De Raad: – Deze Huidige Energie – 19 oktober 2018 / Ron Head

De Raad:
– Deze Huidige Energie –
19 oktober 2018 / Ron Head
Deze huidige energie dreigt velen van jullie compleet te verrassen. Laten we hier dus naar kijken vanuit dit hogere perspectief en in een context plaatsen die wij bedoelen om jullie een begrip te geven waarmee jullie op korte termijn kunnen leven. We praten hier niet over de lange termijn. Deze zal zijn zoals al het andere in jullie huidige stroom van bewustzijn. Het zal eindeloos lang lijken en dan zal het lijken of het voorbij vloog. Het is bijna alsof jullie zo op jullie gemak zijn als maar kan. En dat is omdat jullie, gegeven de situatie, op jullie gemak zijn als jullie maar kunnen. Dus, wat is de situatie?
Allereerst een klein toneeldecor. Jullie is door veel van jullie communicatiemedia verteld dat deze komende paar maanden grote veranderingen gaan brengen. Deze raad heeft jullie verteld dat de grootste verandering is wat er in jullie en voor jullie plaatsvindt. En jullie hebben een gestage – nou ja, bijna gestage – toename in de intensiteit van de energie ervaren die op vele manieren de verandering forceert.  
Dit is nu begonnen om jullie een gevoel van urgentie te brengen. De energie zelf bevat een gevoel van urgentie. Welnu, denk eens terug aan de tijden dat jullie je geconfronteerd zagen met een tijdslimiet. Is dit niet hetzelfde gevoel? Dit is niet precies een tijdslimiet, maar het is een uitgesproken mijlpaal en omkeerpunt. En hier is het punt, jullie zijn vastbesloten om gereed te zijn. 
Welnu, vaak wanneer we verwijzen naar ‘jullie’, spreken we over, of rekenen de volledige jullie mee. Hou het feit voor ogen dat van veruit het grootste deel van jullie gezegd kan worden zich nog op ons niveau te bevinden, nog steeds in onze dimensie. Dus bij jullie inspanningen om gereed te zijn, zullen jullie alles ontdekken wat niet in synchronie is met de inkomende energie en jullie gooien dat overboord.
Dit is jullie eerder verteld. Maar er is, zoals jullie dit ontdekken, een groot verschil tussen iets horen en het leven. Laten we jullie nu iets aanreiken dat het wat gemakkelijker zou kunnen maken om doorheen te gaan.
Probeer wat minder te denken via de lijnen van: “Wat nu?” en meer als: “Lieve hemel. Laten we hier eindelijk overheen komen!” Welnu, we gaan niet zeggen dat na de eerste van ‘nocember’ alles snor zal zitten. Wij zeggen dat het leven op het punt staat om behoorlijk wat minder persoonlijk moeilijk te worden. Jullie kennen de toestand waarin de wereld zich bevindt. En jullie weten dus dat er heel wat werk gedaan moet worden om deze terug te veranderen in de tuinplek die ze bedoeld was te zijn. Maar het is ook waar dat wanneer jullie persoonlijke leven een dagelijkse beproeving is, er voor jullie niet veel tijd meer over is om in het veelomvattende gebied effectief te zijn. Waar of niet?    
Wij prijzen jullie dus dat jullie je voorbereiden zoals jullie dat doen.
Jullie hebben hierom gevraagd. Jullie hebben hierom gebeden. En jullie hebben er vaak aan getwijfeld dat het doorgang zou vinden. Dus nu, hou de deur open Katie, ‘want hier komt ze’.
Geniet van jullie nieuwe zelven.
Vertaald door Sjra