De Raad – Draag jullie deel bij – 2 november 2018 / Ron Head

De Raad:
– Draag jullie deel bij –
2 november 2018 / Ron Head
Wij vragen dat ieder van jullie nu zijn deel bijdraagt. Weet dat jullie dat kunnen, ongeacht waar jullie zijn of hoe jullie eigen omstandigheden ook zijn. Wanneer jullie dat kunnen, maak wanneer ook maar mogelijk contact met degenen rondom je heen en ondersteun hen. Wanneer jullie merken dat jullie daar waar jullie zijn alleen staan, maak dan contact in jullie hart, verbind je met degenen die je voelt en met ons en maak de intentie om iedereen op te tillen die zou opklimmen. Stuur liefde en ondersteuning naar iedereen die er behoefte aan heeft, die het zal accepteren. En weet absoluut dat iedere gedachte, woord en gevoel van liefde, van genezing en vreugde die jullie hebben, het ALL, dat de eenheid van jullie mensheid is, optilt.  
Terwijl jullie anderen zien, zie hen dan zoals ze werkelijk zijn. Zie hen als een ander gelaat van het goddelijke wezen dat jullie allemaal zijn. Ongeacht hoe zij zichzelf zien, wat ze ook vertegenwoordigen, hou voor hen de ruimte om het beste te worden waartoe ze in staat zijn. Mogelijk kunnen jullie hen niet onmiddellijk bereiken, maar het is zeker mogelijk om hen te laten zien dat jullie hen herkennen voor wie ze zijn, of zij dat nu kunnen zien of niet.  

Wanneer jullie hen niet kunnen laten zien wie zij zijn, kunnen jullie hen laten zien wie jullie zijn. Op een bepaald punt, vroeg of laat, zullen ze gaan weten dat zij dat ook kunnen zijn, net zo. Dit is wat een wegwijzer kan doen.

En weet heel zeker dat, waar jullie ook zijn en wat jullie ook te doen hebben, het precies is wat nodig is. Wanneer iemand anders dat zou kunnen doen, dan zouden ze dat doen. En leef jullie leven dus op de allerbeste manier die jullie kennen. Ben in dankbaarheid. Ben in liefde. Ben in vreugde. Jullie veranderen deze wereld in wat jullie altijd geweten hebben dat die kon zijn.   
Weet dat wij bij iedere gedachte, gevoel en ademhaling van jullie bij jullie zijn. Wij zijn niet afgescheiden van jullie, net zoals jullie niet van elkaar zijn afgescheiden. Dit zullen jullie innig te weten komen.  
Zo zij het.
Vertaald door Sjra