De Raad – Energie en het Veld – 25 juni 2019 / Ron Head

De Raad
Energie en het Veld
25 juni 2019 / Ron Head

We willen nogmaals spreken over het onderwerp van energie en het veld waarin jullie betrokken zijn. Indien toegestaan, laat ons dan vandaag voor jullie een beeld opbouwen.

In ons beeld is er een onmetelijk veld. Het is in feite oneindig. We beseffen echter dat dit een idee is wat voor jullie onbegrijpelijk is, dus laten we bij onmetelijk blijven.

Dit veld omvat alles waarvan jullie je als collectief bewust zijn. Eigenlijk is alles waarvan jullie je bewust zijn gemaakt uit dit veld, want er bestaat niets anders. Jullie, zoals jullie zijn, voelen een behoefte om dingen een naam te geven. Dus vragen jullie het veld wat het is. Het veld antwoord met: “Ik ben wat ik ben!” Prima. Dat is al verwarrend genoeg, dus geven jullie het een andere naam. Jullie noemen het God, Allah, Wakatanka, of wat dan ook, afhankelijk van jullie taal en cultuur. We hopen dat jullie ruim genoeg van begrip kunnen zijn om dat te accepteren. Voor het veld is dit heel prima, want Het weet dat Het alles is.

In dit onmetelijke veld bestaan triljoenen en triljoenen punten van ervaring en bewustzijn. In een heel klein hoekje van dit alles bevindt zich een piepklein ding dat een planeet genoemd wordt. En op deze planeet zijn enorm veel meer heel kleine punten van bewustzijn die een toenemend besef hebben van wat zij zijn, maar bevinden zich een toestand die zeker nog wat verheffing nodig heeft. Ze accepteren nog niet helemaal dat ze volledig bestaan uit het spul van het veld. En ze hebben nog niet helemaal het begrip bereikt van de implicaties daarvan.

Zoals velden zijn, is dit veld veranderlijk. Waarneming zal laten zien dat delen van het veld op voorgeschreven manieren bewegen, baan binnen baan binnen baan. Individuele onderdelen van het veld worden geconfronteerd met enorm afwijkende toestanden en kenmerken van de energie wanneer ze zich door het veld heen bewegen.

Energievelden, die zijn zoals ze zijn, zullen in zekere mate verzwakt of opgetild worden, afhankelijk van de karakteristieken van de energie waar ze doorheen gaan. Zoals velden in en van zichzelf zijn, zullen ze ook worden beïnvloed door de veranderingen in andere velden die hen omgeven.

Het omringende energiegebied, waar jullie in deze tijd binnen reizen, is in toenemende mate hoger in frequentie en bewustzijn. Dit beïnvloedt jullie op voorspelbare manieren. Jullie eigen intenties en inspanningen versterkt dit effect. Jullie hebben, in aanvulling daarop, een effect op alle velden rondom jullie heen en op alle velden binnenin jullie. Velden die zijn wat velden zijn, dit is feitelijk niet erg correct. Maar ter wille van de communicatie, zal het toereikend zijn. In andere verbanden zouden we zeggen dat er in feite niet zo’n grenzen voor jullie zijn.

Dit alles, omdat we er zeker van zijn dat jullie dat begrijpen, omschrijft jullie situatie . . . . gedeeltelijk. We zullen nog de manier behandelen waarop jullie kunnen, mogen en een effect zullen hebben op de velden die het individu samenstellen dat jullie “mij” noemen en waarom dit mogelijk is.

Vraag jezelf dit af. Wat veroorzaakt de creatie van dingen in deze velden? Wat veroorzaakt dat ze veranderen wanneer ze veranderen? Wat veroorzaakte een deel van het veld om een ster te worden? Een planeet? Een Muis? Mij? En ben ik in staat om dezelfde energieën te gebruiken om te veranderen of te scheppen? En wanneer dat zo is, wie ben ik? Durf ik te accepteren dat dit waar zou kunnen zijn?

Zien jullie het probleem dat de meesten van jullie hebben met deze ideeën? Jullie is zorgvuldig geleerd dat jullie nooit zo mogen denken.

Gedachte, intentie, verbeeldingskracht zijn de manier waarop dingen in bestaan gebracht worden. Dat is net zo waar voor een ster als voor koekjes of gebouwen. Het enige verschil is de Bron of de bron van de gedachten, intenties of voorstellingsvermogen. Jawel, jullie kunnen dit. Feitelijk doen jullie dit al op dit ene moment. Dus, de vraag is eigenlijk, wat creëren jullie? Vinden jullie het leuk?

Prettige voorstelling.

Copyright © Ronald Head. Alle rechten voorbehouden. U mag dit materiaal kopiëren en herdistribueren, zolang u het op geen enkele manier wijzigt, de inhoud compleet blijft en u deze copyrightkennisgeving en -link opneemt: http://ronahead.com/

Vertaald door Sjra