De Raad – Een Touw Voortduwen – 22 Februari 2020 / Ron Head

De Raad
Een Touw Voortduwen
22 Februari 2020 / Ron Head
Een touw voortduwen is een passende metafoor voor wat velen van jullie proberen te doen. Een beek tegenhouden door er je handen tegen te houden zou een andere kunnen zijn. Dit zouden onmogelijke taken zijn, akkoord?
Stel je nu voor dat je een touw langs een helling naar beneden trekt. Verbeeld je – dit is een van jullie favorieten – ‘dat jullie meegaan met de stroming’ van de beek. Niet alleen zou dit gemakkelijker zijn, maar soms zouden jullie een tandje moeten bijzetten om vol te houden.
Dus, de voor de hand liggende vraag wordt dan, wat kiezen jullie om te doen?
We hebben dit in het verleden diverse keren behandeld, maar in deze tijd, op dit keerpunt, moet het nogmaals uit de doeken gedaan worden. We zien jullie om hulp vragen om het aan te kunnen. En we zien de meesten van jullie alleen maar aandacht besteden aan de antwoorden die komen vanuit je eigen plaatsen van worsteling. Het ware antwoord is dat het geen worsteling hoeft te zijn. Een touw voortduwen is een worsteling, een onnodige inspanning. 

Waar worstelen jullie tegen? Dat is de sleutel. Er is een vloedgolf van inkomende energieën die jullie planeet, in feite jullie zonnestelsel overspoelt. Energie is bewustzijn. Dit in orde van grootte ver boven het energetische milieu van jullie afgelopen millennia. Wanneer hoger bewustzijn lager bewustzijn tegenkomt, zal het lager bewustzijn ALTIJD  worden opgetild. Altijd.

Het apparaat van jullie fysieke wezen moet nu worden opgewaardeerd om de hogere frequenties, tot waarop jullie worden opgetild, vast te kunnen houden. Alles  wat we over dit onderwerp gezegd hebben zal door de meesten van jullie beaamd worden. Ja? En dit leidt tot wat jullie zo graag ascensie symptomen noemen. Jullie zullen aanpassingen moeten doen aan iedere cel van je fysieke lichaam. En de inkomende energieën brengen jullie er toe om ‘in te halen’ wanneer dit zich voordoet.  
Waarom is dit dus een worsteling? Het is een worsteling omdat jullie veranderd willen worden, maar niet veranderd willen worden. Jullie zijn bang om te veranderen. Jullie willen een nieuwe wereld. Jullie zijn bang voor hoe die er mogelijk zou kunnen uitzien. Hoe zit het dan met mijn hond? Hoe zit het dan met mijn poes? Mijn echtgenoot? Mijn kinderen? Hoe zit het met dit? En met dat? Oh, mijn Heer! Laat het touw hier niet weer naar beneden glijden! Waarom kan ik het water nu niet tegenhouden? 
We zullen jullie vragen te overwegen dat de onvoorwaardelijk liefhebbende Bron van jullie wezen, jullie Schepper, jullie God, wanneer dit voor jullie wat beter aanvoelt, er niet is om jullie te laten lijden. “Maar kijk dan naar het verleden!” zeggen jullie. En wij zeggen: “Ja, er is een zootje van gemaakt, nietwaar?” En wij vragen jullie, geven jullie een of andere wraaklustig en met toorn gevuld wezen van dat alles de schuld? Of zijn jullie uiteindelijk bereid om toe te geven dat dit mogelijk een wereld van jullie eigen creatie is?   
De uitkomst hiervan is dat, wat jullie vreugde zou moeten zijn van het vervuld krijgen van jullie diepste wensen, voortdurende pijn, verwarring en angst worden. Jullie energieën zullen opnieuw afgestemd moeten worden. Er zullen aanpassingen plaatsvinden aan jullie energielichamen. Jullie cellen zullen veranderen. Jullie absolute bewustzijn zal veranderen. Deze dingen zullen gebeuren. Het zal gebeuren omdat jullie besloten hebben dat jullie hier zouden zijn om dit te ervaren. Zoals gezegd, het gebeurt niet bij jullie, het gebeurt voor jullie. Er kan wat voorbijgaand ongemak zijn. Er hoeft geen lijden te zijn.
Welnu, zie jezelf neerhurken, armen om jezelf heengeslagen, in een poging het onafwendbare te ontwijken. Zie jezelf in een prachtig veld staan en kijken naar de opkomst van de zon, met de armen wijd open gespreid terwijl je zingend de nieuwe dag verwelkomt. En we vragen jullie niet om het verschil te zien, wij vragen jullie om het verschil te voelen. Zien jullie, het hurken, het lijden is als je voet op het rempedaal houden. Accepteren, toelaten, begrijpen en het zich verheugen is als het aanzetten van de nabranders. Daar gaan we weer en gooien onze metaforen door elkaar.   
Jullie hoogste goddelijke zelf streeft er naar om te leven als jullie. Verwelkom haar alstublieft. Ze komt naar jullie toe met onvoorwaardelijke liefde. Jullie zijn een deel van haar. Zij is het alles van jullie.
Toch zeggen jullie waarom? Hier is het waarom. Er zal een nieuwe wereld zijn. De oude was door jullie gecreëerd door je verlangens, jullie overtuigingen en jullie verbeeldingen. Raad eens wie jullie nieuwe wereld gaat creëren? Maar deze keer zullen jullie verreweg meer capabel zijn dan voorheen. DAT is wat jullie besloten hebben. Dat is wat de mensheid bedoelt. En dat is wat zal zijn. 
Nog één opmerking: jullie zijn veel verder gevorderd dan de meesten van jullie enig idee van hebben. Kijk gewoon eens naar jullie aantallen. Kijk gewoon! Het IS aan het gebeuren.
Copyright © Ronald Head. Alle rechten voorbehouden. U mag dit materiaal kopiëren en herdistribueren, zolang u het op geen enkele manier wijzigt, de inhoud compleet blijft en u deze copyrightkennisgeving en -link opneemthttp://ronahead.com/
Vertaald door Sjra