De Raad – De nadering van grotere verandering – 27 oktober 2018 / Ron Head

De Raad
– De nadering van grotere verandering –
27 oktober 2018 / Ron Head
Al enige maanden voelt jullie collectief de nadering van grotere verandering. Wij hebben dat voor jullie bevestigd. Wij hebben dat via veel kanalen bevestigd. Jullie meest herhaaldelijk uitgesproken reactie is geweest ‘laat maar komen’. Jullie leggen altijd dingen uit volgens je diepste verlangens. Maar een nieuwe wereld houdt veel meer in dan dat.
Nu is het natuurlijk iets prachtigs om een mentaal beeld te hebben gevormd van de wereld waarin jullie wensen te leven. Dat bevelen wij van harte aan. Maar men moet ook in staat zijn om te zien dat er een weg moet worden afgelegd van waar jullie zijn en die nieuwe wereld. En wegen hebben steevast hobbels en kuilen. Er zullen schimmige zaken op de loer liggen en dingen die boe roepen! En weggespoelde bruggen.   
Jullie zeiden ‘Laat maar komen’ en jullie hebben het laten komen. Of, iets preciezer, als medescheppers hebben jullie er allemaal aan bijgedragen om het te laten komen. Dus vertellen wij jullie nu dit. Dit, wat jullie ervaren, is de doorgaande intensivering van de golf van verandering die jullie zo wensen.

Het is iets voor jullie om te verwelkomen en de weg te wijzen en niet iets om af te wijzen en voor te verbergen.

Jullie zijn niet in staat – en zijn dat ook nooit geweest – om de verandering te stoppen die jullie duizenden jaren opgebouwd hebben om zich voor te doen – ten minste niet voor de planeet. Maar jullie kunnen hen uitrekken, jullie kunnen ze ofwel als zegeningen ervaren of als een vloek. Jullie zijn volledig in staat om deze principes nu te begrijpen. Ze mogen voor sommigen van jullie nogal nieuw lijken, maar in werkelijkheid zijn ze dat niet. Deze, die de Waarheid zijn, zijn wat bekend staat als gnosis, of weten. En is niets nieuw over hen. Waarheid is, is geweest en zal altijd zijn. En ze is in de voortgang om zich in jullie wereld te manifesteren, sommigen zouden zeggen, ‘ten langen leste’. Ze zal onverminderd doorgaan, maar jullie kunnen haar ervaren, zullen haar ervaren in directe verhouding tot jullie vermogen om haar te accepteren. Sommigen zullen haar zeker niet accepteren. En hun nieuwe wereld zal kenmerkend anders zijn. Zij zullen meer en grotere oproepen om te ontwaken hebben.     
Kunnen jullie het beeld van de sjamaan voor je innerlijke oog brengen, die de opkomende zon tegemoet ziet en het rijzen van de nieuwe dageraad verwelkomt? Wij adviseren jullie ten zeerste om jullie leven tot een weerspiegeling van dat beeld te maken. “Dank u! Dank u! Dank u!”, is een veel krachtigere gedachte dan “Oh nee! Oh nee! Oh nee!” 
Vertaald door Sjra