De Raad – Een tijd van grote persoonlijke verandering – 23 oktober 2018 / Ron Head

De Raad
– Een tijd van grote persoonlijke verandering
23 oktober 2018 / Ron Head
Velen van jullie gaan door een tijd van grote persoonlijke verandering, zowel innerlijk als uiterlijk. Dit is geen gemakkelijke tijd. Naarmate jullie steeds dichter bij de bespoedigende gebeurtenissen komen die jullie verwachten, voelen jullie je alsof jullie door een heel kleine opening worden geperst en niet weten wat er zich aan de andere kant bevindt. Wij glimlachen wanneer we de gelijkenis naar voren brengen met wat jullie geboorte noemen en de analogie is inderdaad heel passend. In dit geval hebben jullie allen deelgenomen aan het scheppen van wat er zich voorbij dat punt bevindt en omdat dat het geval is, denken we dat jullie inderdaad vinden dat het gras groener zal zijn.
Sommigen van jullie worden opgerekt en fijngestampt tot bijna hun breekpunt. We waarderen dat zeer. Wij zijn ons daarvan bewust. Er is in feite geen enkele manier dat we ons daarvan niet bewust zouden kunnen zijn, maar dat is niet het onderwerp van vandaag. Er bestaan diverse mogelijkheden. Jullie zouden passend kunnen zijn voor ieder of voor meer er van. Jullie zouden de laatste zaken kunnen opruimen die jullie niet kunnen meenemen in de nieuwe levens die jullie scheppen. Jullie zouden een eigen wezen kunnen smeden dat zo sterk is dat, wat jullie te wachten staat, een bevrijding lijkt te zijn. Het zal nieuw zijn, maar de rozentuin zal voor velen in de toekomst liggen. En jullie zullen eenvoudigweg één laatste les moeten leren. De meesten van jullie zullen in het midden van een mengeling van dit alles verkeren. We kunnen echter een belofte aanbieden.
Jullie staan op het punt om iets van de zichtbare verandering te zien waar jullie naar verlangd hebben, om gevraagd hebben, voor gebeden hebben, voor hebben gewerkt, vele levens lang en voor een groot deel van dit leven. Alles wat jullie dagelijks in jullie media wordt voorgehouden, heeft de neiging om het anders te duiden, maar besef dat het de bedoeling van die media is om jullie verward en onbewust te houden. Wanneer jullie iemand zijn die innerlijk weten en voelen ervaart, geef daar dan meer waarde aan dan aan wat dan ook. 
Jullie zouden deze gevoelens en dat weten kunnen beschouwen als onze stem en de stem van jullie eigen hogere zelf. Jullie zouden dat kunnen doen omdat jullie dan volkomen gelijk hebben. Hoe meer jullie er op vertrouwen, hoe groter haar kracht en nauwkeurigheid zal worden. Jullie kunnen zelfs beginnen te ontdekken hoeveel van wat jullie ‘denken’ en ‘voelen’ voortkomt vanuit een deel van jullie zelf waarvan jullie je tot nu toe volkomen onbewust waren.
Jullie kunnen ons beginnen te horen. Uiteindelijk zouden jullie ons kunnen gaan zien. En velen zullen dit niet toestaan vanwege wat hen over zo’n zaken is geleerd. Maar laat ons jullie verzekeren, wanneer het gebeurt, zullen jullie niet ‘gek gaan worden’. Het zal gewoon gebeuren vanwege de uitbreiding van jullie bewustzijn, voorbij wat jullie eerder in dit leven gekend hebben. En hoe zullen jullie dat weten?
Zonder uitzondering zullen het hogere deel van jullie zelf – jullie gidsen – en jullie leraren voor jullie aanvoelen alsof jullie worden omhuld in een liefde die alles wat jullie hebben gekend overtreft. Dat is, zo jullie wensen, onze handtekening. Wij trachten altijd om onze berichten met deze liefde te coderen en wanneer jullie deze al lang gevolgd hebben, zoals velen van jullie gedaan hebben, hebben jullie dat zeer waarschijnlijk al eerder gevoeld. 
Wanneer jullie dit voelen dan weten jullie dat wij aanwezig zijn. In feite zijn we nooit afwezig, maar jullie hebben de beste indicatie wanneer jullie je bewustzijn op onze frequentie hebben afgestemd. Wij gebruiken deze woorden nogal vaak – besef, bewustzijn, frequentie. We doen dat omdat ze ware basis van alle bestaan zijn. Ze zijn waarvan jullie – en wij – gemaakt zijn. En dat, beste vrienden, is een goede indicatie van waar jullie in jullie vooruitgang zijn.  
Dus kunnen wij jullie beloven dat jullie op het punt staan om verandering te zien die jullie toont hoe waardevol al deze laatste jaren, maanden en weken geweest zijn.
Vertaald door Sjra