je pad plaatsen – hun werk – en voel je dan vrij om te kiezen – jullie werk. Jullie zullen je weg niet hoeven te forceren naar iets wat je gelukkig en vervuld laat voelen. Ben verwonderd. Ben verbazingwekkend. Maar ben verbazingwekkend voor jezelf. Dat, uiteindelijk, is alles wat er toe doet.
Copyright © Ronald Head. Alle rechten voorbehouden. U mag dit materiaal kopiëren en herdistribueren, zolang u het op geen enkele manier wijzigt, de inhoud compleet blijft en u deze copyrightkennisgeving en -link opneemthttp://ronahead.com/
Vertaald door Sjra