De Raad – De Toenemende Energieën – 31 Augustus 2019 / Ron Head

De Raad
De Toenemende Energieën
31 Augustus 2019 / Ron Head
Vandaag zouden we iets willen zeggen over de toenemende energieën en die jullie een ietwat ander beeld kunnen geven waarmee ze gebruikt kunnen worden.
We hebben eerder uitgelegd dat deze toename van frequentie en sterkte in de energieomgeving van jullie planeet voor enige tijd doorgaand is en zal blijven. Jullie zijn beelden aangereikt van golven en cycli, beiden zijn waar. Maar laten we jullie ook een beeld geven van een trap. 
Deze trap, zoals wij jullie deze willen laten voorstellen, heeft nogal brede treden. Jullie zouden ze kunnen voorstellen als pauzes. En jullie zouden deze pauzes kunnen gebruiken om je bij elkaar te rapen, om te integreren wat is gekomen en om je voor te bereiden. Wij zeggen voorbereiden want er gaat nog meer komen. En de intensiteit en de kracht van wat er aankomt zal ook in periodieken toenemen.
Indien men dit niet weet is het heel begrijpelijk dat men ‘in de war wordt gebracht’. Maar indien men weet wat er komt, zoals jullie doen, zal het leren ‘surfen’ op deze golven of het beklimmen van de trap zeker jullie programma zijn.
Dit is geen opbouw naar de Gebeurtenis waar jullie het zo graag over hebben. Dit IS de gebeurtenis waar jullie het zo graag over hebben. Dit is de energie die de veranderingen, waarom jullie gevraagd hebben, waar jullie recht op hebben en die jullie naar jezelf en je hele wereld brengen, in jullie zelf en in de wereld veroorzaken.
Nu vragen we jullie, welk soort energie zou mogelijk een wereld kunnen scheppen? Welnu, welke soort energie schiep deze in de eerste plaats? Zou het kunnen zijn dat deze energie Goddelijk is? Natuurlijk is die dat! En wat doet die, echt? Ze verwijdert de oogkleppen van de ogen die haar zien. Jullie wereld is niets aan het ‘worden’. Jullie kennis van je wereld begint de Echtheid te zien van wat die is.
En nu vragen wij jullie, welk soort wezen zou dit naar zich toe kunnen roepen? Doe het alstublieft, denk diep na over deze vraag.
Voor nu laten we het hierbij.
Zegeningen voor iedereen.
Copyright © Ronald Head. Alle rechten voorbehouden. U mag dit materiaal kopiëren en herdistribueren, zolang u het op geen enkele manier wijzigt, de inhoud compleet blijft en u deze copyrightkennisgeving en -link opneemthttp://ronahead.com/
Vertaald door Sjra