De Raad – ENKELE KWESTIES DIE VERSTORING EN ANGST VEROORZAKEN – 7 Maart 2020 / Ron Head

De Raad
ENKELE KWESTIES DIE VERSTORING EN ANGST VEROORZAKEN
7 Maart 2020 / Ron Head
Er is ons gevraagd om enkele kwesties te behandelen die bij velen van jullie in deze tijd verstoring en angst veroorzaken. We praten hier nu al enige tijd over.
Nu de chaotische energie, waarvoor we gewaarschuwd hebben, zich serieus begint te manifesteren, veroorzaakt deze, zoals we al zeiden, zo veel angst dat sommigen van jullie bijna in paniek raken. We zullen de onderliggende kwestie behandelen. Er is er maar één.    
We hebben vertelt dat jullie wereld door een verheffing gaat, een verschuiving naar een hogere octaaf die jullie een dimensie noemen. De term doet er niet toe. In het begin was dit niet erg merkbaar, maar het wordt nu duidelijker voor degenen die er door bedreigd worden. Ze zou, zo hebben we uitgelegd, een grote verandering in jullie samenlevingen veroorzaken. Er zal weerstand zijn.
Welnu, het probleem is dat angst, zoals we hebben uitgelegd, velen voedt en angst kan niet bestaan in de octaven boven die welke jullie in het verleden hebben bewoond. Angst zal jullie niet loslaten zonder krachtsinspanning. Ze zal jullie vertellen dat ze jullie, wanneer je alleen maar luistert, veilig zal houden. Dat is een leugen. Wat moeten jullie dus doen?  
Angst wordt jullie media circus ingepompt. Jawel, wij noemden het een media circus, dagelijks … zelfs ieder uur. Dit zal jullie onder controle houden… totdat het dat niet meer doet. Die tijd zal komen. De enige vraag is wanneer.
Laat ons nu nogmaals een paar fundamentele principes uitleggen over energie en kracht. Er wordt gezegd dat deze jullie zal doden. Dat die jullie schade zal berokkenen. Ze zal instorten en dat zal jullie leven ruïneren. De waarheid van het leven is dat JULLIE de kracht zijn die leeft. Punt uit! Sorry, maar de uitweg is omhoog. 
Zwakke mensen worden getroffen door ziektes. Dit is niet verwijtbaar. Het is gewoon zo. Zwakke energiesystemen kunnen worden ontwricht door sterkere energiesystemen, zoals bepaalde technologieën. Dit is niet verwijtbaar. Het is gewoon zo. Die zullen er zijn en zijn ontwikkeld om in staat te zijn om zwakkere energieën te overweldigen – alles wat is, is in trilling. Angst verlaagt en verzwakt trillingen. Angst is een denkbeeld. Het is een denkbeeld.
Jullie worden dus volgestopt met ideeën die bedoeld zijn om je te verzwakken, om jullie in de war te brengen en om jullie onder controle of passief te houden.
Dit zal sommigen waarschijnlijk niet blij maken, maar we willen nogmaals herhalen dat jullie doel op de planeet in deze tijd is om de mensheid over deze belemmeringen heen te tillen. Verhoog jullie energie. Verfris je overtuigingen. Verfris je weten. Verander je denkbeelden. Verander jullie wereld.
De waarheid is dat jullie wereld gevormd wordt vanuit de manifestatie van jullie collectieve denkbeelden. Dat is altijd zo geweest. Dat zal altijd zo zijn. Het bang zijn voor ieder denkbeeld dat vanuit jullie media komt, zal DE overstap en JULLIE overstap vertragen. Jullie moeten gaan weten dat bijna die hele inhoud, ten minste in enkele delen van de wereld, hooguit halve waarheden zijn. Jullie hebben jezelf opgetild tot voorbij de mijlpaal. De veranderingen kunnen niet worden tegenhouden.
Welnu, een zeer groot aantal van jullie hebben geen idee waar we het over hebben. Maar dat is precies waarom degenen die dit soort boodschappen lezen, dit leven hebben aangenomen. Jullie zijn de “wegwijzers”. Jezelf laten misleiden door angst is niet erg wegwijzend. (Wij zijn gek op sommige van jullie woorden.)  Voor jullie is dus eenvoudigweg de oplossing om te herkennen wat er gedaan wordt en blijf je gedachten verfrissen totdat jullie, ten minste, niet langer meer in die lage vibratie zitten.
Er is niets in trilling dat niet door jullie overwonnen kan worden. Noteer die woorden. Jullie zijn een goddelijk wezen. Er is niets in trilling dat niet door jullie overwonnen kan worden. Wij willen hier aan toevoegen dat het vinden van gelijkgestemden jullie trilling enorm zal versterken. En jullie ‘groep’ zou geografisch verspreid kunnen zijn, maar dat maakt niet uit. Wanneer jullie in contact blijven is het nog steeds een groep. Dat is een van de belangrijkste doeleinden van de technologie die jullie tot uitdrukking gebracht hebben. 
Beschouw dit allemaal als een ‘opwekkend praatje’. Wij zouden jullie willen laten weten dat jullie het feitelijk goed doen. Jullie zitten, zoals jullie dat zouden zeggen, op schema.
Copyright © Ronald Head. Alle rechten voorbehouden. U mag dit materiaal kopiëren en herdistribueren, zolang u het op geen enkele manier wijzigt, de inhoud compleet blijft en u deze copyrightkennisgeving en -link opneemthttp://ronahead.com/
Vertaald door Sjra