De Raad –De moeilijkste tijden van jullie leven – 4 Juli 2020 / Ron Head

De Raad
–De moeilijkste tijden van jullie leven
4 Juli 2020 / Ron Head
Jullie bevinden je in de moeilijkste tijden van jullie leven. En we zullen doen wat we kunnen om jullie te helpen om door die tijden heen te komen. Echter, we willen dat jullie voorbereid zijn op wat komen gaat.
We willen niet dat jullie bang zijn, maar dat jullie voorbereid zijn op de feiten die jullie zullen worden voorgelegd. Velen van jullie denken dat jullie dat zijn. Velen denken te weten wat er gaat gebeuren. Wij zeggen jullie nu dat zelfs degenen die zich het meest hebben voorbereid, voor heel wat verrassingen zullen komen te staan.
We vragen jullie om te onthouden dat een teken van wijsheid het vermogen is om je aan te passen aan het kennen van feiten die nieuwe en misschien ongemakkelijke waarheden presenteren. Verreweg het grootste deel van de bevolking zal wat betreft hun geloofssystemen tot in de kern door elkaar geschud worden. En zelfs als ze zichzelf toestaan om te begrijpen dat ze al tientallen jaren lang langs een groot aantal tuinpaden worden geleid.
Veel grote misstanden zullen eindelijk worden rechtgezet. Veel van de benadeelden zullen worden bevrijd. Helaas zullen velen niet kunnen accepteren wat er gepresenteerd zal worden. Het is veel gemakkelijker om iemand voor de gek te houden dan om hem te laten zien dat hij voor de gek gehouden is. En het zal moeilijker zijn om een orde van grootte te bereiken als de miljoenen mensen die zijn misleid.
Alles wat we jullie de afgelopen jaren hebben verteld, staat nu op het punt om tot bloei te komen. De gordijnen zullen uit elkaar gaan. Wat achter de gordijnen zit zal niet mooi zijn. Helden zullen schurken zijn. Schurken zullen helden zijn. Feiten zullen leugens zijn. Leugens zullen feiten zijn. Jouw wereld zal geschokt zijn. Het is door elkaar geschud, en nu zal jullie de waarheid worden getoond.
Hoe ga je hiermee om?
Er zijn verschillende dingen die je bereid moet zijn te doen. Ten eerste, jezelf kunnen vergeven dat je ‘fout’ zat. Je hebt het beste gedaan wat je kon binnen jouw eigen omstandigheden. Dat doet iedereen. De hele tijd. Jouw eigen schoenen zijn de enige schoenen waar je in kunt lopen.
Begin dan met het controleren van de feitelijkheid van alles. De waarheid is altijd beschikbaar in jullie nieuwe internettijdperk. Maar jullie moeten begrijpen dat degenen die informatie aan jullie presenteren, bevooroordeeld zijn in het extreme en niet jullie belangen voor ogen hebben. In deze huidige omstandigheden beginnen miljoenen mensen dat in te zien, maar het is verre van universeel geaccepteerd. Jullie hebben je laten misleiden over de gebeurtenissen, over de mensen en over bijna al het andere. Wees klaar om dat te leren.
En leer dan dat je, om jezelf en wat je dierbaar is te beschermen, een veel grondigere manier moet gebruiken om op de hoogte te blijven van wat er aan de hand is. Dit zal gemakkelijker zijn dan het lijkt, want je bent met opzet in de overlevingsmodus gehouden gedurende het grootste deel van jullie levens, en dat staat op het punt om te veranderen.
Jullie staan op het punt bevrijd te worden van slavernij waarvan jullie niet eens weten dat jullie erin zitten. En jullie levens zullen de komende jaren meer getransformeerd worden dan in de laatste honderd jaar. Denk daar maar eens over na. Hoe was het leven honderd jaar geleden? Wat herinneren jullie oudsten zich nog? Sommigen van jullie berijden nu paarden… als ontspanning. In het jaar 1920 waren auto’s ‘nieuwerwetse’ machines. Vertel diegenen in die tijd over telefoons, televisie, straalvliegtuigen, satellieten, maanlandingen, mobiele telefoons, het internet waarop jullie dit waarschijnlijk zullen lezen. En wij zeggen dat deze hoeveelheid verandering in jullie nabije toekomst ver overtroffen zal worden.
Dus weet dat, ook al is de weg die voor jullie ligt hobbelig, de beloningen die jullie te wachten staan de moeite waard zullen zijn. Misschien wel de grootste van allemaal zal de uitbreiding van jullie bewustzijn zijn als jullie niet langer worden tegengehouden. Wij verheugen ons over wat we zien. Wees de verbazingwekkende wezens waarvan wij weten dat jullie dat zijn.
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. http://ronahead.com/
Er zijn twee gepubliceerde boeken beschikbaar op Amazon die de verzamelde berichten bevatten die Ron Head (dat ben ik) heeft ontvangen. Het eerste is De Wijsheid van Michael, HIER beschikbaar, en het tweede is Het Klinkt als Waar, HIERbeschikbaar.
Vertaling: Martien – wakkeremensen.blogspot.nl
   
Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.
In Liefde en Licht, Ine & Martien