De Raad: – Duizelingwekkende hoeveelheid verandering – 2 december 2018 / Ron Head

De Raad:
– Duizelingwekkende hoeveelheid verandering –
2 december 2018 / Ron Head
We hebben onlangs gesproken over de duizelingwekkende hoeveelheid verandering die jullie in deze tijd zullen beleven. En wanneer jullie je ogen open houden, zullen jullie nu zien dat het gebeurt. Het heeft nog niet z’n volle sterkte bereikt. En veel wordt nog van jullie weggehouden, maar jullie kunnen er van verzekerd zijn dat jullie levens zich midden in een enorme vloedgolf van verandering bevinden. Iets hiervan moet gebeuren omdat de oude structuren niet zullen blijven bestaan. Datgene wat gebouwd is op angst, op overheersing, op duisternis, zal niet in staat zijn om door te gaan. Niet iedere verandering zal voor iedereen gemakkelijk zijn. Maar jullie zijn op weg naar de nieuwe wereld waarvan jullie gedroomd hebben. 
Hoe komen jullie dus door deze tijd heen? Wij zouden zeggen, pak aan wat jullie vandaag moeten aanpakken. Beoefen vandaag om het hart-gecentreerde wezen te zijn dat jullie geleerd hebben om te zijn. Jullie hoeven geen oplossing te zoeken voor alles wat er in andermans leven gebeurt. Het is niet noodzakelijk dat jullie alles weten wat er in iedere stad en platteland op jullie planeet gebeurt. We zeggen niet dat jullie niet medelevend zouden moeten zijn. Wij zeggen dat jullie genoeg hebben om medelevend te zijn over waar jullie je bevinden. Daarom zijn jullie daar. Er zullen op die andere plaatsen meer dan genoeg medelevende harten zijn. En daarom zijn zij daar. Het is jullie taak, wanneer jullie er voor kiezen om die te accepteren, om het licht te verankeren waar jullie zijn. Maar wees er zeker van dat onze bureaus het weten van jullie handelingen niet zullen loochenen. In tegendeel, jullie, waar jullie zijn, hoe jullie zijn, wie jullie zijn, schrijven een geschiedenis waarvan jullie alleen maar kunnen dromen.   

Wij zullen jullie herinneren aan wat we jullie een paar jaren geleden vertelden. Het werd niet geloofd dat jullie tot stand zouden kunnen brengen wat jullie allemaal gedaan hebben. Maar jullie deden het. Jullie hebben het lot van een complete planeet veranderd. En dat is een verandering die onvoorstelbaar ver reikt.

Jullie zijn de bevrijders van jezelf. Jullie zijn de medescheppers van een nieuwe wereld. Jullie zijn verre van krachteloos. Weet dat en jullie kunnen niet falen.
Vertaald door Sjra