De Raad: – Een grote toevloed van licht in jullie systeem – 25 oktober 2018 / Ron Head

De Raad:
– Een grote toevloed van licht in jullie systeem –
25 oktober 2018 / Ron Head
Wij hebben jullie via veel boodschappers verteld dat er een grote toevloed van licht in jullie systeem zou zijn en is dat nu zo. We hebben jullie verteld dat er niemand en niets zou zijn wat niet door deze golf van licht beïnvloed zou worden. We hebben jullie zelfs verteld dat jullie momenteel echt goed in dit proces zitten. En we willen jullie nu informeren dat, terwijl dit alles inderdaad het geval is, de intensiteit zal blijven toenemen.
De reden dat we dit vandaag behandelen is dat dit zo’n grote verandering veroorzaakt bij ieder van jullie, dat zelfs enigen van hen, die heel goed zijn gaan beseffen wat we jullie gezegd hebben, gedesoriënteerd, verward en soms zelfs ontmoedigd raken. Waarschuwingen van op handen zijnde chaos begrijpen is één ding, om binnen dat soort energie te leven is heel wat anders.
Vandaag zouden we jullie een andere manier willen aanreiken om alles rondom jullie heen te bezien zodat jullie kunnen doorgaan om de prachtige bakens te zijn die jullie zijn.
Stel je voor dat de wereld waarin jullie leven een blik verf zou zijn. Je kijkt neer in dat blik. Nu roer je het op. Roer het geheel van al die verschillende gradaties van licht heel goed om. Er is een heleboel liefde, heel veel compassie, enige gemoedsrust en evenzo veel andere kleuren. We weten dat er ook wat rode haat en woede is. Er is zelfs wat zwart. Maar wanneer het goed omgeroerd wordt zeggen we jullie dat het resultaat niet zwart is. Het is zelfs niet donkergrijs. Maar de wervelingen van zwart, grijs en rood doen hun uiterste best om hun eigen intensiteit vast te houden, zodat ze zich goed kunnen blijven onderscheiden tegen de achtergrond van de meer overheersende pastelkleuren van liefde, mededogen en vriendelijkheid.  
Stel je nu voor dat er een enorm vat is met perfect witte verf die in dat blik gegoten wordt terwijl het wordt omgeroerd. Stel je voor dat de kleur van de verf in dat blik steeds lichter wordt. Stel je ook voor dat er miljoenen heel kleine kernen van de witheid zijn die in het blik zijn ingeplant en die nu de witheid, die ze met zich meegebracht hebben, beginnen los te laten. En de verf in het blik heeft maar één mogelijkheid en dat is steeds lichter worden totdat ze uiteindelijk room, eierschaal en dan wit is.   
Dat is waar jullie momenteel doorheen leven. Het is heel moeilijk om dit te zien gebeuren terwijl er overal rondom jullie heen verwarring heerst en jullie, door degenen die leven in en voor het zwarte, rode en grijze, alleen het zwarte, rode en grijze getoond wordt. Jullie hoeven alleen maar rondom je heen te kijken om te zien en zelfs te voelen dat er feitelijk een heleboel meer roze en goud is dan jullie wordt getoond. En jullie verwarring en angst wordt feitelijk alleen maar veroorzaakt door jullie verlangen naar het licht. Doen ze dat niet?
Wij wensen dat jullie weten dat er een heleboel meer van die perfect witte verf in het hele systeem waar jullie in wonen gegoten wordt. En kleine elementen die weigeren om van kleur te veranderen worden uiteindelijk weggewassen.
Dit is wel een heel leuk en aardig beeld. Iedereen kan aardige dingen tegen jullie zeggen en je op de schouder kloppen en vragen om jezelf bijeen te rapen. Is dat niet zo? Dus wat wij van jullie vragen is om je dagelijks in te spannen om iets rondom jullie heen te zien, of op internet wanneer jullie dat hebben, dat verbetert. In waarheid gebeurt er een heleboel. Wanneer jullie zoeken zullen jullie het vinden. Ben dan voor die dag die kleine kern van wit licht, van liefde en mededogen, waar jullie je ook bevinden.
Weet dat we hier zijn. Wij zijn ieder moment bij jullie. En onze harten zijn gevuld met liefde en het grootste respect voor jullie terwijl jullie de moeilijke taak vervullen die jullie op je genomen hebben. Jullie – waar jullie zijn – en die doen wat jullie doen, zijn goddelijke deeltjes van Al Dat Is. De wereld moet veranderen vanwege wat jullie zijn en dat doet ze ook. Ze zal het licht van jullie wezen reflecteren.
Liefde en zegeningen voor jullie allemaal. 
De Raad
Vertaald door Sjra